Geri2205

Twijfel... rond of anatomisch?

Recommended Posts

Hai!

 

Ik ben laatst op consult geweest bij Dr. Schellekens in de Cosmed Kliniek en mijn advies was 210/240 cc (kom van een A en wil naar een grote B/kleine C) anatomisch. Eigenlijk was het advies rond, maar ik had daar nogal moeite mee omdat ik het graag zo natuurlijk mogelijk wil laten ogen en ik hoef niet per se meer vulling bovenaan.

 

Alleen: de twijfel slaat wederom toe. Als ik foto's bekijk van borsten met ronde prothesen spreken sommige mij niet zo aan maar anderen vind ik juist heel mooi en vooral als ze in een bh zitten. Ik vraag me af of ik met 210 cc en anatomische prothesen wel kom waar ik wil komen... ik wil uiteindelijk niet alsnog push-up bh's hoeven dragen. Ik ben vrij tenger (1.65 m en 55 kg) en Dr. Schellekens gaf aan dat ik niet groter moest gaan dan 210/240 cc, omdat het dan onnatuurlijk zou gaan ogen. Bij de operatie gaat hij kijken of er ook 240 cc in past maar in principe is het advies nu 210. Ik vertrouw hem, maar ben bang dat ik het uiteindelijk misschien toch te klein vind of dat ik liever ronde had genomen...

 

Wat vinden jullie? Is er iemand met rond de 210 cc erin? Hoe hebben jullie deze beslissing genomen? 

 

Liefs Geri

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hi! Misschien kan je nog ergens anders op consult gaan voor een second opinion? 

 

Ik heb zelf eigenlijk nooit getwijfeld... Ik heb zelf ronde, maar hydrogel dus die vallen sowieso wat anders. Ik denk dat het resultaat ook oa afhangt watvoor projectie je neemt (moderate, high, extra high). Maar hier kan @best_boobie je vast van alles over vertellen :) Misschien kun je haar hier over vragen of even over pb-en. 

Niet alle ronde implantaten zijn boven superbol en zitten tot je nek. Ik vind persoonlijk dat ronde implantaten ook erg natuurlijk kunnen ogen, en vond zelf anatomisch meer risico hebben omdat ze kunnen draaien (ronde ook maar vanwege de vorm is dat minder problematisch).

 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi!

 

Ik ga liever niet meer ergens anders op consult, dan krijg ik waarschijnlijk weer een ander advies en ik heb er al een paar gehad en wil eigenlijk niet nog een om (meer) verwarring te voorkomen. 

 

Maar je hebt wel gelijk dat niet elke implantaat hetzelfde is en dat rond ook natuurlijk kan ogen. Ik krijg ze dual plane dus ik denk dat het er ook natuurlijk uit komt te zien omdat de bovenkant sowieso onder de spier komt...

 

Ik ga nog even denken...

Liefs Geri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Geri,

 

Ik lees nu dit berichtje van jou. Je geeft aan dat je liever anatomische protheses wilt hebben omdat je graag een natuurlijke look wilt. Een natuurlijk look kan je ook bereiken met ronde prothesen. Ik was eerst ook bang om ronde prothesen te nemen en ging voor de anatomische, maar doordat ik mij voldoende heb ingelezen en heb laten informeren, ben ik erachter gekomen dat je met ronde prothesen dus ook een natuurlijke look krijgt. Ik zit in exact dezelfde situatie als jij, alleen word mij 215 CC aangeraden en max 240. Zelfde kliniek, alleen andere arts, namelijk dr. Schiettecatte. Nu ik jouw berichtje lees, vertrouw ik dr. Schiettecatte eigenlijk alleen maar nog meer haha. Ik dacht er ook aan om voor een second opinion te gaan en ook ik ben bang dat ik dan weer hele andere informatie krijg. Uiteindelijk wil ik toch geopereerd worden door dr. Schiettecatte.

 

Groetjes,

 

Damita

Share this post


Link to post
Share on other sites

Superleuk dat jij je ook bij Cosmed laat opereren en ook heel toevallig! 

Maar jij hebt dus een consult gehad bij Dr. Schiettecatte en wilde eerst anatomisch maar nu niet meer. Krijg je nu ronde? 

Ik twijfel nog steeds enorm en heb volgende week een belafspraak met Dr. Schellekens staan dus daan gaan we het er nog even over hebben en op basis daarvan ga ik mijn beslissing nemen, ik moet nu wel gaan kiezen want ben over een maand al aan de beurt :)

 

Ik ga je volgen, gezien onze situaties vergelijkbaar zijn!

 

Liefs Geri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb 310 op de spier rond terwijl ik ook bijna niks had maar toch heel natuurlijk. Ik ben normaal van postuur maar mn ribben lopen wat rond vanaf nek waardoor arts zei dan wirdt anatomisxh minder mooi en veel meer kans op evt draaien. Elk lichaan is zo anders dus zo lastig te vergrlijken!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Precies elk lichaam is anders dat maakt het moeilijk... op welke cupmaat zit je nu en waar kom je vandaan?

 

Vanaf mijn nek kan je mijn ribben zeker goed voelen maar je ziet ze zeg maar net niet maar weer wel als je goed kijkt. Daarom vertrouw ik meer op anatomisch maar poeh twijfel twijfel...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Geri2205

 

ik heb zelfde voorsituatie en zelfde advies gekregen. 230cc

Ik heb nu nog steeds het idee dat het iets groter had gekund....

maar... dan zou het er heel onnatuurlijk uitzien waarschijnlijk. 

 

Dus het is maar waar je voor kiest. Onnatuurlijk? Of iets kleiner en natuurlijk. 

Wil je in mijn album kijken?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snap ik, ik ga ook voor een natuurlijk resultaat en iets wat bij me past. Heb jij rond of anatomisch? En ja ik zou heel graag in je album willen kijken!

 

Liefs Geri

Share this post


Link to post
Share on other sites