V290

V290 : 1 oktober 2018 : Dr. Verdonck : Belgian Breast Clinic

Recommended Posts

Hallo iedereen,

 

Maandag 1/10 word ik geopereerd door Dr. Verdonck voor een borstvergroting. Ik ben hier terecht gekomen via een vriendin en graag es verhalen, tips, ervaringen delen met andere vrouwen. Ik heb best wel wat stress voor maandag eerste keer narcose maar vooral voor nadien... ga ik de eerste week veel last en pijn hebben ? Hoe wassen jullie zich de eerste 2 weken na de operatie ? Wanneer kan ik terug met de auto rijden ? Kan ik koken de eerste dagen? Wat draag ik best van kleren? Weet ook niet goed hoe ik het moet uitleggen aan mijn dochtertje van bijna 7 jaar... hebben hier mensen tips voor ? Dank u om te reageren 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gwen82

Ik heb 13 oktober een afspraak met hem ivm een borstprothesewissel. Operatie is gepland voor half november. Wist jij na 1 consultatie welke protheses je wilde?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @V290,

ik ben 5 weken geleden door dr. Verdonck geopereerd. Ik heb motiva plus 315cc dual plane. Super tevreden met het resultaat! 

Ik heb de eerste week niet echt pijn gehad, door de pijnstillers ook natuurlijk maar meer last van druk en spierpijn eig. Dit is natuurlijk bij iedereen anders. De eerste week is het ergste vanaf week 2 lukt het al van eten te maken. Autorijden kon ik pas na 12 dagen. Douchen kan je niet eh de eerste 2 weken. Heb mij wel vanaf mijn heupen verfrist rechtstaand in bad of in douche. 

De rest met een vochtig washandje. Omdat het verband niet mag nat worden.

Best kan je zorgen voor makkelijke kledij zoals jogging en bovenkledij iets met knoopjes of rits. T-shirt lukt de eerste week niet echt.

Aan je dochtertje uitleggen is niet makkelijk, heb zelf 2 kids van 9 en 11j., ben gewoon eerlijk geweest tegen hun en waarom mama dat ging laten doen. Zij is natuurlijk iets jonger. 

grtjs en veel succes 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dag Mom 1980,

 

Dank je voor je antwoord denk idd bij iedereen verschillend qua pijn, lees en hoor verschillende dingen. Ga idd gewoon eerlijk zijn tov mijn dochter hoop alleen dat ze het wat stil houdt. Ik vind dat het een beetje zijn waarde verliest als iedereen het weet. Fingers crossed voor maandag ben super benieuwd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben 2 maal bij hem langsgeweest voor de definitieve grootte. Ik heb niet getwijfeld over de protheses. Ik wil zo natuurlijk mogelijk dus dan is de Moriva ergonomix het beste zei de dokter. Ik heb me vooral laten leiden door Dr. Verdonck heb uitgelegd wat ik precies verlangde. Hij is de kenner/specialist dus hij kent er meer van dan ik. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry ik zie je bericht nu pas. De eerste 2 dagen waren het ergste vanaf dag 3 ging het wat beter. Nu zijn we dag 17 PO en de draadjes zijn er reeds uit en draag nog voor 6 weken een sportbeha met de borstband. Ben best wel al tevreden met het resultaat alhoewel dat het nog veel gaat veranderen qua grootte en vorm.

merci voor je berichtje 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey!

 

kwam net op jouw verslag terecht. Ik word op 9/11 geopereerd door dr Verdonck. Krijg motiva progressive plus 275cc. Ik zag ook dat je een album hebt, mag ik meekijken?

Share this post


Link to post
Share on other sites