Flowersh

Dual plane of voor de spier?

Recommended Posts

Hallo ladies,

 

Zou iemand mij kunnen vertellen wat nou allemaal verschillende redenen (beter is of niet etc) zijn om een prothese voor de spier te plaatsen of dualplane?

 

Ik had bij van der weij een consult en hij deed een pinchtest en het kon voor de spier geplaatst worden maar vandaag ben ik bij bakker gegevens en die wilt het dualplane plaatsen. 

Nou wil ik het graag bij bakker doen maar ik zit er een beetje mee om t dualplane te laten plaatsen (ivm pijn) en wil het graag voor de spier. Ook ben ik bang namelijk dat een aantal cc weg valt & dat wil ik echt niet want ik wou eigelijk groter als 425cc maar dat ging niet :rolleyes:

 Heeft iemand advies, tips?? 

 

 Ik ben trouwens 1.68, 59kg en het word dan dus 425cc mentor 2 rond. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoihoi !!

 

ik zou niet precies weten wat “beter” is omdat ik alleen weet wat ik zelf heb, en dat is Dual Plane. 

 

Ik snap dat je denkt dat er misschien cc’s “wegvallen” bij de Dual Plane methode maar ik heb echt niet het idee dat dat zo is als ik naar mijn eigen borsten kijk. 

 

Ik ben 1.59 en weeg ook 59kg en heb 375cc mentor 2 (zelfde protheses dus alleen minder volume) en misschien als je bij m’n album kijkt (als je interesse hebt) Kun je zien dat het volume echt wel aanwezig is !! 

 

Ik ben zelf gegaan voor het advies van mijn chirurg maar ik wilde sowieso al Dual Plane omdat dat het meest “natuurlijke” resultaat geeft. 

 

Succes met je keuze !!

XX

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee meid bedankt voor je reactie, is goed om van een ander te lezen & te zien! & je borsten zijn echt ontzettend mooi zeg! En idd zeker volume aanwezig, dat geeft me toch wel een iets beter gevoel haha! En je voorsiuatie lijkt zo erg op wat ik nu heb dus ik kan echt een beetje vergelijken. Helemaal als ik dan me bedenk dat ik nog wat groter krijg dus dan zal t toch niet te klein uitpakken voor me :P  en ook zeker fijn dat je een goed herstel hebt gehad. Mijn pijngrens is een beetje aan de lage kant dus vandaar ook die twijfels, hoe lang had je hulp van iemand nodig voordat je zelf weer de "basis" dingen kon doen? Ik ga bij me vriend slapen maar die kan maar max 2 weekjes vrij zijn ^_^ xxx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja achteraf heb ik ook een paar keer gedacht Hm ik had wel meer cc’s kunnen hebben maar ach ... 

het resultaat mag er zeker wezen !

 

Ik woon samen met m’n vriend dus dat maakte het wel heel makkelijk. Hij had een week vrij gevraagd van z’n werk en dat was maar goed ook. Die eerste week heeft hij echt alles gedaan zowel in huis als bijvoorbeeld helpen met douchen, aankleden etc. 

 

Na 1 week kan je prima je eigen ontbijt maken en je voorzichtig aankleden maar ik heb me tot de pleisters van mn wonden waren verwijderd bij de nacontrole me laten douchen door me vriend ! (Dat is na 2 weken) 

 

Na 4/5 dagen was ik van de pijnstillers af en kan je steeds meer doen, het is gewoon heel erg uitkijken met bewegingen juist als het goed voelt dat je niet te veel doet wat niet mag ! 

 

Enne... ik ben ook niet echt een held qua pijn hoor maar je gaat het echt overleven haha xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks meid dit helpt me wel n handje!! Ik volg je zodat ik verder je foto's kan bewonderen want i love it! n het geeft me meer vertrouwen in "dualplane" :43:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Flowersh Ik dacht bij mezelf laten we hier even verder praten over de keuze voor de spier versus Dual plane want we zaten in iemands anders operatieverslag :lol:

 

Zoals ik daar ook zei, meer en meer wil ik nu dual plane. Las op Amerikaans forum (waar Amerikaanse chirurgen ook antwoorden op vragen) dat ze voor hele slanke dames inderdaad dual plane adviseren ivm anders mogelijkheid om toch wel randen te gaan zien of rimpelvorming. Hangt ook wel af van soort implantaat, hoe hoger cohesie hoe minder kans op rimpelvorming maar ook hoe dunner de huid of hoe minder borstweefsel voor de implantaat (ik spreek hier over als ze voor de spier gezet worden) hoe meer kans toch op zo'n rimpelvorming las ik. Bij Dual plane bedek je deze bovenkant en is dat al niet echt mogelijk. En bij het ouder worden wordt alles dunner dus dit houdt me ook wel bezig dat het er in het begin wel goed uitziet maar dan op termijn er niet komt uit te zien en dat wil ik ten alle tijden vermijden natuurlijk.

 

Met dual plane is er ook minder kans op inkapselen (las dat de vrouwen die eerder de ronde ballonnen hebben dat dit voortkomt van inkapseling en dan ook voor de spier) en blijkbaar kan je ook betere mammografie laten maken als ze dual plane zitten. We willen niet doemdenken over kanker ofzo maar toch niet onbelangrijk dat dit nog goed kan onderzocht worden vind ik.

 

Het enige wat me nu nog bezig houdt (en dat vraag ik deze week op mijn consultaties) is of mijn borsten met dual plane wel dicht genoeg bij elkaar kunnen geplaatst worden dan. Vermits de spieren aan de binnenkant van de borsten wel vast blijven te zitten. Lijkt me logisch als ze voor de spier zitten dat ze meer beweegbaar zijn en dat je ze misschien gemakkelijker kan samenduwen met pushup dan eronder maar dit weet ik niet en daar moet ik me dus voor informeren. Zal met mijn lichaamsbouw te maken hebben dus dat moeten ze maar even nakijken dan. Kon mijn borsten vroeger mooi bij elkaar brengen dus zou me verbazen moest dat nu met implantaten niet meer het geval zijn (zowel voor de spier als eronder).

Maar als dat ok is dan denk ik dat mijn keuze toch dual plane wordt uiteindelijk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helemaal top deze reactie, goed om te weten en erg nuttig!! Geeft mij ook minder twijfels want ik zat echt ermee dat t dan dualplane word geplaatst. Maar na jou reactie en de rest van de dingen die ik lees op t internet begin ik t toch wel een goed idee te vinden :3:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Flowersh de meeste zeggen natuurlijk wel dat je minder pijn hebt en dat de herstelperiode aangenamer is wanneer ze voor de spier geplaatst worden (wat ook logisch is want er is niets losgemaakt) maar dan nog, liever een beetje meer ongemak voor (wat mij nu lijkt misschien toch) een langer mooi resultaat. En het is ook niet gezegd dat je meer ongemak gaat hebben dual plane want heb de indruk hier dat het toch allemaal heel persoonlijk. Zal waarschijnlijk ook met je eigen pijngrens te maken hebben denk ik dan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja klopt dat is ook de reden waarom ik voor de spier eigelijk wou want mijn pijngrens is ook echt aan de lage kant. Maar ik heb dan toch liever een wat zwaarder herstel maar een een beter resultaat voor langere tijd! Moeilijke keuzes moeten we maken he :67:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kelly_E  Ik heb bij m’n chirurg gewoon aangegeven dat ik het niet mooi vind als borsten een “ruime” spleet ertussen hebben... Daar heeft hij bij het plaatsen rekening mee gehouden en ze dus iets dichter naar elkaar toe geplaatst dan hij normaal zou doen. Er kan bij mij nu een vinger tussen als ze lekker los hangen en daar ben ik heeel blij mee :wub:

 

Dus mocht je bang zijn voor een te brede spleet tussen je borsten zou ik het gewoon aangeven !! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@fleurrosita perfect! Bij jou staan ze mooi bij elkaar. Ga ik ook zo aangeven dan. :35: Als je een goeie chirurg neemt kunnen ze ervoor zorgen dat ze de pocket daar een beetje groter maken blijkbaar. Ben super benieuwd naar wat hij donderdag zal zeggen :3:

Share this post


Link to post
Share on other sites