Anna555

Hoeveel cc

Recommended Posts

Hello girls, 

 

Pré operatie aantal cc twijfels...

Ik heb van mezelf niet echt kleine borsten ( C / D ), maar de grootste van de twee hangt sterk door en de andere is ook nog eens een maat kleiner. Ook houd ik zelf gewoon van iets grotere borsten... na alles goed te bekijke en 2 verschillende (beide goede) chirurgen bezocht te hebben; hebben we besloten de operatie te laten doorgaan. Namelijk, de grote borst liften (en weefstel wegnemen zodat deze even groot is als de andere) en aan beide kanten 275 cc druppelvormige prothesen te plaatsen. Ik heb gezegd dat nu ik toch voor een ingreep ga ik evengoed voor mijn 'droomborsten' kan gaan, aangezien ik nu eigenlijk maxi push up draag. 

We hebben het aantal cc met de chirurg natuurlijk goed besproken, ik zei hem dat ik zeker geen ronde porno 'tetten' wil hebben, maar toch zeker een mooie volle D cup, richting kleine E zou willen.

Zo kwamen we uit op de 275. Maar in de pasBH vond ik het moeilijk om echt te zien hoe het er zou uitzien aangezien het geen mooie dagelijkse bh is maar eerder een sportbh. Kwa gevoel leek het goed te zitten maar ik had nogsteeds mijn twijfels en zo hebben we een tweede passing gedaan, hij zei dat ik voor 295 kon gaan aangezien dit een miniem verschil is maar het iets psychologish is. Ik ging hiermee akkoord. Nu, was er in de druppelvormige prothese enkel direct 310 (anders moest ik naar ronde schakelen). Hij zei dat dit wel nog kon (ik heb genoeg eigen weefsel en vet). Maar dat dit toch wel wat meer dan 25cc extra is natuurlijk. We hebben besloten om voor 275 te gaan, maar ik mocht hem zeker contacteren moest ik nog twijfels hebben. Nu wil ik ook niet te veel nemen, maar ook niet achteraf spijt hebben, vandaar dat ik er nog eens over nadenk... heeft iemand misschien enig advies? Zou ik met deze grote mijn gewenste cupmaat bereiken? (Ik weeg 63kg en wil zeker nog 5 kg kwijt in de toekomst, ik ben 1m63/65). Ook lees ik hier soms over 500cc en dan snap ik niet of er zo'n drastische verschillen zijn tussen de merken of dat dat gewoon echt heel veel is.

 

Met zeer vriendelijke groetjes.

(ps: sorry voor de gigantische tekst)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo,

Een maat kiezen is idd enorm moeilijk. Ik ben uiteindelijk voor 295 cc gegaan. Het passen vond ik erg moeilijk. Ik vond het moeilijk om goed in te schatten hoe het er dan in het echt zou uitzien, met bepaalde kleren, naakt,.. ik heb het er dan maar op gewaagd om gewoon op mijn chirurg te vertrouwen en hier ben ik nog steeds blij mee. Ik kan je niet echt verder helpen maar ik hoop dat je een keuze kan maken. 

Liefs

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Koptelefoon

Hoi hoi,

Ikzelf had een hangende D.

Ik heb een grote borstlift gehad en daarna 400cc ronde motiva full implantaten gekregen. 

Ik vond het ook heel lastig te zien, zeker doordat door het gewicht alles zakte in die slappe bh. 

Ik heb mijn vertrouwen bij de consulent neer gelegd en zodoende met 400cc akkoord gegaan (ik heb 375 cc gepast en 400cc).

Ik ben nu 4 weken po en erg blij met het formaat en de vorm. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Koptelefoon

Nog geen idee haha!

Bedoeling was richting E te gaan maar over ongeveer 2 weken kan ik voor het eerst bh shoppen ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites