LoveBee

LoveBee : 27 november 2018 : Dr. Nio : Park Kliniek

Recommended Posts

Hey girls, 

 

Afgelopen week ben ik voor een consult bij Dr. Nio geweest. Wat een leuke en grappige man! Ik ben een keer eerder op een consult bij Bergman in Amsterdam geweest, maar mijn gevoel neigt naar Dr. Nio. 

 

Ik twijfel alleen over het aantal cc's, dus dat wil ik eerst voor mezelf bepalen voordat we een datum  prikken. 

Ben 1.74m en weeg 60kg en zou van een kleine 75B naar een volle 75C of 75D willen gaan. 

 

Alle tips om een maat te kiezen en waaraan te denken in deze fase zijn welkom, vooral van meiden die ong. dezelfde lengte/gewicht hebben. :) 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee meis @LoveBee,

 

Ik ben in oktober ook op consult geweest bij dr Nio in amsterdam olvg en word volgende week donderdag geopereerd in het parkkliniek rotterdam door ok personeel te kort (tegen ziekenhuis tarief, scheelt zo'n 800 euro, en fijn want ik woon hier praktisch naast)

 

onze situatie is identiek. Ik ben 1.75m, weeg 60 kilo en heb een 75b van nature (soms 70). Wel wil ik iets voller gaan. Ik wil op een volle D kleine E komen.

 

Ik krijg 450 en 500cc van de eurosiliconen 85% gevuld highprofile dual plane. De verschil in CC komt, omdat mijn ene borst iets minder vol is en de ander lager hangt. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, ben benieuwd! Ik heb ook iets verschil. Krijg je ronde of anatomische protheses? Dr Nio heeft mij niet gevraagd naar het type siliconen en highprofile etc. Komt dat nog later? :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik houd je op de hoogte. Ik krijg ronde protheses die 85% gevuld zin waardoor ze wat flexibeler zijn. Denk aan als j op je rug ligt je borsten meer naar buiten vallen. Als je naar voor hangt je borsten ook meer naar voor hangen. Ik wilde niet da alles zo stijfjes zou bijven staan.

 

Geen idee ik heb 1 consult gehad waar ik mijn vragen over de merken , types etc vroeg en daarna meteen passen. Ik was wel meteen al zeker van de 450/500cc. Waar ben je op consult geweest? In A'dam of R'dam en hoeveel CC is jou aangeraden?

Share this post


Link to post
Share on other sites

*De 85% van eurosilicone valt ook meer anatomisch maar niet zo heftig als echt anatomische implantaten, want ik wilde geen hangboobies, wel een mooie bolling bovenop wat geen ballen zouden ogen. @LoveBee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, wacht. Is dat de middelste die Dr Nio laat zien? Die is mij aangeraden, maar wist ff niet meer wat het nou was. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben in A'dam geweest, maar de operatie is in Rotterdam. Dr Nio heeft me 300cc en 260 cc aangeraden, maar het lijkt me voor mij nogal groot...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat bedoel je precies met middelste? Weet je nog welk merk hij vertelde? Eurosiliconen, Mentor, Motiva? Ik denk persoonlijk dat hij eurosiliconen aanraad want ik zie vaak meiden die bij dr Nio geweest zijn dat zij eurosiliconen krijgen, is vaak zijn voorkeur. In de eurosiliconen heb je inderdaad 3 versies. 100%Rond, 85%rond en anatomisch. 

 

Aahaa dan ben jij net als ik ook doorverwezen naar de kliniek. Die kliniek is heel fijn. Ik woon er 10 min van af en ben er al een aantal keren geweest voor vriendinnen. Nu is het aan mij de beurt. Ik denk dat als jij een volle C wilt je met het aangeraden CC zeker tevreden gaat zijn. Vaak vinden meiden het na de operatie wanneer het allemaal op zn plaats gaat vallen nog te klein en raden vaak een maatje groter aan dan wat je daadwerkelijk wilt, maar dat is aan jou de keus.

 

Ik vind het persoonlijk wel heel erg raar dat er niet is verteld 1: merkprothese en soort. 2: plaatsing en 3:of dit highprofile of low etc is. Je kan een belletje geven en hiernaar vragen als je dat prettig vind, persoonlijk vind ik het wel fijn om te weten wat er exact word gedaan met mijn lijf en daar onderzoek naar doe voor dat de operatiedag aanbreek. Gelukkig heb ik de zekerheid nu en mag aankomende donderdag door Nio onder het mes. Ik laat je weten hoe het gegaan is als je dit fijn vind, ook al krijg ik iets meer cc. @LoveBee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vraag bij nio ook maar eens naar de monoblock hydrogel. Die heb ik bij hem gekregen en nu bijna een jaar later enorm blij ermee! Zoek het maar eens op!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je hebt helemaal gelijk hoor. Ik ga me er nu nog beter in verdiepen en dan bij Dr Nio alle vragen neerleggen. Ik was zelf ook niet zo goed voorbereid blijkbaar. Misschien heeft hij van alles verteld, maar dat het langs me heen gegaan is (vond het allemaal best spannend ;)). 

 

Zou trouwens heel fijn zijn als je me op de hoogte houdt. Super bedankt alvast en heeeeeel veel succes donderdag! :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaaa, heb er net over gelezen.  Ga  ik zeer zeker doen! Dank je wel voor de tip :). Wat is het verschil qua herstel, prijs e.d.? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zo'n consult dag is ook wel heel indrukwekkend hoor! Was ook mijn eerste en enige. Je hebt gewoon verschil in soorten protheses. De een lekt niet, de ander is weer natuurlijker maar als die lekt is hij leeg dus jij ook. De een heeft sneller kans op kapselvorming dan de ander. Denk aan je eigen huiddikte en borstweefsel want daarop word dan de manier van plaatsing op gebaseerd enzovoort. 

 

En alsnog, zo'n arts weet echt wel wat hij doet, vooral dr Nio, Ik heb geen 1 slechte recensie over hem gelezen. Juist dames die bij hem gingen om alles op te knappen door wat mislukt was door een andere chirurg. Maar toch is het alsnog wel fijn om alles te weten neem ik aan en dat je dan daarop je keus maakt :). Slecht is het sowieso niet, meer persoonlijke wensen :) Heel veel succes en als je vragen hebt stel ze gerust. Ik stuur je een prive berichtje om tegen die tijd een berichtje te sturen van mn verloop :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zat op 4500 euro met alles, consulten, operatie, en post op bh en controles. Wat herstel betreft... ik was met 5 dagen medicatievrij en kon weer rondlopen en lichte dingen doen. Ik heb ze achter de spier... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Hey @gastmama! Ik ga ook voor de Monobloc hydrogel bij Dr nio en ik krijg de 480 voor de spier, ben echt benieuwd zou ik eens naar je foto’s mogen kijken? Ben super zenuwachtig!ook omdat ik het gevoel heb dat de Dr een beetje heel ongeïnteresseerd was Door al het geen ik aan het vragen was!

Terwijl ik maar enkel goede zaken over hem lees.

en ik lees ook overal dat meiden met een verschil in hun borsten verschillende protheses krijgen, en hij mij juist heeft aangeraden Gwn het zelfde te nemen omdat de hangborst juist dan een beetje gelift moet worden en dit dus beter is 2dezelfde te nemen?

Share this post


Link to post
Share on other sites