Jump to content

Anna87 : 15 maart 2019 : Dr. W. Peeters : AZ Klina Brasschaat


Recommended Posts

Hi meiden!

 

ik zou me even voorstellen ben Anna en moeder van een dochtertje van 20 maanden. 

 

Ik heb al zeker meer dan 10 jaar de wens om mijn borsten te laten vergroten en dan nu eindelijk!!!

 

Mijn voor situatie is nu a 80 en krijg als het goed  395 cc mentor anatomisch . Maar opeens twijfel ik??‍♀️. Ik zie dat bijna iedereen voor ronde implantaten kiest .

 

misschien toch nog een afspraak maken met de dr . ??

Link to post
Share on other sites

Hoi Anna,

 

15 maart dat is alweer bijna? Wat goed dat je nu eindelijk de stap gaat zetten! Ik heb mijn bv 17 januari gehad en nu al super tevreden. 

 

Ik heb 385cc ronde implantaten laten plaatsen. Dit omdat ik ook graag meer vulling in de bovenpolen van mijn borsten wilde hebben. Het is dus maar net wat je wensen zijn. Omdat ze bij mij achter de spier geplaatst zijn zien ze er nog heel natuurlijk uit en heb je niet dat opgeblazen effect. Bij twijfel zou ik sowieso met je pc gaan praten. Anders heb je achteraf misschien wel spijt. 

 

Succes ermee en als je vragen hebt laat het maar weten?

 

xx

Link to post
Share on other sites

Dank je wel voor je reactie ! Jaa heel snel al weer !!! en dan opeens slaat die twijfel nu in?. Aangezien ik ook eigenlijk wel graag boven ronding wil hebben. Maar ook omdat ik veel mooie borsten voorbij zie komen en dan is het allemaal rond 

 

Ik ga inderdaad proberen een extra afspraak te maken . 

 

Hoe gaat het nu met jou? Klein maandje heb je ze nu al! Gelukkig ben je al tevreden!!! 

Link to post
Share on other sites

Dat heeft iedereen? ik was eerst bang voor te groot, daarna weer te klein.. denk dat dat heel normaal is. Uiteindelijk super tevreden? zal je toevoegen aan mijn album?.

 

Met mij gaat het heel erg goed. Heb 3,5 week vakantie gehad en morgen weer mijn eerste werkdag?. Eerste week is gewoon lastig. Het voelt allemaal heel erg strak aan alsof er een strakke band om je borst zit gespannen (ik heb geen borstband gehad). Je bent erg beperkt in je bewegingen en toch kon ik veel meer dan ik vooraf dacht. Iedere dag kan je steeds meer en na ongeveer een weekje was dat gevoel van die band ook weg. De tweede week kon ik alweer heel veel maar moest ik soms wel uitkijken dat ik niet te veel deed. Omdat je dan minder pijn hebt word je daar minder in geremd. 

 

Na 2 weken de eerste controle gehad en ook zelf naar toe gereden. Alles zag er goed uit. Ik denk dat ik na 2 weken wel weer had kunnen gaan werken. Maar die week extra was wel lekker. Nu kan ik in principe alles weer en zijn alleen de borsten nog een beetje stijf. 

 

Het is wel zo dat je die weken constant met je borsten bezig bent. Je twijfeld over veel dingen en over het algemeen is het antwoord geduld. Aan dat woord ga je nog een hekel krijgen. Het is niet zo dat je geopereerd word en meteen je droomborsten hebt. Daar gaan echt wel een aantal weken overheen. Zolang je daar rekening mee houd is dat geen grote teleurstelling?

Link to post
Share on other sites

Ooh dankje wel ga zo even kijken hoe ik in je album kom. Ik ben benieuwd !

 

ik ben gelukkig zelf niet zo bang voor de pijn ik ga gewoon van het ergste uit ! ?

 

Jaa die twijfels zijn om gek van te worden en mijn vriend word denk ik ook aardig gek van mij met mijn obsessie voor borsten nu haha!!

In het begin vond het hij het nog wel leuk mee borsten kijken maar verveelde ook al snel! Zelf heb ik de arts net gemaild en kreeg gewoon heel snel een reactie terug dat als ik morgen bel naar de receptioniste dat ze op de hoogte is en dat ik snel word ingepland kan worden voor een extra afspraak . 

 

Ja ook dat hou ik wel in mijn achterhoofd dat ze niet gelijk mooi zullen zijn als het eind resultaat maar mooi is! 

 

Dus je bent niet zenuwachtig voor morgen? Of misschien voor de reacties ??

 

 

Link to post
Share on other sites

Wat fijn dat de pc ook op zondag reageerd? Grote kans trouwens dat je post op ook even twijfels hebt. Had ik ook een dag. Toen een mooie bh gekocht en toen waren ze gelukkig verdwenen. Een sportbh is natuurlijk niet het meest voordelige voor je boobies. 

Oja je vriend zal ook wel blij zijn met dit forum? Kan je hier klagen en bij twijfels vragen stellen?

 

Nee niet echt zenuwachtig. Vooral wel weer zin om te gaan werken? Niet iedereen op het werk weet dat ik geopereerd ben. De meeste denken gewoon dat ik vakantie heb. 

Degene die het wel weten heb ik al gezien? en werk op de operatiekamer dus die pakken zijn ruim? Valt het niet zo op. 

Link to post
Share on other sites

Ja bizar he op een zondag?? Dat is wel met Belgische artsen volgens mij. Jaa dit forum vind ik wel echt super fijn en kan je zoveel informatie uit halen. 

 

Ooh dus jij bent sowieso al bekend met operaties ! Idd met die outfit gaat het niet zo opvallen! Wel fijn dag je er ook weer zin in hebt! 

Nou succes alvast voor morgen en hopelijk wat minder stijf ! Ik ga nu je album eens proberen te bekijken 

Link to post
Share on other sites

Hoi @Anna87

 

Bij deze heb ik even je topictitel aangepast en ga ik je verhuizen naar de operatieverslagen :) Dan kun je dit topic blijven gebruiken, ook ná je operatie. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar staan.

Heb je nog vragen aan me, dan weet je me te vinden ;) 

Oh ja, als je je topic 'volgt' dan krijg je ook een melding van reacties, als diegene je niet tagt of citeert. Dit kun je onderaan of bovenaan je topic 'aan' zetten, afhankelijk van met welk apparaat je ingelogd bent

xx BB

Link to post
Share on other sites

Hoi Anna!

 

Ik krijg ook mentor anatomisch… 445cc. Ik heb zelf een lege bovenkant en wil ook aan de bovenkant wat meer vulling. Mijn pc (Dr. van der Weij) heeft mij juist aangeraden om alsnog voor anatomisch te kiezen. Hij zegt dat hij daarmee de bovenkant ook heel mooi gaat krijgen. Zeker extra afspraken inplannen want dit gaat jouw geruststellen, maar wilde dit even met je delen :). Mijn operatie is donderdag a.s. en ik zal je wel even laten weten hoe ze er uit zien aan de bovenkant!

 

Groetjes!

Link to post
Share on other sites

He dank je wel voor je berichtje! Ik denk echt doordat iedereen bijna rond doet , dat mij dat onzeker maakt ?. Net gebeld voor afspraak maar kan pas 26 feb . Heb gewoon huilend opgehangen door de spanning . Wil ook graag dat mijn partner een keer mee kan maar gaat helaas niet met zijn werk en de consult tijden . Ff down nu?

 

wauw donderdag al!! Ben je zenuwachtig ? 

Link to post
Share on other sites

Ah! Maar het komt echt goed hoor! 26 feb is nog eventjes wachten maar je gaat je echt beter voelen na die afspraak. Ik zou alvast ergens goed noteren wat je allemaal wilt vragen aan je pc en die lijst ook echt meenemen. Ik heb zelf telefonisch ook nog contact opgenomen met mijn pc omdat ik ook erg veel twijfels had wat betreft maat/vorm van de protheses. Misschien kan je even naar www.beautiful.nl gaan. Dat is de website van mijn pc en hij werkt eigenlijk bijna alleen maar met anatomische protheses en voor de spier. Ik weet niet of jij ook voor de spier krijgt? Of dual plane of geheel achter? Ik zou op internet en dit forum dan nog even lekker gaan zoeken naar dames die ongeveer hetzelfde hebben gekregen zodat je kan kijken wat je daar van vind! :) 

 

Ja ik ben inmiddels wel zenuwachtig! Niet zozeer voor de operatie en of ik die wel of niet wil, maar meer voor het onbekende of zo. Hoop maar dat alles een beetje meevalt donderdag!

Link to post
Share on other sites

Hee ! Inmiddels nog terug gebeld door de secretaresse en kan donderdag avond al op gesprek met de pc ?. Goeie tip ja ik ga alles op schrijven. !

 

mij werd geadiviseerd dual plane anders ga je het te goed zien .

 

ah jaa dat snap ik dat heb ik ook ! Hoop het ook voor je ! En dan weer geduld hebben tot ze helemaal mooi zijn !???

Link to post
Share on other sites
13 uur geleden, Anna87 zei:

Hee delicate sorry helemaal vergeten vandaag ben je geopereerd ! Hoe is het gegaan ?? 

Ik weet niet of @Delicate het hier leest zonder tag? Ik weet wel dat ze een verslagje heeft gemaakt op haar eigen topic. 

 

Twijfel is wel redelijk normaal bij zo’n beslissing. Ik spreek even voor mezelf, maar had het ook hoor. Het is ook niet niks. Wordt het wel mooi, wordt het niet te groot of te klein. Ik wilde graag natuurlijke borsten, gaat dat lukken zonder porno ballen effect? 

Ik ben afgelopen dinsdag geopereerd. En ben heel blij met het advies wat de arts mij gegeven heeft. Ik denk dat de artsen wel weten wat ze adviseren. Leg alleen wel heel goed je eigen wens uit. Verder kijken ze ook naar je eigen vorm en weten ze uit ervaring wat het mooiste bij je past. Anatomisch of rond....

Ik ben zelf ook nog een keer terug gegaan in te passen en te kijken of ik het niet te groot zou vinden. Maar we kwamen oo hetzelfde aantal cc uit. Ik heb wel ronde gekregen omdat ik van boven geen vulling had. 

Bij sterke twijfels altijd weer even met je arts bespreken. Uiteindelijk is het geen nieuwe broek die je kan ruilen? Bij kleine twijfeltjes kan je altijd hier je vragen stellen?

liefs 

Link to post
Share on other sites
13 uur geleden, Anna87 zei:

Hee delicate sorry helemaal vergeten vandaag ben je geopereerd ! Hoe is het gegaan ?? 

Hoi Anna! Kort gezegd: ontzettend goed! Maar heb een verslagje geschreven op mijn topic als je wat meer te lezen wil hebben haha ?. Dankjewel in ieder geval!! Xx

Link to post
Share on other sites

Ooh ik weet niet goed hier hoe ik moet taggen ?

 

Gisteren avond nog even op consult geweest en goed gesprek gehad en alle vragen nog gesteld die ik nog had. Het heeft mij nu meer een rust gevoel gegeven . Het gaat toch nog anatomisch worden en 395 cc gaat hij kijken of het past . Mijn zorg was meer dat ik bovenaan niks zou hebben qua vulling en een lang werpig borstkas kreeg (beetje hang borsten idee) met anatomisch maar hij legde mij uit door mijn korte borstkas dat dit niet het geval zou zijn. Ik vertrouw hem hier ook op. Ook legde hij uit dat ik met anatomisch een beter vulling beneden zou hebben dan met rond aangezien mijn borstplooi niet symmetrisch is. En een stuk mis. 

 

Ooh afgelopen dinsdag geopereerd ! Hoe gaat het nu met je ? 

 

Ik voel me wel een beetje dom hier aangezien ik niet weet hoe heel deze site werkt hahah ?

Link to post
Share on other sites
8 minuten geleden, Anna87 zei:

Ooh ik weet niet goed hier hoe ik moet taggen ?

 

Gisteren avond nog even op consult geweest en goed gesprek gehad en alle vragen nog gesteld die ik nog had. Het heeft mij nu meer een rust gevoel gegeven . Het gaat toch nog anatomisch worden en 395 cc gaat hij kijken of het past . Mijn zorg was meer dat ik bovenaan niks zou hebben qua vulling en een lang werpig borstkas kreeg (beetje hang borsten idee) met anatomisch maar hij legde mij uit door mijn korte borstkas dat dit niet het geval zou zijn. Ik vertrouw hem hier ook op. Ook legde hij uit dat ik met anatomisch een beter vulling beneden zou hebben dan met rond aangezien mijn borstplooi niet symmetrisch is. En een stuk mis. 

 

Ooh afgelopen dinsdag geopereerd ! Hoe gaat het nu met je ? 

 

Ik voel me wel een beetje dom hier aangezien ik niet weet hoe heel deze site werkt hahah ?

Fijn dat het je zo goed is uitgelegd en je helemaal gerust bent nu. Klinkt erg logisch allemaal?

 

met mij gaat het goed. Dank je. Mijn verslag kan je lezen bij operatie borstvergroting verslagen. 

Men als je iemand wilt raggen zet je er een @ voor met de naam erfelijk aan. Dan komen er vanzelf opties naar voren die je aan kan klikken en dan heb je iemand getagt. Het is even uitvogelen het forum, maar voor je het weet krijg je hem steeds meer door. 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Hallo!

 

even een verslagje van mijn operatie gisteren.

 

Om 7:15 moest ik mij melden in het ziekenhuis en kreeg ik gelijk een kamer toegewezen . Na 30 min zag ik de dokter al binnen komen en kwam het even allemaal aftekenen. De bedoeling was dat ik 10 uur geopereerd werd maar aangezien de eerste patiënt zich nog niet gemeld had. Kwamen ze mij al iets voor 8 uur halen om klaar te maken voor de operatie . Toen ging het allemaal heel snel. Infuus erin en voor ik het wist de narcose . Dat was toch wel akelig zo snel allemaal .

 

na 1,5 uur weer wakker en beetje pijn had ik, daarvoor kreeg ik gelijk iets maar ooh wat was ik misselijk bleeegh!!! En ook daarvoor gaven ze mij iets . Maar het werd als maar erger en erger . Weer iets voor de misselijkheid gekregen . Toen ging het redelijk. Eenmaal terug op de kamer begon de misselijkheid weer en weer iets voor gehad ! Waarschijnlijk reageerde ik ook verkeerd op de pijnbestrijding . Maar afijn het werd gelukkig steeds minder.

 

Pijn had ik amper en druk zoals vele zeggen op de borst voelde ik ook al niet ? De arts kwam 17:30 langs en kwam het verband los maken en de drains eruit halen. Ik vertelde ook dat ik bijna geen pijn voelde en geen druk had. Alleen maar goed zei de arts . Alleen wat klein dacht ik?? Is dit bijna 395cc? En wat misvormd en puntig hahaha. Ik weet het geduld hebben. 

 

18:00 mocht ik naar huis moesten 40 min rijden ging allemaal goed . Mijn vriend kon zelfs nog even boodschappen doen op de terug weg. Ik bleef natuurlijk wel in de auto zitten. 

 

Eenmaal thuis nog steeds weinig pijn wel voor de zekerheid paractemol ingenomen en lekker naar bed gegaan om 23:00 tot 6:00 geslapen geen een keer wakker geworden. 

 

Pijn vandaag ietsje meer en  druk ook. Maar echt super dragelijk . Voel het eigenlijk alleen bij opstaan en lopen. 

 

Nou dat was mijn verslagje tot nu toe 

Link to post
Share on other sites
Op 10-2-2019 om 17:29, Rachelle1989 zei:

Dat heeft iedereen? ik was eerst bang voor te groot, daarna weer te klein.. denk dat dat heel normaal is. Uiteindelijk super tevreden? zal je toevoegen aan mijn album?.

 

Met mij gaat het heel erg goed. Heb 3,5 week vakantie gehad en morgen weer mijn eerste werkdag?. Eerste week is gewoon lastig. Het voelt allemaal heel erg strak aan alsof er een strakke band om je borst zit gespannen (ik heb geen borstband gehad). Je bent erg beperkt in je bewegingen en toch kon ik veel meer dan ik vooraf dacht. Iedere dag kan je steeds meer en na ongeveer een weekje was dat gevoel van die band ook weg. De tweede week kon ik alweer heel veel maar moest ik soms wel uitkijken dat ik niet te veel deed. Omdat je dan minder pijn hebt word je daar minder in geremd. 

 

Na 2 weken de eerste controle gehad en ook zelf naar toe gereden. Alles zag er goed uit. Ik denk dat ik na 2 weken wel weer had kunnen gaan werken. Maar die week extra was wel lekker. Nu kan ik in principe alles weer en zijn alleen de borsten nog een beetje stijf. 

 

Het is wel zo dat je die weken constant met je borsten bezig bent. Je twijfeld over veel dingen en over het algemeen is het antwoord geduld. Aan dat woord ga je nog een hekel krijgen. Het is niet zo dat je geopereerd word en meteen je droomborsten hebt. Daar gaan echt wel een aantal weken overheen. Zolang je daar rekening mee houd is dat geen grote teleurstelling?

Zou ik ook mee mogen kijken in jouw album? Ik mag 19 april (goede vrijdag)

Link to post
Share on other sites

@Anna1987 Hoi, 

 

Hoe gaat het nu met jou nu je een aantal dagen verder bent? Ben je al wat meer tevreden met je borsten?  Ik hoop dat de pijn (nog steeds) mee valt, op naar een goed herstel en een mooi resultaat!

 

Groetjes,

M

 

Link to post
Share on other sites

Hi @Mtvo

 

bedankt voor je berichtje !

 

eerste dagen ging helemaal goed tot de 3de nacht toen kwam de brandende stekende pijn. Alleen in mijn linkerborst. 

 

Gisteren een goeie dag en vandaag brand de linkerborst weer goed . 

 

Tevreden nog niet helemaal ik heb anatomische implantaten 395 cc en ik vond ze van het begin na de operatie er best misvormd uit zien? 

Je ziet het wel een beetje bij trekken nu . Ik denk dat ik geduld moet hebben. Met de grote ben ik al wel tevreden 

 

Ben je zelf ook al geopereerd ?

Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.