Laartje

Hoeveel cc?

Recommended Posts

Goede middag,

Ik stel me kort even voor. Ik denk er al een aantal jaren over na om mijn borsten te laten vergroten. ik heb nu een A cup en ik twijfel tussen een C of een D cup. Mijn borsten hebben nu wel een mooi model maar het zijn wat kinderborstjes. Ze staan wel mooi recht en hebben een mooie vorm maar ze zijn wat klein. Ik hou wel van mooie volle borsten. Het is voor mij wel erg belangrijk dat ze rechtop staan. Een soort van "steektietjes" zeg maar. Ik wil wel niet zo van die super ronde kanonnen dus ik ben even op zoek naar wat advies. Dien ik dan te gaan voor ronde of anatomische protheses? Voor of achter de borstspier? Ik wil eigenlijk mijn model van borst behouden maar dan groter. Ik wil ook wel graag dat ze niet te ver uit elkaar staan. at ze niet naar buiten wijzen ze maar.

Ik heb momenteel een afspraak voor een eerste consult bij Dokter Verdonck in Diest en ook een eerste consult bij Diana Gabriels in Eindhoven. Hebben jullie ervaringen met deze dokters?

Ik zie dat de prijzen voor beide dokters op hun website quasi hetzelfde zijn. Wat hebben jullie betaald bij deze dokters?

Ik ben zelf nog wat zoekende dus ik kijk uit naar jullie reacties. Best wel spannend :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vooraf gezegd, Diana Gabriels is geen dokter, je komt eerst bij een consulente en als je besluit door te zetten bij een arts

Verder kunnen wij ben ik bang weinig antwoord op je vragen geven, voor een arts is het makkelijker en een cup maat kunnen ze ook nooit garanderen, je krijgt een maat in cc te horen. Ook is maat, afstand en dergelijke heel erg afhankelijk van je situatie nu 

Vaak blijven wat grotere borsten door zwaartekracht en veroudering door de jaren heen nooit zo omhoog staan als het na de ingreep, dus pin je daaraan ook niet te vast 

 

Succes, en stel.je vragen zeker als je op consult gaat!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik snap je vraag heel goed. Ik ben me ook aan het oriënteren en denk ook in cup ipv cc. 

 

Ik vond bij een vriendin het pasconsult heel verhelderend. Ze had mij fotos laten zien van verschillende maten in een wit strak shirt. Zo kon zij thuis nog bekijken wat ze zou gaan doen. Daarnaast kon ze ook aan vrienden vragen wat zij mooi vonden staan. Uiteindelijk is het toch een maat kleiner geworden omdat het niet zou passen. Volgens mij maakt de arts tijdens de operstie de keus of het aantal cc wel past

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Laartje

Ik heb woensdag mijn bv gekregen bij dr. Verdonck. Ben ook alleen maar bij hem op consult geweest omdat ik mij er direct goed bij voelde. Heel aangename man! Had ook direct gezegd dat ik borsten wou die gewoon bij mijn lichaam paste, geen pornoborsten dus! Hij zei direct Tuurlijk niet, daar doe ik niet aan mee. Ik kom van kleine 75b en wou naar grote C, kleine D. Heb gekozen voor dual plane en motiva plus 315cc. Deze voelde ook het natuurlijkst aan. Wou ook geen appels^_^. Deze vorm is eig appel-peer de meer natuurlijkere vorm. Je kan ook voor de peer-vorm gaan maar ik miste volume bovenaan daarmee Mn andere keuze. Ik betaalde 3345€ voor motiva, je kan ook voor Sebbin of mentor gaan deze zijn iets goedkoper.

veel succes met je consult! 

Grtjs xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heey,

ik sluit me aan bij het verhaal van @Mom1980. Een dag voor haar de operatie gehad.

echter ben ik wel bij verschillende klinieken geweest en vond het nergens zo fijn als bij Verdonck. Rustige man neemt de tijd en legt alles goed uit. Ook de dag van de operatie zelf werd erg rustig gedaan en de tijd genomen. Ik was bang maar alle angsten namen ze weg.

ik dacht alleen wel dat het €3395 kostten en dat k €3435 icl borstband had betaald. 

Stel inderdaad je vragen bij hem hij hem. Ik zelf heb de motiva ergonomix die heeft een silicone gel dat meedraait. Misschien in dit geval ook een goede? Je kunt t opzoeken op de site van motiva. Verder werkt Verdonck wel alleen met ronde prothesen.

groetjesss

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi allemaal

Ik heb gisteren mijn operatie vastgelegd bij dokter Verdonck bij Belgian Breast Clinic. Op 14 november wordt ik geopereerd. Best wel spannend!

Ik wilde toch graag nog jullie mening. Hij heeft me 350CC aangeraden, ronde prothese, dual plane, prothese motiva.

Ik heb een A en wil graag uitkomen op een D. Is 350cc dan voldoende denken jullie?

Ik vroeg hem of 375cc ook nog zou kunnen? Hij zei me toen dat 350cc precies goed bij mijn lichaam zou passen.

Zijn er dames met een vergelijkbare situatie?

Ik was eerlijk gezegd heel erg tevreden over de ontvangst en de uitleg van dokter Verdonck

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, 

ik heb 2 weken geleden mijn bv gehad bij dr. Verdonck. Heel aangename man eh! Gisteren mijn draadjes eruit laten doen en voor de het eerst mijn boobies mogen bewonderen! :43:

Ik had een lege 75B, heb gekozen voor motiva plus 315cc. Had graag een grote C, kleine D. Ik heb nu een 80D! 

Dr Verdonck weet echt wat hij doet, dus 350cc zal idd voldoende zijn. :D

Je kan beginnen aftellen, het zal snel november zijn!

grtjs xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

Is een super aangename man dus dat stelt wel gerust.

Als ik het met jou vergelijk dan klinkt 350cc wel meer dan genoeg. Ik wil ook geen kanonnen namelijk ;)  Heb je ook dual plane? ben je tevreden over het resultaat? Heb je een appel, appel-peer of peer gekozen als model? Ik heb appel-peer gekozen, wat wilt zeggen: een beetje projectie bovenaan.

Hoe voel je je na 2 weken? Ben je alweer aan het werk?

Ik wens je een goed herstel.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, ik heb ook dual plane en het is de appel-peer vorm. Twijfelde tss de peer en deze maar omdat ik bovenaan volume miste koos ik de appel-peer. Wou idd ook geen kanonnen.:4:

Nu heb ik niks last meer, alles staat nog wel gespannen en is nog heel gevoelig.

Werken ga ik nog eff mee wachten, heb redelijk fysiek werk en wil ook niks forceren. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb je het resultaat al gezien? Wat vind je ervan?

Kan je goed slapen?

Ik wil geen kanonnen, maar ook niet dat ze te veel hangen. Ik vind het toch best moeilijk om de keuze te maken voor de CC maar ik vertrouw erop dat Dokter Verdonck weet waarover hij praat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

 

Ik ben zaterdag op 2e consult geweest bij Dr Verdonck. Het wordt nu met zekerheid ook 350cc dual plane, rond, mentor HP. Dus de appel-peer. Ik mis vanboven wat volume.

Hij zei dat het bij mij op een grote D zou uitkomen, dus ik ben benieuwd. Nog even wachten tot 18 oktober.

 

Grtz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blijft zoooo lastig de maat. Ik heb 345cc.. wilde ook niet te groot. Maar nu een week po vind ik ze al wat klein :unsure:

 

enie wat je kunt doen is idd vertrouwen op je arts! Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik kom van een 65B af en heb 355 motiva ergonomix. Ik vind ze niet te klein. Ik vind ze net goed. Zit nu voor het zicht wel op een D en bhmaat is 65F. Voor nu. Heb ook dual plane en het schijnt dat ze dan nog wel eens gaan ‘groeien’. Ik hoop eigenlijk niet teveel.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites