Guest My natural way of beauty

My natural way of beauty : 1 oktober 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

Recommended Posts

Guest My natural way of beauty

Hallo, jonge vrouw in de 30 met een geplande explantatie op 1/10/18. Kamp met verschillende ‘vage’ klachten en na het heel veel zoeken en lezen over explantatie viel het kwartje. Het valt me op dat er ‘in the open’ niet veel over te lezen is. Terwijl juist door de persoonlijke verhalen van anderen werd ik wijzer. 

Naast verschillende fora heb ik lang gezocht op NL social media accounts om verhalen, foto’s e.d. te volgen van vrouwen die kampen met lichamelijke klachten en het besluit hebben genomen om de implantaten te verwijderen. 

Mocht je interesse hebben dan deel ik op Instagram (my Natural way of beauty) my journey to due (explantatie) date:1/10/18 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest My natural way of beauty

10 jaar geleden, 28 jaar, was ik er van overtuigd dat protheses mij beter stonden. Zeker na een jaar borstvoeding en mijn slappige B borstjes.

Al vanaf de dag dat ik ze heb liep het al niet lekker. Het stond allemaal prachtig maar mijn rechterborst voelde doof aan en eigenlijk voelde ik mij onprettig met grote borsten. Toch heb ik er een paar jaar plezier van gehad maar altijd had ik wel een stemmetje in mijn hoofd die mij influisterde dat het misschien toch niet zo veilig is als er wordt beweerd. Drie jaar geleden kreeg ik allemaal vage klachten die steeds erger werden. Ik heb mij werkelijk een bult gezocht online naar antwoorden. Waar kwamen mijn klachten vandaan en hoe kan dit?? Ik heb met artsen gesproken, ben geopereerd aan een aantal klachten maar telkens bood geen operatie of medicijn (of de tientallen dingen die ik zelf heb geprobeerd) de oplossing. 

Úren heb ik op het internet gezocht en door puur stom toeval stuitte ik op het ASIA syndroom en via doorklikken naar de complicaties die implantaten kunnen geven. 

Voor mij ging er een wereld open. Door de nieuwe informatie werd ik een stuk wijzer en daarbij las ik continu mijn eigen verhaal! 

Uiteindelijk ben ik dus overgegaan op de beslissing om de protheses te laten verwijderen. En ik kan echt niet wachten. Online, via Instagram, hou ik een blog bij tussen nu en de dag van operatie. My Natural way of beauty. Graag wil ik (jonge) vrouwen behoeden voor het gedoe wat implantaten kunnen veroorzaken. Of vrouwen met vage klachten helpen bij het wellicht verkrijgen van informatie waar ze wat aan hebben (deze laatste misschien nog wel belangrijker want uiteindelijk moet iedereen zelf weten wat ‘ie met zijn of haar lijf doet). Zelf heb ik namelijk te veel jaren gezocht naar wat het waarschijnlijk is wat bij mij de klachten veroorzaakt. 

Op Instagram heb ik enorme steun aan een groep vrouwen die allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Inmiddels een kleine 50 volgers maar NUL Nederlandse vrouwen. Het lijkt wel of het in NL nog een klein beetje taboe is (??) terwijl Amerikaanse plastische chirurgen mij volgen en prive berichtjes sturen om te helpen bij het maken van een juiste keuze. 

Zelf zou in eerst voor explantatie, lift en lipofilling gaan maar ik denk dat ik uiteindelijk kies voor de explantatie en lift. Geen lipofilling. Ik heb weinig vet en wil eigenlijk elk eventuele risico vermijden.... 

Mocht je dus zelf in een situatie zitten dat je denkt aan explantatie, misschien al een datum hebt (mijne is in oktober), gewoon nieuwsgierig bent en wilt volgen, volg me. No problem. Het zou een doodnormaal onderwerp moeten zijn. Net als het plaatsen van de implantaten hoort het uithalen er nou eenmaal soms bij. Net zo gewoon als implantaten in je mond of wat ook. 

Ik kan in elk geval niet wachten tot de dag dat ze er uit zijn! 

Veel succes voor iedereen die hiermee rond loopt! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi,

 

ik heb je instagram bekeken en schrik er behoorlijk van.

 

Mijn vergroting staan gepland in september, maar sinds ik de datum gepland heb ben ik aan het twijfelen. 2 jonge kinderen op de wereld en alle complicaties die ik op het internet tegen kom, maken het me niet makkelijk... 

Ik heb mijn afspraak mede om deze redenen al eerder afgezegd, maar daarna wist ik zeker dat ik het toch wilde.. alleen nu kom ik weer terug op dat zelfde punt.

 

zo zo lastig :wacko:

 

ik hoop voor jou in iedergeval dat je na je operatie heel snel weer beter bent! Succes met alles :) 

 

liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest My natural way of beauty

Wauw! Wat een bericht. Wat stoer dag je het zo durft te zeggen! Meid, bij twijfel NIET doen. Verdiep je er maar even in met de Engelse hashtags. Ik heb zo veel support van Amerikaanse vrouwen! Fit girls, uit de porno wereld, plastische chirurgen...mensen die heel erg bezig zijn met uiterlijk vertoon en het lichaam en meer en meer worden zich bewust van de gevolgen. Als je verder prive wilt kletsen kun je me via mijn Insta schrijven wanneer je maar wilt! Of vragen stellen. Liefs en heel veel succes met je overwegingen! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi!

 

Wat goed dat je n explantatie gaat doen?

Ik zit met hetzelfde probleem.

Klachten door de monoblocs, 12 jaar geleden geplaatst.

Ik ben zeer benieuwd waar jij je laat opereren.

Ik kan in Nl namelijk niemand vinden die dit doet 'en Cap', reconstrueert en lipofilling doet.

In Amerika zijn er artsen die alleen nog Willen explanteren en niet meer implanteren.

Ik hoop iets van je te horen!

 

Liefs B

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest My natural way of beauty

Lief dat je dat vindt. Dank! En heel leuk dat je gaat volgen. Natuurlijk zijn de Amerikaanse volgers al een hele stap maar eens een #dutchgirl always a #dutchgirl ;-) En ik merk gewoon echt dat er in NL veel minder openlijk over wordt gesproken. Zonde want voor mij gaat er ineens een wereld open en geloof me, ben een hartstikke realistisch en nuchter Nederlands (doe maar normaal) persoon maar er lopen veeeeeeeeeeeeeeeeeeel meer vrouwen in de rondte dan alleen in Amerika die lopen te tobben met hun gezondheid of wat ook door de ooit gekozen implantaten. Valse schaamte, nergens voor nodig! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest My natural way of beauty

Hai B, heb je Instagram? Misschien dat je mij prive een berichtje wilt sturen? Dan kan ik wat specifieker ingaan op je vragen. Wat ik overigens graag doe! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ga je ook volgen! Loop ook al een jaar met klachten en de artsen weten niet wat het is... krijg allerlei onderzoeken en ben zelfs met spoed opgenomen geweest... ben bang dat Mn implantaten er wel iets mee te maken hebben.dat ze het aangewakkerd hebben.0

op het begin dat ik ze had werd ik ineens bang dat ik er ziek van werd. Daarna 1,5 jaar geen stress meer over gehad en was er erg blij mee, maar nu na een jaar ziek zijn en wetende dat het sinds de operatie begonnen is, ben ik toch weer aan t twijfelen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest My natural way of beauty

Hai Suus, en als je er vragen over hebt mag je me natuurlijk altijd prive berichten! 

Goed dat je volgt en ik hoop dat je je antwoorden snel vindt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Natural way, mijn prothesen zijn in 2013 al verwijderd. Niet omdat ik ziek werd, maar ze zaten heel raar....veel te hoog. Bekijk mijn foto's en huiver vooral. Na de explantatie, en dat zie ik nu pas, zagen mijn borsten er niet uit. Ongelijk, hoekig, met deuken en zwellingen en opvallende littekens. Ik heb later medische tatoeage laten toepassen om de ergste littekens te verbloemen. De hoeken, deuken en de ongelijkheid zijn vanzelf weggegaan, de littekens zijn vervaagd en de echt opvallende littekens zijn zo mooi gecamoufleerd door de medische tatoeage. Ik WAS al blij met mijn borstjes na de explantatie (ik zag toen echt niet hoe vreselijk ze eruit zagen...) omdat het een opluchting was die prothesen niet meer te voelen. Nu ze niet meer opvallend gehavend zijn, maar gewoon klein met wat littekens, ben ik er content mee. Misschien plaats ik over enige tijd nog een foto van de huidige stand van zaken. Ik vind grote borsten mooi hoor, maar voor mij hoeft het echt niet meer. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest My natural way of beauty

Hai Francien, stoer van je om het te delen. Ben blij voor je dat het nu is zoals het is en je er blij mee bent. Voor mij nog ruim twee weken en dan is het zo ver. Ben heel benieuwd naar het resultaat. Geen idee of je me volgt maar zal er foto’s van plaatsen. Ga nu jou opzoeken! x 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi, nu ben ik waar ik wezen moet! Het ligt vast aan mij, maar ik ben zo onhandig en zoekend op het forum. In 2013 was het veel simpeler, er is veel veranderd in de tijd dat ik hier niet meer kwam. Maar goed: twee weken nog...ben je er erg mee bezig in je hoofd? Ik kan het niet terug vinden, maar door wie en waar laat je de prothesen verwijderen?

Ik weet nog wel dat ik behoorlijk nerveus was en dat ik heel blij was toen het achter de rug was.

Share this post


Link to post
Share on other sites