titss

XXL borsten van dokter Plovier

Recommended Posts

Hallo dames! 

 

Ik ben 2 jaar geleden actief geweest onder een andere naam maar daarvan ben ik het wachtwoord vergeten en het mailadres. Dus dat schiet niet op. :P Maar nu ben ik terug met een nieuw account. 

 

2 jaar geleden ben ik van 0 naar 1050cc gegaan bij Nio. Dit heeft voor mij nog niet het resultaat gegeven wat ik wilde, aangezien ik echt van de fake borsten look hou en niet van de natuurlijke look. Nio heeft ze bij mij dual plane geplaatst waardoor het volume vooral onderin zit en er niet veel bolling aan de bovenkant zit. Dit zou ik anders willen. Voor de rest wil ik ze ook iets dichter tegen elkaar aan, maar dat komt ook wel goed als ik meer cc neem.

 

Ik ben van plan mijn wissel te gaan doen bij dokter Plovier, en voor ongeveer 1500cc te gaan. Ben al aan het mailen met Be Clinic dus ben erg benieuwd of zij mij het resultaat kunnen geven wat ik wil. Dit zijn echt met goal boobies: IMG_6529.thumb.PNG.17f96284d47b08084c343e5de53bbecf.PNG

 

Op dit moment kan je op mn profiel foto zien hoe 1050cc er bij mij nu uit ziet. Hier heb ik wel een bh aan dus daarom heb ik een mooie spleet er tussen maar zonder bh staan ze meer uit elkaar. Heb wel een foto zonder kleren maar die wil ik liever in een privé album plaatsen. Nog even uitvogelen hoe dat moet. 

 

Mijn vraag was nu hier op het forum, zijn er hier dames aanwezig die ongeveer rond de 1500cc bij Plovier hebben laten plaatsen? Ben heel benieuwd naar jullie ervaringen en resultaten! 

 

Xxx :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je moet even het topic van @frbarbie lezen ;) Zij kan je meer vertellen haha.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heette jij toen misschien divafifa?

 

Xx Jaydee

Share this post


Link to post
Share on other sites