-Melody

-Melody : 21 Augustus 2018 : Dr. Verdonck : Belgian Breast Clinic

Recommended Posts

Beste allemaal,

ik kom me even voorstellen.. :-)

Mijn naam is Michelle, 23 jaar oud en wil al jaren een borstvergroting laten doen.

Ik ben 1,65 lang, weeg 52 kilo en heb een A cup/kleine B. 

Na lang nadenken, sparen en informatie opzoeken heb ik in Juni een consult gepland bij Dr. Verdonck, Belgian Breast Clinic.

Ik ben niet bij andere klinieken geweest omdat Dr. Verdonck meteen goed voelde voor mij en ik dat niet nodig vond.

Tijdens het consult heb ik gekozen voor 350cc Motiva Progessive Plus gel.

Verder worden ze geplaatst achter de borstspier.

Nu zijn we weer een tijdje verder en heb ik ook contact gehad met een paar andere meiden die dezelfde ingreep hebben laten doen, waardoor ik zelf ben gaan twijfelen of ik wel tevreden ga zijn met 350cc.

Hier heb ik nog contact over gehad met de kliniek en nu gaan ze een paar maten groter klaarleggen en kan ik op de dag zelf nog beslissen of ik toch nog wat groter wil of niet.

Ik ben dus nogal aan’t twijfelen over wat ik wil en ik hoopte op dit forum meer informatie te vinden over soortgelijke ervaringen zodat ik volgende week zonder twijfels een keuze kan maken. =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Michelle,

 

welkom op het forum, en ik denk dat je aan Verdonck een goede hebt! Zie veel mooie resultaten van hem.

 

lastig is de keuze he? Ik ben uiteindelijk voor het maximale aan natuurlijk gegaan en tot nu toe (6 dagen po) ontzettend tevreden met het resultaat!

 

ik heb zelf afgelopen maandag 355 cc motiva full ergonomix laten zetten. Dual plane. Ik ben 21 jaar, 1.64 lang en weeg 52 kilo. Kom van een kleine 70B af. Ik draag nu een 70E sportbh. Ik had ze niet kleiner, maar ook zeker niet groter gewild. 

 

Op mijn profielfoto kun je zien hoe mijn borsten er 5 dagen po uitzien ^_^

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dag Michelle, ik krijg ook mijn bv 22 aug bij dr Verdonck. Ben ook alleen maar bij hem op consult gegaan, omdat ik mij er direct goed bij voelde.  Zelf heb ik een kleine 75b in push-up BH. Ik heb ook gekozen voor de motiva plus, maar dan voor 315cc. Als ik meer cc nam zou het er niet zo natuurlijk meer uitzien en kans op striemen! 

Dat wil ik helemaal niet eh. 

Mss zien we mekaar wel.

Grtjs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb op 30/08 mijn eerste afspraak bij dokter Verdonck ☺️

Voorlopig ook niet van plan om bij een andere pc een afspraak te maken gezien iedereen zo positief is over hem! 

Wel spannend om de maat te kiezen, ik ben dan ook zo’n twijfelaar!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Kim,

Bedankt voor je reactie!

 

Ik denk ook dat ik qua dokter een goede keuze heb gemaakt. Heb ook echt m'n best gedaan om een slechte recensie van hem te vinden maar daar ben ik niet in geslaagd. :4:

 

Ik heb even naar je profielfoto gekeken en vind ze mooi geworden hoor! Passen goed bij je lichaam en die 355cc ziet er helemaal niet klein uit. Mij werd verteld dat ze sowieso altijd een maat groter nemen. Nu weet ik niet hoeveel cc gelijk is aan één maat maar het zou goed kunnen dat ik dan ook 355 krijg.

 

Waarom je keuze voor de full ergonomix?

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heeee Mom :48:

 

Aaaah wat spannend zeg! Over die kans op striemen hoor ik graag meer, daar ben ik niet van op de hoogte en daar heeft hij mij ook niets over verteld. Maar dat wil ik natuurlijk ook niet! Heb wel eens gehoord over bepaalde creme die je daartegen kunt smeren maar weet niet of dat in dit geval een optie is. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen!^_^

 

Volgens mij heb ik mijn operatie 1 dag voor jou, maar wie weet gaat het helemaal fout en moet ik blijven misschien zien we elkaar dan wel idd, haha :lol:

Bedankt voor je reactie!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hey Fluffy!

 

Bedankt voor je reactie!

 

Oeeeh spannend hoor! :9:

Ik had een hele lijst aan vragen klaar haha! Toen ik op consult kwam moest ik 3 kwartier wachten tot ik aan de beurt was. 'T was al tegen het einde van de dag en het was allemaal een beetje uitgelopen. Maar toen ik binnenkwam en in gesprek ging snapte ik ook meteen waarom.

Hij neemt echt de tijd voor je en wil dat je je echt goed voelt bij je keuze. Hij bespreekt ook uitgebreid de mogelijkheden met je door en alle opties. Ik dacht dat het misschien awkward ging zijn omdat ik er toch best wel onzeker over ben maar alles ging heel easy en voelde me echt op m'n gemak. Ik kon al binnen 2 weken terecht als ik dat wou, ook fijn natuurlijk!

 

Mag ik vragen wat je nu voor maten hebt en wat je graag wil worden?:blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

De twijfels ken ik.. die heeft iedereen hier (gehad).

 

ik wilde mooie borsten, vandaar de full. Wilde ze wel natuurlijk omdat ik zelf nog erg jong ben en van een 70A/B af kom. De ergonomix is het zachtste, voelt het meest natuurlijk en beweegt ook het beste met het lichaam mee door de speciale gel die erin zit. Is ietsje duurder, maar het helemaal waard! Mijn borsten beginnen nu na 1 week po al zachter te worden en dichter naar elkaar toe te staan :3:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Okeoke, duidelijk! Heb er zelf nml ook over zitten twijfelen hij voelde wel echt heel fijn aan ja! Wilde ze alleen toch wat voller/boller dus kon ik volgens dr. Verdonck beter de progressive plus nemen..

M'n borsten staan op het moment vrij dicht bij elkaar maar heb geen idee hoe dat na de operatie gaat zijn. :106:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Melody,

 

Ik heb ook de laatste afspraak van die dag omdat ik 2 uur moet rijden, goed dat je me al hebt voorbereid om het lange wachten! ☺️

 

Ik had vroeger een grote B/kleine C, maar ben veel afgevallen, ben 1m58 en weeg 51kg. Nu heb ik nog een A en dit is soms al te groot! M’n borsten zijn ook theezakjes geworden dus ik zou vooral willen dat ze terug stevig worden en ongeveer even groot als vroeger. Ik heb nog een paar bh’s van vroeger en als ik deze nu aan doe en me ze gevuld voorstel, lijkt het wel gigantisch! Dus over de maat ben ik helemaal niet uit maar denk dat veel zal afhangen van het advies van de dokter. 

 

En jij, niet te zenuwachtig?

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Heyhey,

 

Haha ja noproblemm!

Ik wilde graag naar 'n D en dat was haalbaar met 350cc. Ik heb ook maten die nog groter waren maar waar bijv. 2 operaties voor nodig waren, daarbij zag je ook vrijwel meteen dat het eigenlijk ook too much was voor de bouw van mijn lichaam. K vond het ook wel jammer dat je geen foto's mag maken op consult want ik de dagen erna wilde ik eigenlijk nog 'n keertje kijken en vergelijken maar dat ging dus niet.

En ohja, check even hoe de tomtom je stuurt het laatste stukje, die stuurde me toen helemaal om waardoor ik in een doodlopende straat uit kwam bij een loopbruggetje terwijl het eigenlijk heel gemakkelijk was. :')

 

& zenuwachtig? Ontzettend!

K begin met de dag meer te stressen haha. Het stoppen met roken lukt me ook maar niet..

K wil m'n hele huis nog poetsen voordat het zo ver is, probeer ook nog zoveel mogelijk uren te draaien op 't werk, school begint ook weer over 2 weekjes.

Daarnaast heb ik nog geen idee wat ik voor kleding aan wil/moet doen, waar ik me lekker in ga voelen.

Vraag me ook af hoe ik in godsnaam m'n tijd ga doden na de operatie, stilzitten/liggen is niet echt voor mij weggelegd.

Heb ook nog geen idee of ik medicatie krijg tegen de pijn want daar kijk ik ook echt tegenop..

 

sooooo many questions, zoo weinig tijd.. Ik moet het maar gewoon op me af laten komen denk ik :43:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, 

 

Ja jij bent wat groter dus je mag wel wat meer hebben he!

Wel jammer dat je geen foto's mag nemen! Mijn vriend kan zelf niet meegaan dus ga ik met een vriendin, had hem wel graag wat foto's getoond en ook voor mezelf zou het wel handig geweest zijn want ik ben een enorme twijfelaar! Heeft dit een reden?

 

Neem je dan verlof op het werk of ziektebriefje? Want daar ben ik ook nog niet uit :unsure:

Begin dit jaar ben ik al 6 weken thuis geweest omdat ik dan een buikwandcorrectie heb laten doen (dus rondom rond ter hoogte van mn bikinilijn 'opengesneden' om vel weg te nemen). Ben dus al wel wat afwezig geweest... 

Op veel medicatie tegen de pijn zou ik niet hopen, van mijn bwc kreeg ik direct na de operatie alleen maar paracetamol en 1 keer per dag iets sterkers... Het is mij toen ook niet gelukt om te stoppen met roken, vrees dat dit nu ook weer het geval zal zijn! Ik heb dan wel zo'n damper gekocht, dokter zei dat dit toch al beter was dan gewoon sigaretten, maar heb dit ook niet zo lang volgehouden :rolleyes:

Wat je met de tijd zal doen na de operatie, zal zichzelf wel uitwijzen hoor! In het begin zal je sowieso niet veel kunnen doen en veel slapen denk ik! (of toch proberen)

 

Ik zal maar beter mijn vragen eens opschrijven, anders vergeet ik ze van de zenuwen eens het zover is :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Heeee,

 

Ja hij heeft het me min of meer uitgelegd. 'T is gewoon algemeen verboden dat je op consult foto's maakt. Mag bij hem niet, mag door het hele land niet. Je kan door de foto bijv. een andere indruk krijgen dan de werkelijkheid en thuis gaan twijfelen over een foto die misschien groter lijkt dan in realiteit, daarnaast nog een privacy ietsje.

Ik vond het ook heel erg jammer en had ook geen idee dat het niet mocht. Had gelukkig wel m'n vriend bij me die heeft me ook goed geholpen. Je kan ook nog altijd terugkomen voor 'n 2e consult mocht je er nog niet uit zijn.

Maar goed opletten idd, en als je iets niet begrijpt gewoon nog een keer vragen. Ik vond het best verwarrend toen hij me de soorten implantaten liet zien en erna nog eens begon over verschillende gels die in verschillende merken kon.

 

K heb tussendoor ook nog een echo laten maken van m'n borsten in het ziekenhuis, ik wilde er echt zeker van zijn dat er niets raars zat en 't weefsel allemaal gewoon goed was. Als ik ergens geen zin in heb is het complicaties tijdens of in de eerste 10 jaar na de operatie..:84:

 

Mijn werk heb ik wel ingelicht ja. Dit omdat het voor mij een lastige situatie was gezien ik in Juni met deze job begonnen ben en er nu dus al een paar weken uit lig. Maar je hoeft je werkgever verder helemaal niets te vertellen over je ingreep hoor. Je krijgt een brief met alle informatie voor je werkgever van Dr. Verdonck. Hierin staat dat je een operatie zult ondergaan en daar ... weken van moet herstellen. Er staat verder niets in over de soort ingreep. Officieel hoef je daar dus niets over kwijt aan je werkgever. Ik heb daar wel voor gekozen maar ze namen het heel goed op en ze begrepen dat dit erg belangrijk was voor mij. Ik werk in de horeca in een café, best zwaar werk dus. Heb afgesproken na 2 weken te laten weten hoe de situatie op dat moment is en dan kijken we of ik al bepaalde werkzaamheden kan hervatten. Kbedoel, biertjes tappen enzo moet geen probleem zijn denk ik zo :4:

 

Aiai, ik ga toch echt even vragen voor wat extra pijnstilling.. Al is het maar voor de zekerheid, hoor dat die eerste dagen 'n hell zijn. En wat we met de tijd gaan doen moet idd blijken ja, hahaha we zien het wel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Damper is geen optie voor me.. Ben al zo lang aan het proberen dat ik er nu echt wel vanaf wil.. Heb wel medicatie van de dokter om te stoppen, Champix heet het maar ben pas bij week 2 en merk er nog niet veel van.

 

Vragen opschrijven altijd handig!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@-Melody

 

Hoi hoi, ik heb even de titel aangepast en topic verhuisd naar operatieverslagen, hier in dit topic kun je nu alle updates en dadelijk je verslag neerzetten, zo heb je dan alles netjes en overzichtelijk op 1 plek bij elkaar staan.

 

Nu lekker aftellen.

Share this post


Link to post
Share on other sites