Jump to content

Tit-for-tat : ? december 2018 : Dr. Smulders : Velthuis Kliniek


Recommended Posts

Hoi, 

het wordt de mooiste kerst cadeau ooit (hoop ik!!!): net voor de kerst krijg ik mijn nieuwe borsten, 345cc anatomisch bij Velthuis Enschede. 

Ik erger me al heel lang aan mijn kleine borsten. Ik kwam laat in de puberteit, bijn 16 was ik, en rond mijn 18e heb ik eetstoornissen ontwikkeld. Of dat een oorzaak is, of misschien gewoon pech. Inmiddels weeg ik een gezond 73kg bij 175cm maar de verhouding klopt niet. Volle heupen, forse kont en benen en 75a borsten. Over de jaren heen heb ik mijn portemonnee flink laten afslanken door pilletjes en crème te kopen, ze beloven alles maar helaas... Een operatie was voor mij altijd ondenkbaar, want: duur, gevaarlijk, eng, alleen voor filmsterren en wannabe Barbie poppetjes, maar na het lezen van een artikel in een tijdschrift begon het idee te groeien. Ook het lezen van deze forum heeft mij enorm geholpen de keuze te maken. Want het zijn gewone mensen, net als ik, die graag meer zelfvertrouwen willen en die de stap gaan maken. Niet dat ik het niet spannend vind, ik vind het dood eng. Vooral de narcose. Maar o wat zal het leuk zijn om een bh te kopen in een 'normale' maat, en leuke bikini's te gaan dragen! Nu nog 11 weken te gaan... groetjes t4t xxx

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

 

Ik hoop zef rond dezelfde tijd terecht te kunnen! Maar dan velthuis in eindhoven? Ik heb 22 okt mijn eerste consult staan.....heb jij enig idee wat de wachttijden zijn?

 

 

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.