Pornboobs033

Pornboobs033 : 25 oktober 2018 : Dr. Nio : Park Kliniek

Recommended Posts

Ik ben Bigboobs033 ik ben al 4 jaar bezig om een borstvergroting naar wens te krijgen, het viel niet mee.. eerst bij Diana gabriels consult gehad wat ik erg onprofessioneel heb ervaren, daarna nog een keer met de arts zelf waarbij ik ook geen goed gevoel bij had. Daarna heb ik het even laten gaan en uiteindelijk door vriendinnen bij dhr Nio terecht gekomen (heel positief) ben op consult geweest en hij was heel duidelijk en eerlijk en we zijn uitgekomen op 925cc rond, ik kom van een lege/slappe C ivm gewichtsverlies. Dat gaat dus weer goed gevuld worden :) ik wordt as donderdag in het parckliniek Rotterdam geholpen door Nio. Maar ik ga woensdag eerst nog even voor de zekerheid nog een keer passen, ik overweeg misschien 1050cc 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spannend zeg, met zoveel cc's! Krijg je ze voor of achter de spier? Ik ben vorige week ook geopereerd in de Parkkliniek en dat is me goed bevallen. Was alleen niet door de beroemde Nio haha. Hij schijnt geweldig te zijn. 

Groetjes, 

Chica 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De eerste keer 230cc en nu 550cc. Beide keren voor de spier, dus dat maakt wel verschil met herstel. Ik heb geeneens pijn! Het voelt vooral heel strak aan en ik beweeg heel voorzichtig, vooral als ik iets moet pakken boven mijn hoofd of van de grond. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Chica82 ohhh dat is wel beter bof jij even! ik heb verslagen gelezen van meisjes die van 0 naar 925/1050 gingen en de pijn die ze hebben ik bereid me voor op pijn maar ik denk dat het alsnog tegen gaat vallen, mijn vriend heeft ook maar voor die dag zelf alleen vrij genomen (ik schatte in dat ik het wel kon handelen) maar ik denk dat hij ook maar even een paar dagen langer thuis kan blijven hahaha. Of tussendoor even thuis komen we zien wel! K heb bij je foto's gekeken en ze zien er heel mooi uit!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dank je wel @Pornboobs033, helaas is mijn vriend er niet zo blij mee.. Hopelijk veranderd dat nog. Ik baal er zo van! Ik zou zeker hulp inschakelen voor de eerste week! Zelf ben ik bij mijn ouders gaan herstellen en dat was fijn. Mijn vriend heeft mijn haren gewassen de eerste keer en dat kon ik daarna zelf. Krijg jij ze onder de spier? Dat schijnt heel pijnlijk te zijn. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat spannend!! ben benieuwd wat je gaat kiezen, ga je voor high profile of extra high profile? 

Ik ga je even volgen ik heb 21 november consult bij dr Nio in Amsterdam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Chica82 ik had gister al een berichtje willen sturen maar hij verzond niet Sorry! Waarom is je vriend er dan niet blij mee ? En jijzelf ? Ik vind ze top hoor :) ik had liever ook naar m'n moeder gegaan om te herstellen maar we praten al paar maanden niet met elkaar.. lang verhaal iniedergeval en ze weet zelfs ook niet dat ik morgen onder het mes ga. Ik krijg dual plane en het wordt 925cc ! Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Meis, succes zometeen. Hoe laat kan je je melden? (Of is je operatie vrijdag?) balen dat je geen contact hebt met je moeder maar voor alles is een weg. Fijn als je wel een beroep op je vriend kan doen. Ik ben stiekem wel heeeel benieuwd naar de grootte van je borsten. Ik ga je even volgen! Ik heb gister 425cc gekregen. Eigenlijk pijnvrij maar ik heb ze net als Chica voor de spier dus dat scheelt een hele hoop.

succes succes succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Odys dankjewel! Ik ben net vertrokken en om 11:40 mag ik me melden, ik heb van mezelf een Cup C maar hij is erg leeg door gewichtsverlies.. vandaar dat mijn voorkeur ging naar nio hij doet liever ook geen lift en inplaats daarvan extra cc's. Jeetje ik kan me gewoon niet voorbereiden op de pijn hahahaha zal vast een klap worden. Ik kan me al wel voorbereiden op mn eerste hap eten want jeetje wat heb ik een honger. Nou je hoort van me en als ik vanavond nog niets heb gepost weet dat ik dan veel pijn heb hahahaha. Xx!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Pornboobs033

 

Hoi hoi, Ik heb gelijk even de titel aangepast en topic verhuisd naar operatie verslagen, hier in dit topic kun je dadelijk je verslag en alle verdere updates neer gaan zetten, en heb je alles netjes bij elkaar staan.

 

Heel veel succes vandaag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Succes Meis! Heel benieuwd naar t resultaat, ga je volgen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vandaag is dus de dag en inmiddels ben je al onder het mes geweest... Hoe ging het??? Ben heel benieuwd hoe ze zijn geworden! Ik had ook wel door Nio geopereerd willen worden, hij is heel beroemd op dit forum haha. Ik hoop dat alles goed is gegaan en dat je inmiddels wat hebt kunnen eten. 

Mijn vriend heeft veel aan zijn hoofd (is net in zijn nieuwe huis getrokken en daar druk mee). Volgens mij is hij flink geschrokken van mijn reactie en hij doet nu heel erg zijn best. 

Wat erg dat je nu geen contact hebt met je moeder! Ze zou dit vast willen weten van je. Hopelijk komt het weer goed. 

Liefs, Chica 

Share this post


Link to post
Share on other sites