Guest Krikri

Krikri : 22 oktober 2018 : Dr. lemmens : Bellevue Clinic : Mol

Recommended Posts

Guest Krikri

Hoi allemaal!

 

Even voorstellen, want ik ben nieuw hier. Ik ben 36 jaar en heb 2 kindjes (3 en 6 jaar) die allebei elk 6m borstvoeding gekregen hebben. Na héél lang nadenken, heb ik in aug een afspraak voor een consult vastgelegd en een week later een consult om te passen. De dokter zei dat 280cc voor mij te klein zou zijn, dat ik daar spijt van zou krijgen. 310cc vond hij wel mooi, dus koos ik dit. Nu begin ik echter te twijfelen omdat ik verschillende vriendinnen heb die ook een borstvergroting hebben en allemaal minder cc hebben (lichaamsbouw is natuurlijk ook niet identiek en sommige hebben ook voor de spier). Het worden bij mij sowieso ronde implantaten achter de spier van het merk Sebbin. Ik wil geen té grote ronde bollen, het moet natuurlijk blijven. Ik ben 1m70 en weeg 59 kg. Nu draag ik 75B, maar eigenlijk zou een A cup beter passen. Zijn hier ervaringsdeskundigen die mij advies kunnen geven? Of mensen met dezelfde lichaamsbouw en wat hun resultaat is?

 

Mijn operatie is gepland voor 22 oktober.

 

Alvast bedankt!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Krikri!

 

Wat leuk zeg! 22 oktober is al snel! Heb je er zin in?

Ik ben zelf 14 september geopereerd en het is me allemaal heel erg meegevallen qua pijn! Wel nog beperkt in bewegingen, dat begin ik nu wel een beetje vervelend te vinden, maar voor xe rest heel erg blij!

 

Ik ben 1.78 en weeg 60 kilo. Ik had een 75A. Ik heb anatomische protheses gekregen, dual plane, 290cc. Daarmee zit ik nu op een 75C. Ik heb ook 310cc gepast met de passessie, maar omdat ik best smal ben aan de bovenkant, zei de pc dat dat niet natuurlijk meer zou ogen bij mij.

Ik vind mijn borsten naakt en prachtig, maar als ik kleren aanheb zie je ze iets minder dan ik had gehoopt.

 

Ik denk dat je het beste op je pc kan vertrouwen. Ik lees het heel vaak dat mensen voor het maximale gaan, en ik heb dat ook gedaan (aangezien 310cc bij mij niet meer natuurlijk zou zijn). En ik ben echt heel blij dat ik niet kleiner heb genomen! Iets groter had zelfs nog wel gemogen voor mij.

 

Het is heel erg lastig, maar je pc is natuurlijk de deskundige, dus die kan je het beste advies geven :)!!

 

Succes met de beslissing en met het toeleven naar je operatie!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Krikri

Hoi KittyCat!

 

Héél erg bedankt voor je reactie. Helpt mij enorm. Ben zenuwachtig voor de operatie, maar kijk er ook super hard naar uit. Ben er constant mee bezig in mijn hoofd, dus wordt stilaan tijd dat het zover is.

 

Het ziet er bij jou wel al echt mooi uit, nu al! Leuk ook te horen dat het allemaal zo goed is meegevallen. Ben ik ook wel beetje bang voor. Ik heb een kantoorjob en heb een week verlof genomen. Daarna moet ik dus weer kunnen werken en autorijden. Pc zei dat als ik maandag geopereerd word, ik op donderdag weer zou kunnen gaan werken en dat autorijden de dag erna al wel weer lukt. Maar dat lijkt me wel heel optimistisch.

 

Jij bent wel wat smaller gebouwd dan ik, maar je bent ook groter, dus misschien kunnen wij wel ongeveer dezelfde cc’s gebruiken. Het verschil tussen 290 en 310 is ook echt niet groot, denk ik. Ik hou mijn 310 dan maar. Beankt voor je info!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spannend en het komt steeds dichterbij zo! 

 

Ik ben 20 september geopereerd en heb 425 cc voor de spier laten plaatsen high profile. In eerste instantie schrok ik van het advies 425cc. Ik ben 1:68 en weeg ongeveer 60 kilo. Advies gevolgd van pc wn heb geen moment spijt ben super blij en tevreden en hij heeft echt gelijk gehad. 

 

Succes met je keus! 

 

Liefs 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Krikri allereerst welkom hier! ;)

Wil toch even inspringen dat ik het vreemd vind dat je pc zegt dat je de dag erna al mag autorijden :18: autorijden wordt echt toch wel een week en een half afgeraden zeker als je dual plane krijgt, en dan ook onderaan stuur vastnemen en doorschuiven. Dit om complicaties te vermijden, je implantaten moeten zich immers nog vastzetten in je borsten. Op 3 dagen terug gaan werken lijkt me dan ook echt niet aangewezen. Er zijn heel veel vrouwen hier die de eerste dagen nog heel moe zijn van de narcose en zich suf voelen en soms moeite hebben om op te staan of standaard zaken te uit te voeren dus wil wel even zeggen dat ik dit heel vreemd vind dat je pc dit adviseert. Zou niet willen dat je complicaties krijgt meid maar je doet daarmee uiteindelijk zelf wat je wil.

 

Het kiezen van het aantal cc is trouwens voor iedereen hier wel een dingetje, ben zelf ook nog wat aan't twijfelen dus kan je niet echt goed advies geven daaromtrent momenteel :106:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben 3 december aan de beurt 330cc  anatomisch voor de spier. 

Maar ook ik heb 6!!!! Weken vrij geregeld een duur grapje want ik ben zzp'er toch was dit een nadrukkelijk advies van dr schreinemacher. 

Ik werk in de zorg dus wel zwaar beroep 

Ben doodsbang voor complicaties dus ik ga luisteren. Ik maak er maar een lekkere sabatical van met veel tijd voor gezin en mezelf ook wel eens lekker 

 

Ik ga je volgen 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Krikri

Bedankt, dames, ben echt blij met jullie commentaren...de visie van “lotgenoten”.

 

Ik denk ook dat na 3 dagen weer gaan werken écht te vroeg is. Ik ga daarom proberen om na 7 dagen weer te gaan werken. Ik zie wel of het uiteindelijk lukt. De eerste 2 werkdagen kan ik te voet naar mijn werk. Pas de 9de dag po zou ik met de auto moeten rijden. En na die dag heb ik een lang weekend van 4 dagen. Ik zei het al: ik heb een zittende bureaujob, dus fysiek kan ik het rustig aan doen. Het moeilijkste is misschien nog thuis met m’n 2 kids die mijn aandacht vragen. Maar ja, dan moet papa maar wat extra doen. 6 weken vrij is echt geweldig, maar dat krijg ik helaas niet geregeld. Maar ik kan me wel voorstellen dat dat in de zorg geen overbodige luxe is.

 

@Kelly_E, tussen welke maten twijfel jij, en hoe is je lichaamsbouw? Op je profielfoto lijk je toch al een hele mooie cup te hebben? Of ga je wisselen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Krikri

We kunnen zowat samen aftellen: ik ben 24 oktober aan de beurt.

Mij hebben ze verzekerd dat autorijden na 1 week mogelijk is. Ook kon ik na 1 week terug aan het werk, maar ik heb ervoor gekozen om enkele dagen extra verlof te nemen en ga na 13 dagen pas terug aan het werk. 

Ik krijg normaal 300cc ‘dual plane’, maar twijfel ook nog over de maat. 

Succes met aftellen en met je keuze aan cc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Krikri mijn profielfoto is spijtig genoeg niet van mezelf maar wel een idee van wat ik zelf mooi vind ;) 

 

Ik ben zelf heel groot en fijn gebouwd (1.83m en ongeveer 63kg) en we hebben 375cc besproken maar twijfel nog over de projectie naar voren. Als ik minder projectie neem zou ik op 300cc uitkomen. Maar heb nog even raad gevraag via email aan mijn pc en wacht nog op zijn antwoord. Blijft uiteindelijk wel een gok want je weet pas hoe het eruit zal zien als het al achter de rug is. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Meis,

 

ahh lastig he die maat bepalen. Ik word 23 okt geopereerd dus ik ga je gelijk even volgen :) de maat houd mij van de gehele operatie het meest bezig. Mijn advies is 380cc moderate projection voor de spier.  Maat groter zou 425cc zijn. Ik ben juist bang dat ik het te klein vind maar goed.. zo houden we ons allen met die maat bezig haha.. we hebben hele andere afmetingen dus vind moeilijk te zeggen (1.60/58kg ong)

 

tot hoe lang van te voren kan jij je maat bepalen?

 

slaap lekker!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Atiz hi! Waar word jij geopereerd? :) waar twijfel jij tussen?? Ik ben 23 okt aan de beurt. Ga je even volgen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

In tegenstelling tot de meesten hier woon ik in België :) Ik word geopereerd in de Atlas Kliniek.

 

Ik twijfel of ik het bij 300cc moet houden of toch net een maatje groter... mn vriend en de consulente zeiden allebei dat 300 perfect zou zijn. Maar na het lezen van dit forum toch aan het twijfelen geslagen... Het is uiteindelijk toch een hele som die je eraan uitgeeft en dan wil ik niet ontgoocheld zijn. Ik ben niet groot (1m66 ofzo) en weeg ong 51/52kg, ik wil natuurlijk ook niet dat de mensen plots eerst 2 ‘koplampen’ zien gevolgd door een klein meisje haha. Moeilijk...

Vertrek straks voor een weekje naar Egypte B), nog even genieten van de zon en hopelijk wat minder aan de bv denken.

 

Fijn zeg, eerst leek er niemand rond mijn datum geopereerd te worden en nu verschijnt de ene na de andere :D Jij ook succes! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nyphele

Hey!

 

Wat spannend hé zo’n ingreep!

 

Ikzelf ben 1m63 en weeg 73kg maar ben vrij smal bovenaan.

Ik kreeg als advies 360cc ronde protheses moderate profile, maar na veel lezen hier heb ik zelf de pc gevraagd of een maatje groter meegebracht kon worden de dag van de operatie. 

 

De dag zelf heeft de pc gezegd dat hij zou zien wat hij tijdens de ingreep het mooist vond passen en het is 400cc geworden.

Hij vond dit uiteindelijk toch zelf mooier Haha. 

 

Zoals er ook veel wordt gezegd; het went heel snel en ik vind de mijne absoluut niet groot. Ik ga woensdag voor een wissel naar 625cc of 700cc, zit zelf ook weer in een dilemma want wil ze nog wat natuurlijk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lekker genieten van je vakantie! Had ook nog wel even lekker weg gewild nu ik erover na denk :)

 

ik kwam er vanmiddag achter dat ik de verkeerde datum voor ogen had haha.. ik ben 24okt aan de beurt haha.. lekker handig!

 

ik krijg 380cc maar zat te denken om morgen de kliniek te bellen met bezoek of ze toch ook de grotere maat kunnen bestellen zodat ik op het laatste moment nog kan kiezen. Twijfel zo!! Maar dat doet iedereen hier bijna haha :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh heerlijk hè hoe iedereen zo twijfeld over het aantal cc! Ik krijg 495, dp, anatomisch.

Eerst was ik bang dat ik ze te klein zou vinden, toen een tijd bang dat ze te groot zullen worden.

Maar ik heb toen gepast en was er toen heel duidelijk over uit wat ik mooi vond staan, dus dat krijg ik nu ook. 

Share this post


Link to post
Share on other sites