vuurzonnetje

Vuurzonnetje : 21 september 2018 : Dr. van der Weij : Boerhaave

Recommended Posts

Hoi allemaal, 

Het is dan zover! Na veel wikken en wegen (en heeeel veel lezen op het forum) toch besloten om voor een BV te gaan en van mijn kleine A cup af te komen. Ontzettend blij dat dit forum er is en dat het me een heeft geholpen bij mijn vragen en keuzes.

 

Bij Diana Gabriels heb ik een consult gehad. Viel opzich niet tegen. Vond het toch wel een nadeel dat je niet gelijk bij een arts zit. Die kan je toch weer heel ander advies geven en de consulent kan je eigenlijk ook geen antwoorden geven op je vragen. Op de mijne tenminste.

 

Maar bij Dr van der Weij voelde ik mij pas echt op mn plek. Hij was ontzettend rustig. Gaf me de ruimte om vragen te stellen en onderbouwde zijn advies ook echt. Zijn advies was anatomisch 265cc mentor voor de spier, 300cc was de max en daar ben ik uiteindelijk ook voor gegaan (op basis van wat ik heb gelezen hier, altijd voor de max gaan haha). 

 

21 september is het zover, kijk er nu ontzettend naar uit! 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@vuurzonnetje  Gefeliciteerd met je datum :) Leuk om te lezen dat je heeeeel veeeel heb gelezen en daardoor je beslissing heb kunnen nemen. En al helemaal dat je het verschil heb kunnen zien in beide klinieken. Moest wel even reageren dat dit de max is van jouw PC he.. Een andere PC kan hoger uitkomen (hoeft niet) maar dat je wel weet dat er een mogelijkheid is als je meer had gewenst ;) 

 

Goodluck en op naar mooie boobies

XX

Share this post


Link to post
Share on other sites

@BrownieG Dankjewel! Ik had inderdaad daarom ook bij diana gabriels een consult, omdat zij bekend staan dat ze meer ccs kunnen geven. Verbazend genoeg was ook daar het advies 275/300cc. Als ik meer wilde zou het in stappen moeten, omdat mijn huid te strak was.

Toch super blij met wat van der weij adviseerde, het zag er bij het passen mooi vol uit op mijn toch nogal petite lichaam. Had echt niet gedacht dat dat met 300cc al zou zijn! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

En daar gaat het om als JIJ het mooi vindt en tevreden bent. En dus niet kijken naar het aantal CC maar naar het resultaat.

 

Er zijn een paar PC's die groter zetten ( boven de 500CC) en ook de kundigheid hiervan in hun vingers hebben en dat zijn vooralsnog ( mijn mening) Dr nio en Dr Plovier.  Dr. van der Weij is een goeie PC maar staat hier niet om bekend. 

 

En nu ben je vast al aan smullen op internet...want dat deed ik wel vooraf..kijken wat ik allemaal zou aanschaffen na de 3 maanden hahaha.

 

Fijne avond xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gefeliciteerd @vuurzonnetje Het aftellen is begonnen. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat straks. Ik ga je volgen. Fijn weekend meis, nog maar 12 nachtjes slapen :43: 

Liefs,

Von

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vonnepon ontzettend bedankt! Kan echt niet wachten en het voelt ook wel een heel gek, kan het nog niet helemaal geloven! Jou borsten zijn echt mn voorbeeld, hoop dat ze zo mooi worden! 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, gefeliciteerd! Ik na jou op 2 okt.

Waarschijnlijk ook 300 of 340.

aftellen!’we contacten! Liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Hoi @Vonnepon ik had eigenlijk nog een vraagjes over jouw implantaten, jij weet heel precies welke implantaten er geplaatst zijn bij je, profiel etc etc. Ik heb geen idee en de telefoniste kon me ook niet verder helpen. Wist jij het ook pas achteraf vanwege het kaartje dat je krijgt?

En de pasfotos van jou in het shirtje van boerhaave, is dat uiteindelijk ook de 340cc waar je voor was gegaan? De mijne is namelijk 305cc (zie fotos)  maar oogt echt groter, wil niet met te groot rondlopen straks :o 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@vuurzonnetje ik had het opgeschreven welke implantaten ik kreeg dus vandaar dat ik t precies wist. En na de operatie krijg je de kaartjes mee waarop ook het type/cc staat vermeld en de “barcodes” die de kliniek ook voor je registreert. Je kunt t ook zelf nakijken zolang je weet hoeveel cc en welke vorm je kiest 

 

Ik heb dus 340cc, anatomisch, tall high, Coh III - CPG 331

 

Op de pasfoto heb ik 300 cc. Ik ben vergeten om foto’s te maken van het passen van 340. Ik moet eerlijk zeggen dat ik 340 cc tijdens het passen groter ervaarde dan in de werkelijkheid maar mss ben ik er ook snel aan gewend. 

 

Nu scheelt die 40 cc extra denk ik uiteindelijk niet zo heel veel. 

 

Ik vind t bij jou erg mooi staan maar als je twijfelt zou ik toch voor de grootste kiezen. 

 

Liefs

Vonnepon

Share this post


Link to post
Share on other sites

 @Vonnepon aha, nu is het wel zo dat van der weij eerst 265 adviseerde maar ik dat sowieso al te klein vond, 305 was volgensmij de max. Misschien ga ik toch maar weer even langs om te passen en te kijken of het groter kan. Beter om het zeker te weten! Bedankt voor de info :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@vuurzonnetje als je weet hoe breed je eigen borst is (die van mij aa 13 cm breed) dan kun je kijken welke maat bij jou zou kunnen passen. Vd Weij hield bij mij een halve cm marge ten opzichte van de implantaat 12,5 cm) Daarbij moet je wel rekening houdent met de projectie. Zoals je bij mijn voorsituatie kunt zien was ik aan de bovenkant van m’n borsten helemaal plat/leeg. Vandaar tall high, Coh III 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vonnepon super handig dat documentje! Er gaat even een wereld voor me open. Ik ben er helemaal achter gekomen welke ik heb, er is namelijk maar 1 met 305cc anatomisch: CPGTM Implants 332, cohesive III, Tall Height, Moderate Plus Projection. Ik ben idd ook leeg bovenin en ik wilde echt wel mooie volle borsten. Het kon niet breder, maar ik kon wel meer projectie naar voren nemen. Waarschijnlijk daarom dus de moderate plus projection. Nu pas zie ik inderdaad dat sommige prothesen met veel meer cc minder projectie hebben, en dat de vulling dan aan de zijkanten zit. Wat een openbaring! :o 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites