f4bboobie

f4bboobie : 15 oktober 2018 : Dr. Schellekens : CosMed Kliniek

Recommended Posts

Hi lieve dames, 

Mijn naam is anoniem , ik wil graag anoniem blijven :). Ik ben 19 jaar oud. Volgende week maandag word ik eindelijk na zo lang wachten en twijfelen geopereerd door Dr Schellekens. Ik heb begin mei/juni een consult gehad, 1 bij Veldhoven kliniek bij dr...? En 1 bij dr Schellekens. Ik heb uiteindelijk gekozen voor dr Schellekens, omdat ik hem een professionele en rustige chirurg vind. Hij adviseert fijn tijdens het consult. Geen verwijd naar kliniek Veldhoven overigens. Die vond ik ook goed, alleen ging mijn gevoel uit naar Cosmed kliniek. 

Ik ben 1,60 en weeg 57KG. Zelf heb ik een zeer kleine A cup.. Ik krijg er 315CC in. Ik kan echt niet wachten. Langzaam krijg ik zenuwkriebels Hihi. Iemand die ook volgende week maandag geopereerd wordt?? :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oehh spannend hoor! In welke kliniek laat je dit doen? Ga op je gevoel af bij wie jij je het fijnste voelt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@f4bboobie

 

Hoi hoi,

 

Ik heb je andere topic weggehaald, anders krijg je 2 topics met precies dezelfde inhoud. Hier in dit topic kun je alle verdere updates en dadelijk ook je verslag neer gaan zetten, zo heb je dan alles netjes en overzichtelijk op 1 plek bij elkaar staan.

 

Heel veel succes met aftellen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zijn er nog meer dames die ervaring met Dr Schellekens hebben?? Ik heb wel een aantal topic gelezen via het zoekbalkje? Maar misschien nog dames die hier hun ervaring met mij willen delen? Of over het kliniek zelf Cosmed kliniek?? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh spannend hoor, @f4bboobie! Ben de 17e oktober aan de beurt, Bergman Clinics.

 

Meerdere meiden waren in een ander topic al aan Best Boobie aan het vragen om een oktoberclub ;)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat fijn dat je volgende week al geopereerd word! Heel veel succes alvast.  :D 

 

Mijn lengte, gewicht en cupmaat komt redelijk in de buurt met jou! Is jou al gezegd wat voor cupmaat je waarschijnlijk zal krijgen? En heb gekozen voor  ronde of anatomische prothese, voor of achter de spier? 

 

Groetjes, Natas

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hi!!

Ja ik heb er super veel zin in, krijg langzaam wel spanningskriebeltjes haha! 

Ik heb tijdens mijn consult aangegeven ongeveer een cup C/D te willen hebben. Toen had dr Schellekens mijn borst opgemeten etc. Maar er kon bij mij niet meer dan 325 in helaas. Ik heb een kleine omvang namelijk. En heb ook aangegeven dat ik géén echte ronde ballen borsten wil haha. Wat de dokter zei was dat ik rond een volle cup C uitkom.

Ik krijg ronde protheses dual plane :). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@f4bboobie; 255cc, anatomisch, dual plane. We kunnen het nog rekken naar 290cc (ik ben echt heel plat), maar dan is het risico dat het niet meer in verhouding is en de borsten teveel uitsteken langs de armen. Dat vind ik persoonlijk geen gezicht. Vrijdag ga ik nog één keer passen (3e keer, twijfelkont). Had vandaag weer een twijfelmomentje, maar als ik dan weer mooie borsten heb gekeken dan weer vooral zin :D Maar ook weer angst, dat het er niet zo mooi uit komt te zien, oooooooohhh haha.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey,

 

ik word ook maandag geopereerd, door dr Verdonck. Ik ben zelf 1m58 en weeg 52kg. Heb ook een A-cup en krijg 275 of 295 cc motiva ergonomix dual plane. Onze verhoudingen komen dus wel een beetje overeen :lol:.

De zenuwen beginnen bij mij ook wel te komen hoor, ik heb lang getwijfeld maar hoe dichter we bij mn operatiedatum komen, hoe zekerder ik ben! 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik herken meteen wat je zegt!!!

Ik twijfelde eerst ook hoor, omdat ik best jong ben.... 

Maar ik heb er hard voor gewerkt en denk bij mezelf nu moet ik het doen. Ik ben jong en kan er nog een hele poos van genieten :)

Ik twijfelde eerst ook over de maat hoor! Dr Schellekens had eerst 275 gepast, maar dat vond ik naar mijn idee ietwat aan de kleine kant, dus toen probeerde we het max en dat werd dus 315. Ik ben zo benieuwd!!!

Ook ben ik echt benieuwd na de pijn... :( 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaaaa... Ik snap je heel goed, had ik ook! Ik kan echt niet wachten, elke dag gaat nu naar mijn idee zo laaangzaam hahaha. Tel elke dag echt af :43:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inderdaad! Ik ben zelf 25 maar ben veel afgevallen waardoor mn borsten echt veel kleiner geworden zijn, vroeger had ik een B-C cup en wil ze nu terug laten worden hoe het vroeger was. Nu draag ik altijd gevulde bh’s. Heb heel lang getwijfeld maar een aantal maanden geleden beginnen huilen bij Victoria’s secret omdat er niets moois was in mn maat of de mooie dingen niet bij me pasten, dat was voor mij wel de druppel :84:. Ik keek op straat enzo ook constant naar de borsten van andere vrouwen en dacht ‘had ik dat ook maar’, was precies erger dan een man hihi. Dus wou er echt iets aan doen want voelde me constant slecht over mn kleine borsten. 

 

Naar de pijn ben ik ook benieuwd, ik dacht dat het op zich wel ging meevallen maar ondertussen wel al paar andere dingen gelezen hier! 

Nuja, ik heb al een buikwandcorrectie laten uitvoeren waarbij er rondomrond werd gesneden om vel weg te nemen, dat was echt de hel de eerste weken en dan denk ik bij mezelf, slechter dan dat zal het wel niet worden :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja rot is dat he, ik had ook als ik dan op vakantie met mijn vriend was dat ik allemaal meiden met mooie volle borsten zag, en dan kwam ik aan met amper een gevulde cup A. Toen heb ik flink doorgespaard, extra wezen werken en uiteindelijk na deze super grote wens een borstvergroting afspraak.

Ik ben ook zo benieuwd naar hoe ik in hemelsnaam mijn haar ga wassen :blink:.

Ik denk dat het 1/2 weken droogshampoo word :125:

Share this post


Link to post
Share on other sites