best_boobie

Google: Your best friend or worst enemy?

Recommended Posts

Hoi hoi

Even een topic over iets dat veel meiden zich niet realiseren.. We leven in een tijdperk waarin we alles op internet zetten.. Wanneer we op vakantie gaan, plaatsen we dat op facebook, zodat inbrekers weten dat we niet thuis zijn. Of we zetten foto's op onze openbare Instagram, wanneer we lekker zitten te eten bij een Italiaans restuarant in Rome. Of we zijn aan het surfen in Nazaré en dat moeten we even twitteren, want we hebben zulke goede/hoge/mooie #golven vandaag!!! :63:

Uiteraard mag je dat zelf weten, want het is jouw account, toch? Alleen.... als het over borsten gaat, ligt dat soms een tikkie gevoeliger.. Gebruik je niet je eigen naam op dit forum en heb je niet iedereen op de hoogte gesteld van jouw forumnaam, zodat ze je kunnen volgen hier, dan zal het allemaal echt wel meevallen, want een anoniem persoon is lastig te vinden.. Heb je echter je echte naam gebruikt, of een naam die veel mensen kennen, en zet je allerlei privé-zaken in je topic, of zet je foto's in je topic, of in een openbaar album, dan bén je googlebaar! Google pikt alles op dat het vinden kan, en het is niet zo heel makkelijk om het weer van google af te krijgen.. 
Wees dus voorzichtig en bedenk je goed wat je in een openbaar topic plaatst, of wat je toch liever in pb, of in een prive album plaatst. Ook specifieke lichaamskenmerken zou ik mee laten wegen in je beslissing van waar je iets plaatst ;) 

Dit even ter waarschuwing.. Stel je gaat een keer op sollicitatie, of je hebt je baas niet verteld waarom je je ziek gemeld hebt na je vakantie, omdat de vakantie die je opnam voor je borstoperatie toch te kort bleek, dan staat dat op internet.....

Je ervaring delen op het forum is dus leuk, gezellig en heel fijn voor meiden die na jou komen, maar denk na over je privacy en zorg dat je zo anoniem mogelijk blijft :) 

 

Groetjes, BB

  • Like 3
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites