Mevrouw1987

Mevrouw1987 : 25 maart 2019 : Dr. Franken : ATS-kliniek

Recommended Posts

Hallo allemaal, 

 

Nieuw hier, dus vandaar het voorstelrondje. Ik ben 31 jaar en ben me al geruime tijd aan het oriënteren over mijn voorgenomen borstvergroting. Het viel mij op dat we ontzettend veel prijsverschil bestaat tussen de verschillende artsen/klinieken. 

Afgelopen week heb ik mijn eerste consult gehad bij Faceland in Amsterdam, bij een consulente en daarna ook met de pc, dr. Xander Bakker. Deze kliniek is veruit de goedkoopste en dat maakt me enigszins sceptisch en argwanend. Al mijn vragen kunnen stellen en ik was zeer tevreden over hoe dr. Bakker me te woord heeft gestaan en geadviseerd heeft (had van tevoren natuurlijk wel even background research gedaan).

Toch blijft bij mij het gevoel van argwaan hangen. Waarom is deze kliniek honderden (soms wel meer dan 1500) euro’s goedkoper dan de concurrentie? Hun uitleg was dat ze groot inkopen, op B-locaties hun consulten en kleine ingrepen doen en dat ze een eigen OK-complex hebben (dat dus niet in ergens gehuurd hoeft te worden).

 

Iemand ervaring met BV bij Faceland? 

 

Groetjes,

 

Mevrouw1987

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee meid,

 

Ik was zelf ook een beetje sceptisch over faceland in het begin tot ik later hier positieve ervaringen heb gelezen.. ik word ook geopereerd door xander bakker in december. Ik koos voor boerhaave en toen na 2consulten  had ik gekozen voor xander bakker maar die is daar niet werkzaam in de kerstvakantie meer maar bij faceland dus om die reden toch voor daar gekozen.. welke redenen ik heb gelezen dat zij goedkoper zijn is dat ze een deal heb met motiva implantaten, pas na 6 weken na controle is en volgens mij bij de consulente en niet de chirurg en idd dat er niet gehuurd word.. maar boerhaave is wel een kliniek die een stuk duurder en bekend is en daar komt bakker vandaan dus daardoor vertrouw ik er nu ook meer op eigelijk :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Flowersh,

 

bedankt voor je reactie. Ik heb in dr. Bakker an sich wel vertrouwen, aangezien hij idd voor het Boerhaave werkt en in het verleden ook voor de Velthuiskliniek. Ik kon op zijn eigen website niet vinden wat hij voor een bv vraagt.

Fijn dat je al een datum hebt! Ik ben benieuwd naar je verslag na de operatie. Wat voor implantaten krijg je?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee klopt ik ook niet, alleen bij boerhaave was de factuur 3250 voor mij. En nu bij faceland 2425, scheelt zo erg en dan door de chirurg die ik graag wil! Ik krijg 425cc mentor 2 rond. Ik wou sws mentor en wist dat ze zouden proberen me een beetje te pushen voor motiva maar dat is niet gelukt haha! Dus vandaar betaal ik ook iets meer maar volgens mij is dat maar 150,- ofzo op het totale bedrag. Heb je nog andere consulten gepland? En wat voor advies implantaten heb jij gekregen ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb nog twee consulten gepland staan: eentje bij Bergman Clinics en eentje bij ATS Kliniek in Vlijmen. Ik wil gewoon zelf ondervinden of het prijsverschil het waard is. Door dr. Bakker kreeg ik geadviseerd Mentor anatomisch van 315cc, dual plane geplaatst. Ik twijfel nog of ik dat niet te veel vind. Zit nu op een lege 75C (hangtietjes :lol:).

Heb jij bij Faceland ook eerst nog een gesprek gehad met een consulente? Hoe heb jij dat ervaren? Heb jij veel uitleg gekregen over de medische voorzieningen voor en na de operatie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja gewoon meerdere gesprekken inplannen dan kan je vannuit daar een beslissing maken. Ik had eerst een gesprek idd met de consulente & was er niet met een enthousiast gevoel weg gegaan. Ik vond het fijner als ik gelijk bij de chirurg een consult had inplaats van een consulente.. & ik voelde van haar heel erge druk dat ik motiva implantaten moest nemen. Ook had ik het gevoel dat ik niet genoeg informatie had gekregen. Door dit forum ben ik echt een stuk meer geïnformeerd dan het consult daar zelf.  Dus was me keuze al gemaakt voor boerhaave. Puur om het feit dat het een goede bekende kliniek is..

 

Bij van der weij bij boerhaave was ik een stuk positiever en ik koos voor hem en had een datum gepland staan tot ik van gedachte was veranderd en een andere chirurg van boerhaave wou spreken.. dus puur omdat ik op de chirurg vertrouw uiteindelijk voor deze kliniek gekozen.. ik heb een mapje met info mee gekregen van boerhaave en wat voor vitamines etc ik moet in nemen voor de operatie. Maar goed ik raad je aan goed hier in te lezen en je voor te bereiden met vragen bij je volgende gesprekken ! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik vond de consulente ook redelijk pushy over die Motiva implantaten. Ze raadde me ook ronde implantaten aan en liet me meteen een hele grote maat passen, terwijl dat niet bij mij wensen noch mijn postuur past. Ik kon op dezelfde dag de chirurg spreken en hij raadde mij meteen aan om Mentor anatomische implantaten te nemen en minder volume. Ik hoef niet van die porno jetsers. Ik heb bij Faceland geen informatie gekregen over vitamines etc. Word jij nu uiteindelijk in de Boerhaave kliniek geopereerd of toch bij Faceland?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij faceland omdat hij niet in de kerstvakantie werkzaam meer is bij boerhaave. Dus ik neem het allemaal maar voor lief en vertrouw erop dat t goed komt & wat ik al zei is dat ik ook veel positieve ervaringen heb gelezen over faceland. Dus heb niet meer de gedachte van dat het slecht is omdat het goedkoper is.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Ladies, 

 

In september heb ik 3 consulten gehad waaronder bij Bauland en Faceland. Heel toevallig kwam ik bij Faceland terecht en de prijzen zijn idd een stuk goedkoper. 

De arts heeft mij uitgelegd dat Faceland goedkoper is, omdat het een low budget kliniek is. Je moet zelf een sport bh kopen en krijgt oplosbare hechtingen. 6 weken na de operatie krijg je met een consulente het laatste consult. Dus niet meer met de arts. 

Bij Bauland kom je 2 weken na de operatie op consult en worden de hechtingen eruit gehaald. De arts vertelde me dat het consult helemaal niet nodig is als je oplosbare hechtingen hebt. 

Als er complicaties voordoen, kom je altijd bij de arts terecht. 

Het zit 'm dus voornamelijk in het stukje nazorg. 

 

Omdat ik de arts kundig vond en eerlijk vond, heb ik gekozen voor Faceland. 

Het scheelt toch super veel geld. Mocht er iets met mijn hechtingen zijn dan bel ik wel met Faceland of ga ik naar de huisarts. 

Ik heb alle vertrouwen in de arts! Alle referenties zijn goed. 

 

Check de naam van je arts goed na en vraag goed door als er iets is. Dan kun je daarna een weloverwogen keuze maken. 

 

Succes! 

L**

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor je reactie, altijd fijn om zulke positieve info te lezen! Hebben ze ook verteld wat het verschil is tussen oplosbare hechtingen of als de arts het eruit moet halen? Wat is zeg maar "beter" & binnen hoeveel weken moet het opgelost zijn? & moet je zelf nog wat doen aan die hechtingen om het goed te laten verlopen? 

 

 Ik heb zeker vertrouwen in mijn arts!:) en dit was voor mij ook echt haalbaar om het geld bij een te hebben in december dus was wel blij eigelijk dat t bij de arts kon bij wie ik graag wou en stuk goedkoper! Bij welke chirurg ga jij en welke soort-maat implantaten? 

 

Xx

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt, L**, voor je reactie. Oplosbare hechtdraad is vaak duurder dan niet-oplosbaar, dus ik denk dat het hem idd zit in het feit dat de kliniek zelf niet veel nazorg biedt. Ik heb er op zich wel vertrouwen in, maar altijd fijn om positieve verhalen te horen. Wanneer staat jouw operatie gepland? 

Ik hoor graag van je terug hoe het verlopen is. Ook van @Flowersh verneem ik graag hoe het gegaan is. Wanneer is jouw datum?

 

Groetjes! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo, 

 

Mijn operatie staat gepland op woensdag 12 december bij dr. Fresow. 

Ik had bij de Bauland kliniek een fijn gesprek met hem.  Mijn zusje was erbij en had nog vragen of haar borstvergroting van 2 jaar geleden. Ze heeft af en toe een dag ertussen zitten dat ze 'pijn heeft. Hij had meteen alles gecheckt en er was niets aan de hand. 

 

Omdat ik bij Bauland had afgesproken dat het Motiva demi 265cc wordt, hoefde ik niet meer op het 2e consult bij Faceland te komen. Ik had de arts al gezien en gesproken.  Ook de consulente van Fl had me hetzelfde geadviseerd.

Na 2 weken moet je de pleisters eraf halen. Misschien dat ik nog even met Fl bel om te vragen hoe het precies met de hechtingen gaat. Dat weet ik niet precies meer. 

 

Wat krijgen jullie en welke datum is er geprikt. 

Het is nog een week of 7. We kunnen langzaam aftellen!!! 

 

Gr. L**

Share this post


Link to post
Share on other sites

@L** @Mevrouw1987 mijn datum is woensdag 19 december! Weekje later als jou @L** :) ik zal jullie even volgen, wil zeker up to date blijven mocht t zo ver zijn. Ik krijg dual plane 425cc rond mentor hp 2. Krijg jij ook dual plane? Hoop echt dat het herstel te doen is, bij de een is t ontzettend heftig en bij de ander weer veel minder.. Wou graag voor de spier maar dat raadde hij af dus neem ik dit maar voor lief :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@L** @Flowersh Fijn dat jullie al kunnen aftellen! Ik blijf graag up to date van jullie hele 'traject'. 

Zal jullie ook even volgen. 

Ik heb nog geen datum, omdat ik er nog niet helemaal uit ben of ik wel bij Faceland geopereerd wil worden. Heb 12 november nog 2 afspraken staan dus bij ATS in Vlijmen en bij Bergman Clinic. Dan gaat mijn vriend ook mee (die kon de eerste keer helaas niet mee). Vond het wel fijn als hij zijn eerlijke mening geeft. We hebben samen gekeken naar wat ik mooi vind en dat komt gelukkig naadloos overeen met wat hij mooi vindt. Ik vergeet van nervositeit altijd dingen te vragen, dus had al een lijstje met vragen gemaakt, maar fijn om een tweede, kritische persoon bij zo'n gesprek te hebben.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi lieve allemaal,

 

Ik ben 31-jaar en ben er sindskort achter dat ik niet 'gewoon' slappe borsten heb, maar dat mijn soort borsten een naam hebben, namelijk: tubulaire borsten. Heel graag wil ik hier iets aan laten doen. Ik heb al gesprekken gehad met 2 artsen, die ook erkende dat ik dit soort borsten heb. Ze hebben me geadviseerd, maar wie weten het nou beter dan de ervaringsdeskundigen? De vrouwen dus. Ik heb al een aantal topics/ok-verslag gelezen van meiden die hetzelfde hebben (gehad), maar wellicht zijn er meer meiden die hun verhaal/ervaring met me willen delen.

Heeft er iemand ervaring met een borstcorrectie bij tubulaire borsten en eventueel ook een tepelhofverkleining?

 

Alvast bedankt voor je reactie.

 

Liefs x

 

Share this post


Link to post
Share on other sites