Jump to content

Geen datum - Velthuis Kliniek


lunalina

Recommended Posts

Hi meiden,

 

Ik ben nieuw hier, dus vergeef me als ik dit niet op de goede manier post ;’)

 

Ik ben Luna, 24 jaar en overweeg een borstvergroting. Ik had over een maand een afspraak voor consult staan bij Diana Gabriels. Helaas las ik op dit forum allerlei negatieve verhalen dat ik de afspraak maar heb afgezegd. 

 

Nu gaat mijn voorkeur uit naar de Velthuis Kliniek. Ik heb nog geen specifieke arts op het oog, maar lees vooral goede verhalen over Laura Zaal. Helaas kost het bij de Velthuis Kliniek het dubbele dan bij Diana Gabriels, maar dan ben ik in ieder geval meer zeker van goed resultaat. Ik moet dus nog even doorsparen, dus het duurt sowieso nog een halfjaar voordat ik een bv ga doen.

 

Maar zouden jullie je ervaringen willen delen over de Velthuis Kliniek of andere goede klinieken en de daarbijbehorende specialisten? Ik hoor graag jullie verhalen. 

 

Liefs, 

Luna

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

ik ben 9,5 week geleden geopereerd bij Velthuis door dr Laura Zaal. 

Mij heb op meerdere plekken mijn verhaal staan dus kun je even zoeken. Als je vragen hebt mag je me altijd een berichtje sturen!

 

Als je het leuk vind kan ik je toevoegen aan mijn album zodat je kan zien hoe Laura mij prachtige borsten heeft gegeven! 

Ben zo blij met de keuze voor deze arts!

 

Ik wilde eerst ook naar Diana maar weg ook bang door de verhalen hier.

Toen ik voor consult ging bij Velthuis was ik meteen om. Zo professioneel, veel begrip, duidelijke uitleg, ze nemen echt de tijd voor je!

Die prijs ja.. die is wel een stuk hoger. Maar je krijgt wel een BH mee ter waarde van 60 euro, en 3 controles na de operatie. Dat is bij Diana gabriels niet zo, dus gaf mij veel zekerheid!

 

Succes met je proces en bij vragen mag je me zeker benaderen!!

 

xoxo

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hee luna,

Ik kan je mijn kliniek en pc ten zeerste aanraden! Je leest er hier wat minder over maar super kliniek! Zo'n fijne pc, toffe man. En heeft precies gemaakt kwa boobies waar ik om heb gevraagd:123:

 

Quole kliniek en dan dr. Hawinkels! Top team, zo'n fijne ervaring daar gehad. Kijk gerust in mijn album dat staat openbaar. Ik heb een wissel gehad naar 550cc. Kosten waren 3400 euro incl borstband en controle's. Heb ze wel tig keer gebelt met vraagjes en altijd netjes te woord gestaan en geholpen.

 

Heel veel succes met orienteren en als ik je ergens mij kan helpen roep maar!

 

Xxx noelle

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hoi

 

Ik wordt 19 november door Laura Zaal geholpen. Vond haar heel duidelijk en ze denkt goed met je mee. Heb een goed gevoel bij haar en vind de medewerkers van de kliniek ook heel vriendelijk. De resultaten en verhalen die ik hier over haar zie en lees zijn ook positief. Vind het allemaal superspannend, maar vertrouw op haar. Succes met je beslissing en je kunt ook altijd bij meerdere klinieken op consult gaan, ik ben er ook bij 2 geweest.

 

Groetjes!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@sophieberry Ik ga je verslagen eens lezen, ben heel benieuwd. En ik wil heel graag je album bekijken! Wat je zegt over die bh en nacontroles wist ik niet. Dus uiteindelijk ben je bij de Velthuis Kliniek veel zekerder van goede nazorg als ik het goed begrijp? Fijn idee! Ik ben nu vooral alles aan het lezen en als ik vragen heb, weet ik je te vinden. Dank je wel! xx       

 

@Noelle2612 Wauw, ik heb je album bekeken.. Dat is echt prachtig!! En bedankt voor je berichtje, ik ga de site eens bezoeken en alle info lezen. xx

 

@Yvie Spannend, 19 november is al bijna! Fijn dat je het zo prettig vond bij Laura. Ik las hier ergens dat zij vooral voor kleinere borsten gaat, maar klopt dat ook? Neem aan dat ze gewoon naar je wensen luistert toch? Hoe zit dat bij jou als ik vragen mag? Bedankt voor je berichtje en ik ben super benieuwd hoe het bij jou gaat worden. Dan hoor ik het graag haha. xx  

Link to comment
Share on other sites

@lunalina jaa nog 2 weken, heel spannend! Ben er echt heel erg mee bezig! Ik weet niet of ze vooral voor kleinere borsten gaat, ik hoef ook geen mega borsten, dat past ook niet bij mijn lijf. Ik ben 1m74 en 51 kg dus lang en dun. Zij heeft aangegeven dat ik voor 245 en 295cc kan gaan. Ik heb haar gezegd dat het bij mijn lichaam moet passen, ik hoef echt geen Pamela boobs! Ik ga nu voor 295cc. Zij hebben ook een programma dat ze met een Ipad foto's van je borsten maakt en dat ze daarna kan laten zien hoe het wordt in de nieuwe situatie, dat is wel heel gaaf om te zien. 

 

Heb je al ergens een consult gepland staan inmiddels? Als ik zover ben zal ik mijn ervaring zeker posten hier!

X

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.