oussie23

oussie23 : 24 december 2018 : Dr. van der Weij : Boerhaave

Recommended Posts

Beste allemaal,

 

Al jaren denk ik eraan om mijn kleine borsten te laten vergroten. Ik ben 26 jaar oud, 1.69 cm, 48 kilo en heb een zeer slanke bouw. 

Vanaf mijn 18e merk ik dat ik door anderen niet wordt benaderd naar mijn leeftijd. Ik voel continu een bewijsdrang, in privéleven alsook in mijn werk als docent.

Het verschil tussen mijn uiterlijk en mijn kalenderleeftijd wordt nu zodanig groot, dat ik er dagelijks last van heb. 

 

Ik heb een afspraak gemaakt bij Dr. van der Weij in december, wanneer ik niet voor de klas sta. Ik heb dan de kerstvakantie om enigszins te herstellen.

Het advies dat ik kreeg was: 230 cc, boven de borstspier, anatomisch. 

 

Ik heb een veel te laag vetpercentage, namelijk maar 13%. Is het dan wel verantwoord om het vóór de borstspier te plaatsen? Uit de pinchtest kwam 3.5 (dus ruim voldoende). Heeft iemand hier kennis van?

 

Daarnaast zou ik graag resultaten willen zien van soortgelijke behandelingen. Ben jij of ken jij iemand die een vergelijkbare situatie als mij heeft, dan kom ik graag met je in contact. Ik vind het allemaal nog heel spannend.

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi, ik heb een andere bouw als jij maar ik ben 2okt aan de beurt bij dr van der Weij.

Ik ben 1,69 en 62 kilo.

Ik krijg 300 of 340 anantomisch mentor voor de spier. Mijn lunchtest is 4cm.

suc6 met aftellen 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Oussie23!

 

Ik zag net je chat waarbij je aangaf dat je 24 december door Dr Van der Weij geopereerd wordt. Ik ben op dezelfde dag gepland! Heb heb 5 oktober nog een consult waarbij de details van de implantaten en de methode vastgelegd zal worden. 

 

Ik heb al zoveel goede dingen gelezen over deze chirurg en erg mooie foto’s gezien waarbij hij “het behoud van het natuurlijke” hoog in het vaandel houdt, dus ik ben er van overtuigd dat je mag vertrouwen dat vóór de borstspier voor jou de beste methode zal zijn!

 

Misschien zie ik je wel in Boerhaave 24/12! Kunnen we elkaar succes en mooie boobies wensen :-). 

 

Groetjes,

Kim

Share this post


Link to post
Share on other sites

@oussie23 Welkom op dit forum! Heb zelf ook een consult met Dr. Van der Weij gepland binnen een tweetal weken dus weet zelf nog niet wat mijn pinch test zal geven maar ben zelf slank en lang (1.83m en 64kg) dus volgens mij zal het ook niet al te veel zijn en deze vraag begint mij nu ook bezig te houden.

Ik heb bij Van der Weij een afspraak gemaakt omdat hij echt hele mooie borsten maakt en hij is gewoon goed in wat hij doet maar iedere keer ik over hem lees hier zie ik zijn advies: "anatomisch en voor de spier". Nog maar 1 keer heb ik gelezen dat iemand van hem ronde implantaten gekregen heeft maar dat was alleen omdat de dame in kwestie er specifiek om gevraagd heeft. Nog geen enkele keer heb ik gelezen dat hier iemand van hem een dual plane operatie gekregen heeft (als je toch iemand kent, let me know! ;) ). Alleen om deze rede twijfel ik nu om mijn operatie door hem te laten uitvoeren omdat ik uiteindelijk voor mijn eigen lichaam de beste keuze wil geadviseerd krijgen en niet zomaar standaard waar de dokter het beste in is.

 

Om deze rede ga ik nog wat consults inplannen bij andere chirurgen en even aftasten. Ik wil dat mijn borstvergroting ook op langere termijn nog mooi blijft (want we betalen er immers genoeg voor) en heb in een youtube filmpje gezien dat je toch voorzichtig moet zijn als je slank gebouwd bent en dunnere huid hebt of weinig eigen weefsel hebt. Met ouderdom verlies je immers standaard normaal gezien ook nog eigen weefsel want alles wordt dunner dan dus wil niet dat je op de duur de implantaten ziet zitten. Want dat is toch wel een angst van mij vermits ik zo natuurlijk mogelijk wil gaan. Voor de spier is wel aangenamer in het genezingsproces maar begin nu toch te overwegen om misschien dual plane te gaan.

Ben benieuwd wat hij zal zeggen maar ben ook benieuwd wat de andere zullen zeggen. Mijn keuze staat momenteel nog niet vast. Ik wacht het advies af en luister naar mijn intuitie :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Van der weij plaatst ook dual plane. Collega van mij heeft dat bij hem laten doen. Super mooi resultaat! Ik las juist dat hij veel dual plane plaatst maar gelukkig kon het voor de spier bij mij  dat wilde ik graag. Succes x

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Hi Kim,

 

Wat ontzettend leuk om dit te horen! Ik wilde inderdaad ook rond oktober een afspraak inplannen om alles rustig te bespreken! 

 

Ik denk dat je inderdaad gelijk hebt! Hij zal daar wel expert in zijn. Ik kies inderdaad dr. van der Weij vanwege het mooie natuurlijke resultaat, wat ik keer op keer terug zie. 

 

Welke implantaten denk je nu aan, hoeveel cc? 

 

Het lijkt me heel fijn om je succes te kunnen wensen de 24e. Ik ben stiekem wel erg zenuwachtig ;) 

 

Wat denk jij; zullen we met kerst plat liggen of wel gewoon kerstdiner kunnen hebben?

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

 

Hi Kelly,

 

Ik snap inderdaad je twijfel. Dit is ook het eerste wat ik dacht. Is dit een advies voor 'mijn' lichaam, of is dit op basis van wat de arts het liefste opereert.

 

Toch hoor ik ook heel veel goede reacties van anderen, ook over dual plane. Ik ga in oktober nog één keer alle vragen stellen. 

 

Ik ga denk ik toch uit van zijn expertise. 

 

Welke andere chirurgen ga je naar toe. Ik hoorde dat Laura v/d Zaal (velthuis) erg goed was. 

Zelf heb ik een minder prettige ervaring bij Bergman Clinics.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Cccccc wat goed om te horen dat hij eventueel ook dual plane plaatst. Ken je ook meiden hier op het forum dat dual plane bij Van der Weij hebben gekregen?

Voor het herstel zou ik ook liever voor de spier hebben natuurlijk... lastige keuze! Heb al geweldige resultaten gezien in beide gevallen maar dual plane dan uitgevoerd door andere chirurgen.  Zou gewoon ook graag Van der Weij zijn dual plane resultaten eens bekijken.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

@oussie23 denk dat ik eens een topic zal starten om te vragen wie er dual plane bij hem gekregen heeft. 

En dat je zenuwachtig bent dat is normaal, heb ik ook hoor en als ik de andere topics hier lees dan heeft iedereen daar wel last van. 

 

Ik wou verder nog een consult inplannen bij Wouter van der Pot (je kan zijn werk op instagram bekijken) maar lijkt erop dat het heel moeilijk is om met hem een consult in te plannen. Ik belde twee weken geleden en toen zeiden ze dat hij tot november niet beschikbaar is en dat de agenda maar tot oktober gaat en toen vroegen ze me om eind september terug te bellen :blink:. Ik wil mijn operatie dit jaar nog (ivm opgespaarde vakantiedagen ervoor) dus Wouter zal het niet worden vrees ik. Nu probeer ik een afspraak vast te krijgen met dr. Straten maar vorige vrijdag bleef ik maar in wacht staan. Misschien allemaal tekens dat ik het toch maar gewoon door van der Weij moet laten uitvoeren. :P

van Laura van der zaal heb ik ook al gehoord maar nog niet echt opgezocht. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@oussie23@Kelly_E ik heb op 27 september de operatie staan. Morgen staat nog een consult om nog een keer te passen maar zoals het nu gepland staat krijg ik 300 cc dual plane. Mijn pinchtest was namelijk 1,7 en onder de 2 plaatst hij het achter de spier. Ik geloof als hij dat zegt dat het dan ook echt moet omdat ik zelf idd niemand hier op het forum ken die dual plane bij van der weij heeft gekregen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MCR dan ben jij inderdaad de eerste waarvan ik hoor dat van der Weij de implantaten dual plane plaatst. Ben echt benieuwd hoe je de operatie en het herstel zal ervaren. Heb inderdaad ook van die pinch test gehoord maar andere chirurgen plaatsen ook dual plane zonder pinch test of als die meer is dan 2cm dus vraag me af op wat zij zich dan baseren. 

 

Heb altijd gehoord dat dual plane meer naturel zou ogen maar genoeg vrouwen hier met de implantaten voor de spier hebben me al bewijs geleverd dat die soms ook niet van echte te onderscheiden zijn... dus weet voorlopig echt nog niet wat kiezen (als pinch test meer dan 2cm zou uitwijzen). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

ben zelf ook benieuwd, maar van der weij zei dat hij niet graag in een gezonde spier snijd als het onnodig is. Ik vind het zelf wel erg natuurlijk ogen waarvan ik de borsten van hemb gezien van Van der weij (voor de spier). Onder de 2 dan ga je randen zien. ik ben zelf ook bij van straten geweest, die plaatst ze altijd dual plane. Heb daar ook geen pinchtest gehad. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Miss86

Hoi hoi,

wil je bij boerhaave Amsterdam?

ik ben namelijk door zijn collega Dr Bakker geholpen

ik ben 1.69 en weeg 55kg, ben van lege a naar 310cc anatomisch dual plane (Dr Bakker adviseert dit juist bij slanke vrouwen zodat het natuurlijk oogt) 

 

ik heb wat foto’s erop staan

Share this post


Link to post
Share on other sites