Katrien95

Borstvergroting en zwangerschap

Recommended Posts

Ik twijfel echt al jaren over een borstvergroting/lift. Ik heb het destijds niet gedaan omwille van kinderen in de toekomst en dat ik nog een kilo of 20 kwijt wou. En omdat je na verloop van tijd (10-15 jaar) je implantaten moet vervangen. Want levenslang bestaat gewoon níet. Ook al zeggen sommige dokters van wel. Ik heb mij daar toen heel erg over verdiept.

 

Nu ik al een tijdje bezig ben met afvallen en ik met de dag ongelukkiger ben over mijn borsten wil ik het toch overwegen. Ik ben nu eigelijk zo goed als zeker dat ik het wil. En als er kinderen komen dan kies ik bewust ervoor om geen borstvoeding te geven (ongeacht implantaten of niet). Dat is een bewuste keuze.

 

Veranderen je borsten heel erg na een zwangerschap? En dan zonder dat je borstvoeding geeft. Ik ben nu 23 en wil pas kids tegen mijn 30ste. Maar ik wil écht geen 7 jaar meer rondlopen met de borsten die ik nu heb.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De reden dat ik mn borsten heb laten doen zijn de zwangerschappen... bij beide geen borstvoeding gegeven, 2x van D naar F gegaan en terug 

Denk er dus heel goed over na....

Share this post


Link to post
Share on other sites