Jump to content

Wizz : 16 februari 2011 : Dr. van Tits : Velthuis Kliniek


Recommended Posts

Hoi Allemaal!

Wil me eventjes voorstellen na weken, nee maanden, hier rondgesnuffeld te hebben. Ik ben 23 jr, 1.66m en 52kilo. 16 februari is voor mij de grote dag. heb nu een kleine 75b en wil een c (geen grote). Super spannend allemaal. Ben de 12e op consult geweest en kan lekker snel geholpen worden. Liever gisteren dan vandaag! ik kan niet wachten!

Groetjes Wizz

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Ik ga naar de Velthuiskliniek in Eindhoven. Dokter van Tits (hilarische naam..) hij raadde me 200 of 225cc aan dual plane. Vrees dat dit erg pijnlijk wordt.. maarja, wie mooi wil zijn..! :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Hey Wizz,

Welkom! :D

Leuk dat je een eigen topic bent gestart, nog maar een kleine 3 weekjes aftellen voor je, gaat snel hoor, voor je het weet is het al zover! :101: Krijg je ronde of anatomische prothesen? Wat de pijn betreft, voorbereid zijn op het ergste dan kan het alleen maar meevallen toch?! :106:

Nog veel lees- en postplezier op het forum!

Liefs, :54:

Link to comment
Share on other sites

Volgens de doc kon ik kiezen tussen ronde en anatomische. Ik heb voor ronde gekozen. Waar ik mijn besluit op heb gebaseerd? tsja, meer m'n gevoel. Heb van mezelf al wel een borstvorm, zit gewoon niet zoveel in.. hmmz voorbereiden op het ergste? ik ga t proberen! Kom maar op! heb een dvdbox van that 70s show besteld dus die kan ik mooi gaan kijken tijdens mijn herstel. Al hoewel, lachen zal ook wel pijnlijk zijn vrees ik. Verheug me er nog steeds super erg op. Twijfel nergens over (dat is wel heeel fijn) heb 'ze' nu betaald en doorgegeven dat ik 225cc wil. Het is maar een klein verschil maar lees heel vaak dat de grootte zo snel wend en dan men ze graag wat groter had gewild.. De sportbh is ook al binnen, niets houdt mij nog tegen.. hoop ik!! hoe zou het toch zijn om eens een decolleté te hebben? kan me er nix bij voorstellen haha :1bouncingboobs:

Link to comment
Share on other sites

Heb ook dual plane en is idd best pijnlijk .

Maar zoals Eefje zegt , als je je op 't ergste voorbereidt kan 't enkel meevallen .

Slik genoeg pijnstiller (1g/keer : een vriendin werkt bij wit-geel kruis en volgens haar is elke pijnstiller onder de gram brol :rolleyes: ) .

Mooi gaat het de eerste weken ook niet zijn , verwacht niet meteen prachtexemplaren .

Je lijkt me wel een nuchter persoon , komt dik in orde !

Laat maar komen die DVD's :6:

Hoe eindelijk een décoleté hebben zal aanvoelen , zal je vlug zelf weten ! Zààààlig :38:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ha Wizz!

Ook al kom je vrij nuchter over, wil ik je bij deze toch nog even succes wensen. Ik ben afgelopen november geopereerd door dr. van Tits in Eindhoven, 295 cc dual plane anatomische implantaten, en de eerste week/anderhalve week viel niet mee... Maargoed, ook dat gaat weer snel over en inmiddels kan ik me al haast niet meer herinneren hoe het was. Het resultaat is echt zo mooi geworden! En daar doe je het uiteindelijk ook voor, dus probeer dat in gedachten te houden!

De arts en kliniek zijn mij beide heel goed bevallen, geen moment spijt van mijn keuze geweest. Heel professioneel en toch ook persoonlijk, ze hebben na de operatie ook nog een paar keer gebeld hoe het ging. Dus wat dat betreft ben je m.i. in goede handen!

Heel veel succes!

groetjes, Sofie

Link to comment
Share on other sites

Toeval eigenlijk. Ik had een consult aangevraagd en kwam bij hem. Een vriendin van mij heeft ze laten verkleinen in het ziekenhuis door hem en was er ontzettend over te spreken. Puur toeval dat ik bij hem consult had! consult was erg goed en ik moet zeggen dat het me niet uitmaakt welke chirurg van de velthuiskliniek me opereert. Ik denk dat ze allemaal bekwaam genoeg zijn. De kliniek staat super goed aangeschreven (en daar betaal je helaas ook voor..)Zolang het consult goed is (dat de chirurg meedenkt over een zo natuurlijk resultaat) en het vertrouwen wekt.

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Hoi!

Denk dat ik ook maar eens een afspraak ga maken voor een consult bij Dhr van Tits, lees zoveel goede ervaringen over hem!

Weet iemand hoe lang de wachttijden zijn bij de Velthuiskliniek voor je onder het mes kan?

Spannend Wizz, het is al bijna zover! Zenuwachtig?!

Groetjes, Sise

Link to comment
Share on other sites

hey Sise, ik kijk er ontzettend naar uit maar nu begint het heel 'echt' te worden en vraag ik me telkens af of het wel mooi zal worden.

Ik had 12 januari consult en kon de 9e eigenlijk al geopereerd worden!! Maar ivm mijn baan kwam deze datum niet goed uit en kon ik een week later. super snel dus!! Groetjes!!

Link to comment
Share on other sites

Hey Wizz!

Zo, dat is rap! Wel fijn, heb je eenmaal besloten het te laten doen, moet het natuurlijk dan zo snel mogelijk!

Snap je wel, dat je nu gaat malen en twijfelen of het wel mooi gaat worden. Ik wil het ook heel graag, maar twijfel ook enorm. Bang dat het juist bij mij fout gaat, complicaties krijg (voor een hersteloperatie heb ik gewoon geen geld!) of dat het gewoon niet zo mooi wordt zoals ik hoop. Dat ik er spijt van krijg, ondanks dat ik nu ook verre van blij ben met mijn (ontbrekende :141: ) borsten.

Heb gewoon een dikke schop onder mijn kont nodig! Wil het al jaaaaaren, en nu ik de keus heb gemaakt en genoeg heb gespaard durf ik ineens niet meer. Dat mijn vriend er ook niet achter staat helpt nou ook niet bepaald.

Een vriendin is me vorige maand voor gegaan, ziet er echt super uit! Ze is zo dolenthousiast als ze de stad in is geweest en alle kleding mooi staat, laat staan lingerie. Wat heerlijk lijkt me dat! Ben al eens eerder op consult geweest bij ACCZ, maar daar had ik niet zo'n goed gevoel over, ben ook bij de Bergmankliniek geweest en wil nu ook nog naar de Velthuisklniniek, dan ga ik daartussen kiezen.

Wizz, wat gaat het jou kosten? Jij neemt ook ronde, toch? Daar gaat mijn voorkeur ook naar uit. Niet omdat ik het mooier vind, integendeel... maar ik ben bang dat de anatomische zullen gaan draaien. Ik sport erg veel, de kans op draaien is dan nog groter, heb ik me katen vertellen.

Liefs!

Link to comment
Share on other sites

Ja als het eenmaal vast staan dan duurt het wachten heel lang, en van wachten ga je twijfelen!! ik ben net student af en deze operatie kost me wel 2 ribben uit m'n lijf! Mijn vriend staat wel achter me gelukkig maar van hem hoeft het absoluut niet. Het eerste half jaar dat ik over een borstvergroting begon, begon hij al te zuchten...

nu hij inmiddels beseft dat het menens is hoopt hij dat ik me hierdoor beter in mijn vel voel. Onzeker ben ik nooit geweest. Heb altijd alles gedaan wat ik wil, zwemmen enzo. Maar ik irriteer me er aan. Ik mag eigenlijk niet klagen, ben klein, slank blond maar het klopt niet naar mijn mening. ik blijf er zo meisjesachtig uitzien!

Hersteloperatie is nog niet in mij opgekomen? ik ga er vanuit dat het mooi wordt (of ben ik nu naief?) Daar heb ik ook helemaal geen geld voor!

Het moet raar lopen als mijn rechtertepel ineens in mijn linkerbroekzak kijkt..

Ik heb zoveel foto's gezien dat ik ondertussen geen tiet meer kan zien maar zie wel dat de natuurlijke vorm van je borsten ook wel bepaald hoe ze er uiteindelijk uit komen te zien.

Vergeleken met veel hier op het forum komt er bij mij relatief weinig cc in waar ik genoeg ruimte voor heb (250cc zou ook passen), dus ik denk dat het wel natuurlijk wordt. Ronde prothesen zijn blijkbaar goedkoper dan anatomische, ookal heeft dit niet mijn keus beinvloed. Maar nu is het 'draai-probleem' dus ook uitgesloten! ik ben in totaal 4000 euro kwijt (alles bijinbegrepen, consult medicatie etc) Poeh als ik daar over na ga denken had ik voor dat geld ook een andere auto kunnen kopen haha..

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal,

Ben ook nieuw hier...

Ben 30 jaar, weet niet eens welke maat ik heb, maar vermoed 70AA/A. Ik heb volgende week dinsdag een consult bij dr Bos, Velthuiskliniek in Hilversum. Ben zooo benieuwd wat er mogelijk is. Helaas kom ik zijn naam niet zoveel tegen, en overweeg om alvast ergens anders een consult aan te vragen. Er zijn alleen zoveel opties dat ik door de bomen het bos niet meer zie...weet iemand of de adviezen wat betreft plaatsing, vorm, cc, etc. erg uiteenlopen onder pc's? Ik neem aan dat de pc's bij de Velthuiskliniek allemaal zeer bekwaam zijn?!

Hopelijk heb ik dinsdag een goed gevoel zou de bv ook snel kunnen. Ik ben aan het afstuderen, dus heb een paar weken om te herstellen en hoef daarna alleen maar te lezen en te typen. Het kan mij nu, na al die jaren, niet snel genoeg!

Xx

Link to comment
Share on other sites

Jeeee, net een afspraak gemaakt voor een consult met Dr van Tits. (blijf die naam echt hilarisch vinden, haha!!) Duurt helaas nog ff, 2 maart mag ik komen.

Is voor mij best een eindje rijden, Velp of Hilversum was dichterbij geweest, maar daar zit Dr van Tits niet. Heb over hem alleen maar goede dingen gelezen dat ik het liefst naar hem ga.

Al denk ik wel dat alle chirurgen van de Velthuiskliniek goed en kundig zijn hoor, Guus. Maar als jij een beter gevoel hebt bij een andere chirurg dan waar jij het consult hebt kun je daar best over bellen. Heb ik ook bij de Bergmankliniek gedaan, en daar deden ze absoluut niet moeilijk over. Had het eerst bij een nieuwe chirurg waar ik werkelijk niets over kon vinden, en ze was ook net nieuw daar. Had ik dus liever niet.

Ik zie ook door de bomen het bos niet meer, wordt overspoeld door zoveel (verschillende!!) info dat ik echt niet meer weet wat ik zou moeten doen. Rond of anatomisch, zo groot mogelijk of juist niet...pfff. Tijdens het 1e consult had ik niks te kiezen, het zouden anatomische worden (dual plane)en besloot de chirurg dat ik 340 cc zou moeten hebben. Bij het 2e consult bij Bergmankliniek zouden het juist ronde worden, onder de spier en absoluut niet meer dan 300 cc omdat anders mijn tepels te ver uit elkaar zouden staan. Had in het laatste consult het meest vertrouwen. Ben heel benieuwd wat ze bij de Velthuiskliniek gaan zeggen. Mijn keus is op Dr. Tits gevallen omdat hij met beide protheses werkt. Daarom zou ik aan dat advies de meeste waarde hechten.

Denk zelf dat ik nog onder de 300cc ga zitten. Mijn vriendin heeft het pas laten doen, ze had niet veel grotere borsten dan ik (wel meer uitgerekt door een zwangerschap) en heeft 300 en 340 cc genomen, en ze zijn echt huge! In sommige bh's zelfs cup E. Springt aardig in het oog, en dat hoeft van mij niet. Ik wil gewoon borsten, maar ze hoeven niet groot. Mooie C, dat zou me wel passen! Qua postuur zou ik wel meer kunnen hebben, ik ben 1.80 lang, maar dat hoeft gewoon niet. Als ik al een B cup had gehad had ik niet eens over een bv nagedacht!

Wel balen dat het consult hier 50 euro kost. Snap het wel hoor, maar ik keek er wel even van op aangezien die andere beide gratis waren. Dit gaat echt het laatste consult worden, dan heb ik wel genoeg rondgekeken ;) Wilde niet over een nacht ijs gaan, maar ik ben inmiddels over een paar elfstedentochten gegaan haha. En nog steeds een twijfel...Zo bang om spijt te krijgen! Word gek van mezelf, wil het zo graag!

Gr. Sise

Link to comment
Share on other sites

Hee Sise, ja die 50 euro gaat wel van het bedrag af wanneer je besluit je bv daar te doen. De assistente vertelde mij dat iedereen bij van Tits wil (terwijl de rest ook heel goed is hoor). Hij is echt gespecialiseerd in borsten. Ik heb een b cup en dat klinkt redelijk (ben 1.65) maar geloof me, het is meer een grote a en ben toch heel plat. Ookal heb ik een kleine b. Ik vind het heel doordacht dat je verschillende consults af gaat, ookal kost het veel tijd, geld én benzine! Maar nu kun je wel vergelijken. Het enige minpunt bij de velthuiskliniek vond dat ik met het passen van de kipfiletjes een paars shirt aan moest met hoge boord. Ik had speciaal een strak effen shirt aangedaan (dat was de opdracht) in het groen. Maar dat vonden ze te donker (kan een vertekend beeld geven)dus hadden ze nog wel een paars shirt voor me (small, was veelste groot) en ik wil niet zeuren maar als mij iets niet staat! verschrikkelijk haha!! maar dat maakte het ook wel grappig, mijn 1e opmerking toen ik aan het passen was 'paars is zooo niet mijn kleur'. :blush: (als ik nerveus word ga ik grapjes maken) van Tits bleef echter super serieus, maar das maar goed ook. Maar 2 maart, dat is al best snel hoor! voor als je beseft dat als je, wanneer je eenmaal niet meer twijfelt :D, snel aan de beurt bent! (ik dus al binnen 3 weken eigenlijk)

Link to comment
Share on other sites

Wizz, binnen 3 wkn aan de beurt zijn na het consult zou voor mij ideaal zijn, heb dan namelijk vakantie. Een weekje maar, maar goed, dat is het begin. Dan nog de rest van de 5 wkn weten te overbruggen, kan namelijk mijn functie tijdens het herstel niet uitoefenen. Ben stewardess, en moet altijd een hoop duwen, trekken, tillen etc.

Volgens de vrouw van het callcentre waar ik gister de afspraak maakte was dat zelfs wel mogelijk. Oooh, ik moet dus snel een beslissing maken, of ik het ga doen!!

Helaas werkt mijn werkgever niet mee zoals ik gehoopt had, wilde graag een maandje een grondfunctie vervullen (veel zwangeren werken op kantoor, dus dat wilde ik ook) Helaas denkt mijn baas daar anders over, hij vindt dat ik hier zelf voor kies, heb geen medische reden dus hijwil me ook niet op kantoor laten werken. Tenminste, niet een maand lang. Dus waarschijnlijk wordt het 2 weekjes vakantie, 2 wk onbetaald verlof (wordt het een nog duurder geintje) en 2 wk stom werk doen op kantoor, kopieren, archiveren en weet ik wat voor onzin, omdat de tijd die ik dan nog op kantoor werk te kort is om me in te werken voor zinnig werk. Ach ja, moet er wat voor over hebben ;)

Heeft mijn vriendin het beter voor elkaar. Zij mocht in de ziektewet, heeft 3 wkn thuis gezeten, en mocht daarna vervangende werkzaamheden doen, omdat zij ook lichamelijk zwaar werk heeft.

Hoe heb jij dat geregeld Wizz? Je bent net afgestudeerd, toch? Heb je al een baan?

Fijn Guus, dat jij lekker de tijd hebt om te herstelen. Scheelt weer!

Link to comment
Share on other sites

Oef...wel of niet, hoe, en bij wie dan...wat een gedoe.

Heb vanmorgen met de Bergmankliniek gebeld voor een consult, maar daar kan ik pas in maart terecht (héél misschien morgen, maar daar ga ik niet van uit). Dat duurt me eigenlijk veel te lang. Er zijn andere klinieken waar het sneller kan en die zeker zo goed zijn volgens mij.

Dus, bij een andere vestiging van de Velthuiskliniek (Hengelo) ook een consult aangevraagd, kan 24 febr terecht. Aan de telefoon nog maar even navraag gedaan over Dr Bos (heb ik volgende week een afspraak mee) en er werd me verzekerd dat hij een bijzonder kundig chirurg is, met heel veel ervaring. Als hij echt zo goed is, dan heb ik geluk, hij gaat namelijk met pensioen en hij is met de laatste cliënten bezig! De telefoniste vertelde dat haar collega's - die wat hadden laten doen - allemaal bij hem waren geweest omdat hij zo goed is. Ik hoop het maar.

Ergens wil ik ook veel consulten doen, dan heb je in ieder geval vergelijkingsmateriaal, maar aan de andere kant: als ze allemaal wat anders zeggen, hoe weet je dan wat goed voor je is? Als het goed voelt volgende week dinsdag, dan is het misschien ook wel goed om dan maar direct de operatie te plannen. Hopelijk kan dat snel, stel je voor dat ik over twee weken geopereerd word - heb afgelopen weekend pas echt de stap gezet om naar een consult te gaan. Wow.

Het word me wel steeds duidelijker wat ik wil: ik hoef geen TIETEN, ik wil borsten die bij mijn lijf passen. Ik oog tenger, ben atletisch gebouw, en dat wil ik graag in stand houden. Ik wil een natuurlijk look en comfort. Ik denk dat de prothese (half) achter de spier geplaatst moet worden omdat ik boven zo botterig ben. Maar wat voor soort prothese? Ik heb geen idee, en ik denk dat de chirurg dat moet bepalen. Ik sport graag (hardlopen, pilates, bodypump) en wil liever geen prothese die kunnen gaan draaien. Maar goed, daar zal ik me dit weekend nog eens in verdiepen.

Heeft iemand dezelfde tengere bouw als ik, met haast geen borsten? Wat werd jouw geadviseerd?

xx

Link to comment
Share on other sites

ik ben ook heel tenger (maat 34, xs) maar ben dan ook wel klein. Ik heb vroeger veel geturnt en zo'n bouw heb ik nog steeds wel een beetje. Ik heb zo veel gelezen en foto's gezien dat ik zelfs voor mijn consult een idee had wat ik ongeveer zou krijgen. Ookal heb ik niets opgemeten enzo. Ik dacht dat 230cc mooi bij mij zou passen en het liefste rond. Mijn 1e consult bij de velthuiskliniek was erg goed en daar zou het 225cc worden, dus ik had ook zoiets van 'waarom nog verder kijken'? Ik had van te voren namelijk al een duidelijk beeld. Als je echt nog geen idee hebt is het denk ik heel verstandig om meerdere consults te hebben. Maar ik schrik er zelf ook van hoe weinig tijd er tussen het moment zit van 'ja ik wil toch echt een bv - ik zet de stap om naar een consult te gaan - en - waahh binnen een paar weken is het al zo ver!!' Bij het consult moest ik even de pasprothesen aanhouden en daarna nog een keer in de spiegel kijken, ongelooflijk hoe snel het went! Ik had al wel verwacht dat ik dual-plane zou krijgen omdat ik zo weinig heb. En ik heb uit veel verhalen (incl van de chirurg) dat dit het beste van 2 werelden is, het mooist, natuurlijkst in mijn geval. Ik was er wel huiverig voor omdat het misschien pijnlijker is.. Vandaag heb ik een consulente gesproken en zij zei dat het niet echt 'pijn' was wat je voelt, meer een spierpijn. En dat is lastig maar niet dat je het uitschreeuwt van de pijn. Ook voelen je armen wat beurs aan wat niet echt fijn is.

Ik heb sinds 3jan een nieuwe baan en heb in 1 van de eerste gesprekken aangegeven dat ik begin dit jaar er even tussen uit knijp ivm een borstvergroting. (beetje vreemd en eng omdat zo op zo'n moment te zeggen..)

De reactie van mijn leidinggevende was: (met 2 duimen omhoog) helemaal top! heeft mijn zus ook laten doen en als je ziet hoe zij daardoor is veranderd, super!!

Ik heb nu een baan waarin ik mezelf echt moet gaan bewijzen dit jaar (managementtrainee)en heb maar 1 week vrij. Das behoorlijk krap aan dus!!

Ik zit voornamelijk achter de pc dus lichamelijk is het wel te doen hoop ik.

Link to comment
Share on other sites

Hai Wizz,

Bij mij een beetje hetzelfde verhaal, ik ben zo'n 1.70 en ik draag altijd 70 omvang. Ik ga ervan uit dat mij dual plane geadviseerd wordt, daar hoop ik ook op. Voor de spier is geen optie, daar heb ik veel te weinig voor. Helemaal achter de spier vind ik te onnatuurlijk bij het bewegen (zie filmpjes op site van dr Stevens). Ik hoor en lees dat ronde implantaten en meest natuurlijke effect geven (vooral ook qua beweging), dus als dat mogelijk is bij mijn tengere bovenlijfje, dan graag.

Wat zijn de ervaringen qua beweeglijkheid en soepelheid van anatomische? Maakt het echt zoveel uit? Op filmpjes lijken ze écht veel vormvaster, is dat ook werkelijk zo?

Het is wel fijn om te lezen dat iedereen lekker snel een operatiedatum heeft, hopelijk is dat bij mij ook zo - vooropgesteld dat tijdens het consult duidelijk wordt dat mijn wensen haalbaar zijn. Ik heb altijd nog liever geen borsten dan heel onnatuurlijke...

xx

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.