Adnil

Adnil : 29 januari 2019 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael

Recommended Posts

Hallo,

 

Ik lees al een aardige poos (met tussenpozen) mee op dit forum. Na lang twijfelen heb ik nu echt de knoop doorgehakt. Ik wil mijn borsten laten vergroten.

 

Ik ben 38 jaar en moeder van twee kinderen. Ik ben vrij laat gaan puberen en kreeg ook laat borsten. Ik was super blij toen ik op mijn 15 eindelijk mijn eerste bh (AA 65), kon kopen. Ik baalde er dan ook verschrikkelijk van dat het daarna niet veel groter meer werd.  Ik bleef steken bij 70 A. Ik heb daar behoorlijk mee gezeten. Op een gegeven moment heb ik dat een plek weten te geven en mijn lijf leren accepteren. 

 

Tijdens mijn zwangerschappen kon ik even genieten van "echte borsten". Beetje jammer dat die buik dan voorbij die borsten steekt. Inmiddels zijn mijn borsten niet alleen klein maar ook leeg. Met dank aan het groeien en krimpen tijdens de zwangerschappen en borstvoeding. Het feit dat ik vorig jaar z'on 13 kg af ben afgevallen heeft ze ook geen goed gedaan. 

 

Ik had tot vorig jaar nooit een borstvergroting overwogen omdat ik dacht dat het onbetaalbaar was. Ook dacht ik dat je elke 10 jaar opnieuw onder het mes moest. Toen iemand in mijn omgeving vertelde dat ze haar borsten ging laten vergroten heb ik haar het hemd van heet lijf gevraagd. Ik ben gaan Googelen en onder andere hier terecht gekomen. Toen zag ik het voor het eerst als een serieuze optie.

 

Inmiddels ben ik er over uit dat ik het echt wil. Wat ik wel heel spannend vind is wat mijn man van het resultaat zal vinden. Hij steunt mij, maar staat niet te springen. Hij vind mijn borsten mooi zoals ze zijn. Hij weet hoe belangrijk dit voor mij is en staat gelukkig wel achter mij. Hij is wel super kritisch. Maar dat is natuurlijk alleen maar goed. Ik ben al bij Diana Gabriels op consult geweest. Mijn ervaring sluit redelijk aan bij de verhalen die ik hier las. Ik ga dan ook verder kijken. Ik heb interesse in Heyendaal en Veldhoven. Vooral omdat ik daar zoveel positieve verhalen over lees. Ik vind alleen de foto's die ik bij Heyendaal op de site zie niet zo mooi. Waardoor ik weer twijfel. Pff wat een toestand! Ik ben dan ook erg benieuwd naar nog meer verhalen over Heyendaal en Veldhoven. En dan vooral over het resultaat. Ik wil graag natuurlijk ogende borsten. Niet te groot (een ruime C of een beschaafde D lijkt mij wel wat) maar wel mooi vol. Volgens Diana heb ik minimaal 350CC nodig om mijn borsten op te vullen. 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi

tja het is wat he die borsten!!! ik heb ook lang getwijfeld maar nu van de week eerste consult gehad in veldhoven, vond het een erg prettig consult en heb dan ook de operatie datum gepland op 3 dec. Voor mij belangrijk dat het in dec gebeurt omdat ik het dan kan combineren met mijn vakantie dus langer de tijd om te herstellen wat best moeilijk is met 3 kids ( die gelukkig alwel groot zijn maar toch, kids is nou eenmaal veel troep!) 

vond het erg prettig in veldhoven, zei werken met mentor en anatomisch 2 dingen die me aanstaan, ze doen iiever geen dual plane maar houden het als het kan voor de borstspier dit met de ervaringen van dual plane op de lange termijn ( tenminste dat zeggen ze tegen mij...) Goed advies gekregen en goed realistisch beeld van wat me te wachten staat aan herstel do's en dont's 

suc6 met je zoektocht.

gr ramona 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

Wat spannend voor je. Ik ga mijn bv doen bij Heyendael. Ik heb dokter Straten via dit forum ontdekt. Misschien moet je eens kijken bij @KoKo en @Aloysa.. Hun hebben prachtige resultaten. Door hun resultaten had ik mijn consult gepland bij Dokter Straten.. Misschien helpt jou dit ook! Spannend allemaal!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spannend zeg!! Ik ben 3 weken geleden geopereerd bij heyendael, ben erg tevreden over hun werkwijze! Er zijn hier heel veel meiden Door Frans geopereerd, zijn genoeg foto’s te vinden in het foto album op deze site! Succes met kiezen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor alle reacties. Ik had het fotoalbum nog niet gevonden maar nu wel! Wat mij opvalt is het enorme  verschil tussen de foto's kort na de operatie en langer na de operatie. Ik denk dat de foto's op de site van Heyendael van kort na de operatie zijn.  Ik zie wel hele mooie foto's in de albums.  Wat fijn dat er zoveel vrouwen zijn die dat willen delen. Niet dat ik nu weet wat ik moet doen hoor! Maar ja ik ben nu eenmaal een enorme twijfelkont. Misschien moet ik gewoon bij allebei op consult gaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor de fotoalbumtip. Nu zie ik ook wel hele mooie resultaten bij Boerhaave:D. De keuze is reuze. Ik vind die van @Vonnepon echt prachtig. Wel gek hoor om ongegeneerd naar allemaal borsten te kijken. Ik heb gelukkig nog wel even de tijd.  Ik wil rond maart onder het mes. Mijn contract wordt hopelijk 1 maart verlengd. Ik vind het prettig om daar even op te wachten. Bovendien kan ik dan ook wat dagen opsparen. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Zonnetje89

Spannend allemaal he! Fijn dat je man er wel achter staat. Die van mij vond het in eerste instantie ook maar niks. Je bent zo ook mooi. Maar ziet nu ook wel in dat ik er echt niet blij mee ben. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb een afspraak voor een consult gemaakt bij Veldhoven op 19 oktober. Dat viel niet mee. Blijkbaar hebben ze het aardig druk. Gelukkig krijg ik ook een arts te spreken bij het consult.  Dat zegt toch meer vind ik. Ik kijk wel hoe dat bevalt.  Dan kan ik altijd nog ergens anders op consult gaan.  Ik ben benieuwd!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

 

Ik ben een moeder van 43 jaar en ook ik heb vandaag mijn eerste consult gepland. deze gaat 22 sept plaatsvinden bij velthuis kliniek. 

 

Ik vind het reuze spannend ook. Denk er al 6 jaar over na. Ben in die tussentijd ook gescheiden waardoor ik vanwege financiele redenen de gedachte aan de kant zette. Maar nu ben ik er zeker van dat ik dit wil. Sinds de geboorte van mijn kinderen baal ik van het volume wat weg is uit mijn borsten. Als ik naar andere vrouwen kijk, kijk ik voornamelijk naar hun borsten. Ik hou gewoon van mooie borsten. En daarom gun ik het nu mezelf ook. 

 

Ik lees hier afgelopen 4 weken af en toe mee....en nu ik de knoop doorgehakt heb om actie te ondernemen, vind ik het prettig om onze ervaringgen en vragen te delen....

 

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vandaag bij Veldhoven geweest bij Dr Wijnberg.  En nu weet ik het helemaal niet meer! Ik vond de kliniek prettig en het verhaal helder. Ik ben te spreken over de chirurg.  Een beetje een bijzondere man die grapjes maakt maar dat houdt het wel lekker luchtig. Hij gaf alleen aan dat hij bij mij max 245 cc plaatst. En hij wil 215cc standby voor  als het niet past. Hij adviseert anatomisch voor de spier. Op zich is mijn wens ook een mooi natuurlijk ogende borst maar had toch wel graag minimaal een c cup en weet niet of ik dat hiermee ga redden. Dr Wijnberg zegt dat groter niet past. Ik heb ook straie op mijn borsten dat kan erger worden als ik vergroot.  Hoe groter hoe erger.  Manlief is in de gloria. Die wilt niet zo groot.  Maar ik weet het niet.  Ga ik hiermee gewoon mooie borsten krijgen? Of ga ik ze te klein vinden? Moet ik toch nog maar nog een ander? Maar geloof ik dat advirs dan wel als die er meer in willen stoppen? Het moet vooral mooi worden. Ik weet het niet meer :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lastig he. Je kan altijd nog een keer ergens anders gaan om te kijken wat zij adviseren? Uiteindelijk moet je wel iets doen wat je zelf wil ongeacht wat je vriend vind haha. Waar zou je volgens hem op uitkomen dan?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

22 september?? Haha spannend ook! Ik keek ook altijd naar andere vrouwen hun borsten en was dan wel jaloers haha! Ben ook net gescheiden en voor die tijd nog wat twijfels maar mede door de scheiding wist ik het zeker. Klinkt raar maar goed, wilde me zeker nu toch wel wat zekerder voelen over mijn lichaam! Leuk dat je de stap hebt gezet!

Share this post


Link to post
Share on other sites

oeps...moest 22 okt zijn! as ma dus....mega spannend vind ik t 

 

Knap van je om t na de scheiding te doen ook....Ik kon het me toen ineens niet meer veroorloven...mijn ex had mn laatste 5000 euro ook nog eens afgenomen. Daarna twee relaties gehad, waarbij de partner "nepborsten" helemaal niet zag zitten. 

Mijn huidige vriend heeft juist een exvrouw die het wel al had laten doen. Dus hij weet wat het voor een vrouw kan betekenen. En hij vindt me prima zoals ik ben...daar is hij ook op gevallen.... maar wil me steunen als ik dit echt wil. en wordt daar zelf juist ook wel blij van. Vind het ook bij me passen ondanks dat hij mijn borsten nu ook al mooi vind. maar hij snapt mijn focus op de perfecte borsten...en zegt, als dit is wat je wil steun ik je van alle kanten hierin.....dat heeft bij mij wel echt de doorslag gegeven. Iemand die me begrijpt en mee wil denken hierin

 

Share this post


Link to post
Share on other sites