Recommended Posts

Hallo allemaal, ik ben desie 26 jaar en ben 12 weken geleden bevallen van een zoontje.
Omdat ik nooit grote borsten heb gehad en er na mijn bevalling helemaal niets van over is, wil ik graag een borstvergroting. Ik heb mij op deze site aangemeld omdat ik me wil verdiepen in de verschillende klinieken/ziekenhuizen waar borstvergrotingen gedaan worden.

Ik heb veel gehoord over diana gabriels, accz en slaz.

Groetjes,
Desie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zit te twijfelen bij welke van de volgende klinieken/ziekenhuis ik mijn borstvergroting zal laten doen.
Welke raden jullie aan?

- diana gabriels
- dr de meyere
- slaz dr nio

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoi bloem89!

ik ga naar dr. nio , alleen dan naar parkkliniek.

ik heb veel informatie opgezocht en over Dr. De Meyere , en Dr. Nio zijn heel veel goede dingen , en nog niks verkeerds over kunnen lezen! Wat ik vaak lees over die 2 is dat ze gouden handjes hebben haha

Over Diana Gabriels weet ik het heel eerlijk gezegd niet , het enige wat ik weet is dat je bij haar op consult gaat maar zij jou niet opereert.. dus dat zou me al niet echt trekken maar dit weet ik niet zeker!

Er zal hier vast wel iemand reageren die dit beter weet dan mij

in ieder geval succes met je zoektocht!

x dubbelrug

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi

Welkom op het forum!!

Wat Dubbelrug zegt, sluit ik me volledig bij aan

Dr. de Meyere in Gent en Dr. Nio in het SLAZ of de parkkliniek, zijn echt de pc's met de gouden handjes gebleken, hier op het forum

Verder vind ik het ook echt niet handig als je eerste consult bij een consulente is.. zoals bij Diana Gabriels en bij ACCZ het geval is.. Ik vind dat je altijd geinformeerd moet worden door de pc, en liever dat je maar 1 keer hoeft te gaan, dan dat je twee keer moet rijden, toch? Daarbij moet je eigenlijk altijd een consult gehad hebben met de chirurg. Dat is wettelijk zo geregeld in Nederland.. Helaas als je er zelf niet om vraagt, komt het wel eens bij klinieken voor dat je de pc pas vlak voor de operatie ontmoet (zoals kan gebeuren bij Beaucare in Belgie bijvoorbeeld)

Heel veel succes met zoeken! En heb jouw topics even samengevoegd, hoef je geen twee topics bij te houden....

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest cindytje1985

Hoi Bloem,

Als ik jou was en je wil meer info over hen zou ik lekker bij alle 3 op consult gaan.. Ervaar hoe ze zijn en wat voor gevoel ze je geven.. Bij degene waar jij je het meest op je gemak voelt en waar jij het meest vertrouwen in hebt kun je dan voor kiezen.

Je kunt veel info ver de chirurgen vinden hier op het forum, maar uiteindelijk moet je dat zelf ervaren.. Je noemt al namen waarvan veel positieve ervaringen over zijn en nu gaat het nog om jouw eigen gevoel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo meiden,

 

Ik ben een trotse mama van twee kids en heb volgende week een afspraak staan bij dokter nio in het olvg. 

Ik heb altijd een a/kleine b cup gehad en hierover vaak onzeker geweest. Aangezien ik nu geen kindjes meer wil heb ik de stap gezet. Ik ga voor een borstvergroting!!

 

Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen met hem. Ik ben zo bang dat ik er niet aan kan wennen of ze te groot gaat vinden... doodeng!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herkenbaar daarnaast ben ik ook nog bang voor complicaties en reacties uit mijn omgeving, dit laatste is vrij belachelijk Maja zo ben ik nou eenmaal

ik heb 17 sep consult kliniek Veldhoven 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Welkom

Wij zijn mijn dochter en ik ook door Dr.Nio geopereerd een heel kundig arts :35: Je gaat op consult in het OLVG wordt je daar ook geopereerd (ik vraag dit omdat ik een tijdje terug hier las dat daar geen operatie kamers beschikt baar waren)en daarom moesten uitwijken naar Rotterdam.

Neem anders voorbeeld foto's mee op consult;) en succes volgende week.

xx Ank

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ank

 

wat leuk samen met je dochted! Ben je tevreden?

 

Als ik een beetje kijk denk ik dat ik rond de 350cc wil maar als ik foto’s op google vind is toch al snel heel groot!! Ik wil ze zo natuurlijk mogelijk.

ik begrwep dat er een personeels tekort is dus dat olvg de onverzekerde zorg daar niet meer doet. 

Consult is wel olvg vraag me nu dus af of de type prothese en kosten nu in de parkkliniek hetzelfde zijn als in het olvg vanwege het moeten overstappen daarheen.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb nog de illusie dat ik het alleen aan mijn gezin hoef te vertellen of ja die weten het natuurlijk al, de rest van de wereld liever niet.... maar of dat wel werkt?..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee dat werkt vaak niet :D ik ben heel open over mijn bv en de reacties zijn juist heel positief. Ik denk juist omdat ik er open over ben en heel duidelijk aangeef dat ik er psychisch mee zat. Ik heb trouwens 370 cc hydrogel gekregen van dr nio. Geen silliconen waardoor ik nu echt lekker en relaxed in mijn vel zit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja kijk maar dat is dus wel een verschil, ik heb nu ook geen psychische klachten. Ik vind ze leeg en niet meer zo mooi als vroeger maar ja da's logisch ik kan dat wel Relativeren tis alleen dat ik ze mooier vind vol echt gewoon luxe dus en daar schaam ik me dan wel voor. Veel mensen met ongezonde borsten in mijn omgeving. Zij hebben geen begrip en dat snap ik ook wel 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Mona! Je doet de borstvergroting toch ook voor jezelf, voel je vooral niet verplicht om dat aan heel je omgeving te vertellen. Ik ben daar ook heel slecht in en heb het ook alleen aan mijn familie en een paar vrienden verteld. Ik werk in de scheepvaart wereld, ook veel mannen maar ik loop niet met m'n nieuwe boobies te koop dus niemand die daar wat over zegt ^_^ (draag ook nog de sport Bh dus om te zeggen dat het mega opvalt.. Hihi) heb het op het werk alleen aan mijn naaste collega verteld. Omdat ik nog niet alles kan, voor de rest schreeuw ik het niet van de daken, als ze er naar vragen vertel ik natuurlijk wel gewoon alles! 

Share this post


Link to post
Share on other sites