Theezakje34

help! Hier de zoveelste die de Maat niet kan kiezen.. hebben jullie advies?

Recommended Posts

Hoi dames!

 

Misschien een heel saai berichtje want het staat er vol mee hier maar voor mij echt even lastig nu!

 

nog kleine twee weken en dan krijg ik mijn bwc en borstvergroting!

 

ik ben 1.70, weeg nu 63kilo en heb 70b.

ik kan kiezen uit 345 of 390cc mentor, anatomisch, dual plane, medium hight, high profile.

 

Ik heb nu lege borsten, wil ze natuurlijk houden. Uiteraard ook groter maar wil niet persee grote borsten.Denk dat een volle D mooi zou zijn!

ik heb een privé album genaakt met voor foto’s van mijn borsten. Misschien is er iemand die dezelfde voorsituatie heeft en advies kan geven?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee meis ! 

 

Ik kan je foto’s niet zien maar ik ben 1,60 60kg en voor situatie was ook 70b (volumeloos) 

 

ik heb nu mentor 375cc Dual Plane en ben morgen precies 7 weken PO. Ik loop sinds deze week met bh’s 70F en het oogt als een hele mooie volle D cup. Mijn album is volgens mij openbaar dus mocht je geïnteresseerd zijn kan je altijd even spieken !

 

Ik ben er super blij mee en ze ogen echt heel natuurlijk. Zelfs zo erg dat het niemand op me werk is opgevallen ....! (Nou draag ik daar geen strakke kleding maar toch) 

 

Ga vooral waar je je goed bij voelt, ik vind persoonlijk dat dual plane het meest natuurlijk oogt. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @fleurrosita bedankt voor je reactie!! Ik heb joi album en borsten idd voorbij zien komen! Super mooi, daar teken ik voor! Zo wil ik het ook graag!! Alleen je geeft aan dat je ook een lege 75b had en nu een e-f maar hoe kan dat dan? Bij mij haven ze aan dat je per 150cc 1 cupmaat omhoog gaat. Dus met 375 zou dat 2,5 cup zijn, een volle D kleine E?!

 

ik denk dat ik nog iets minder volume heb als jij als ik het zo zie, ik zal je even toevoegen aan mijn album!

 

Ik ben gewoon wat bang om boor de grote te gaan omdat ik de angst heb dat ze te groot worden. Dus neig naar save spelen en de 345 te kiezen, zal tenslotte al een hele verbetering zijn denk ik?! Bloot zal het ook geoot genoeg zijn alleen in kleren ben ik bang dat het hetzelfde is als de maximizers haha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mag ik ook meekijken? Dan kan ik misschien ook advies geven ben nml ook zo'n twijfelaar 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik heb net in het andere topic van jouw gekeken en ik zou voor de 390 gaan ;)

xx Ank

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jo-c

Hey hey...

Spannend hè... die keuze stress... heel herkenbaar.

Ik kom van een hele platte acup en ik ben nu net een week po. Ik heb 345cc genomen en ben er zo ontzettend blij mee. Durf alleen nog niet te zeggen wat mijn cupmaat uiteindelijk wordt. Ik heb heel erg getwijfeld tussen 375cc en 345cc... ik wilde het zo natuurlijk mogelijk houden en omdat mijn pc zei dat 345cc het mooiste bij mijn lichaam zou passen. Heb ik naar hem geluisterd en ben zo ontzettend blij. Ik heb een foto album dus als je wil kan ik je toevoegen... ik hoor het wel.

Succes met je keuze ;)

Groetjes jo-c 

Xxxx

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

Moeilijk idd ik kan je ook niet helpen want ik zit nog in de oriënterende fase. Wel ben ik net zo lang en zwaar als jij dus ik blijf graag op de hoogte! Ik heb nu 75b maar kei leeg helaas. Ben benieuwd hoe het gaat worden, mag ik met je meekijken?

Gr Mona

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ank ander topic? En mag ik vragen waarom je dan de 390denkt?

 

@Jo-c bedankt voor je reactie! Je kent het dus ook haha. Super dat je nu achteraf blij bent met je keuze! Dat hoop ik ook!! Ik wil ook natuurlijk maar ook wel echt een beetje borsten. Ik kijk graag met je mee!!:)

 

@Mona pff lastig he.. je weet van te voren gewoon niet hoe het wordt. Vind het echt een soort gok gewoon! Ik voeg je toe!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zou inderdaad ook voor de 390cc en hp gaan. Dan liften ze ook extra denk dat dat heel mooi wordt 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Theezakje34 Ja ik had het zelf ook echt totaal niet zien aankomen die F cup had zelf zelfs t idee dat het “maar” een C zou zijn. (M’n vriend verklaarde me voor gek hoor, maar ben zo snel gewend aan mn nieuwe boobs dat ik ze al niet meer ‘groot’ vind) misschien heeft het ermee te maken dat ik vrij klein ben en een ‘kort’ bovenlichaam heb. Daardoor heb ik ook aan de bovenkant van mn borsten vrij veel volume. Ik had een E gepast maar die zat echt te strak aan de bovenkant. Vandaar de 70F. 

 

Ik heb je album bekeken en ik denk echt dat die 390cc goed kan hebben ! (Ik denk namelijk achteraf ook dat ik best voor 400cc had kunnen gaan) 

Je bent wat langer dan ik dus dat staat denk ik echt heel mooi ! 

 

Laat in ieder geval niet je keuze beïnvloeden door mensen die zeggen “neem niet te groot want dat staat raar” want dat is echt NIET zo. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jo-c

@theezakje34 ik heb je toegevoegd dus je kan kijken ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kramp bedankt voor het kijken en je reactie. Tot nu toe zegt iedereen 390 haha.

 

@fleurrosita haha nou mooie maat hoor!! Ja ik snap er echt niks van. Ik denk dat ik serieus zeker 1000 foto’s van vergrotingen heb gekeken en het blijft raar. Sommige met een zelfde soort voorsituatie gaan met 280 naar hetzelfde als een ander met 400... pffff maakt het lekker makkelijk allemaal he :)

ik maak me niet druk om wat anderen vinden maar wat ik zelf vind. Ik wil me op het strand niet ongemakkelijk voelen omdat ik ze net te geoot vind..

 

@Jo-c wauw meid ik kan me voorstellen dat je heel

Blij bent!!je had hiervoor inderdaad echt geen borsten dus super mooi om het nu te zien! Wat zul jij je happy voelen :43:

 

@fitgirlkim ik ga je toevoegen!

 

misscjoen handig een foto te plaatsen waar ik ongeveer op hoop uit te komen qua grootte.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites