sanne8600

Verschil in borsten na operatie

Recommended Posts

Hoi allemaal, ik ben afgelopen zaterdag 21 juli geholpen in de Bauland Kliniek aan een borstvergroting. 

 

Ik heb een vraag, zijn de borsten bij jullie ook zo ongelijk? Ongelijke borsten hebben de meeste vrouwen. Dit had ik ook voor de operatie. Alleen mijn linker borst is meer een soort rechthoekige vorm en de rechter mooi rond. De linker komt dus ook hoger dan de rechter. 

 

Ik heb een band om gekregen om de linker borst naar beneden gedrukt te krijgen. Alleen als ik ernaar kijk vraag ik me af of dit ooit nog goedkomt. Het heeft even tijd nodig om zijn vormen te krijgen, daar ben ik mij bewust van. alleen misschien herkent iemand dit. 

 

Groetjes 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SN_90

Hoi!

Ik ben nu 4 dagen po, even lang dus als jij toen je dit postte. Ik zit in verband, dus heb de vorm nog niet gezien. Maar voor nu heb ik precies hetzelfde als jij beschrijft maar dan bij de rechtse. Die is pijnlijker, hoger en sinds vandaag iets groter precies. Ik denk dat het nu wat groter is door vocht, vandaag weer wat actiever geweest dan de voorbije dagen. (Over de rest van mn lichaam heb ik ook veel vocht)

 

Ik maakte me ook wat zorgen hierom. Maar gisteren werd ik gebeld door de Wellnesskliniek om te vragen hoe het ging. Dus ik vertelde dat ik me wat zorgen maakte over dat ze meer pijn doet en hoger zit. Maar hoort er allemaal bij hoor. Alles moet zijn plekje nog zoeken.

 

Hoe gaat het intussen bij jou? Toch weer een paar dagen verder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi, het gaat hier betreft de pijn stukken beter. Ik doe al meer in huis en dat gaat goed. Alleen mijn linker borst blijft hoger. Als ik andere verhalen lees, lees ik dat dit nog maanden kan duren. Dat beangstigd me wel een beetje. Ik moet er niet aan denken over een paar maanden, als het niet is gaan zakken, weer geopeeerd te worden. Ik ga toch even contact opnemen met de kliniek.

 

hoe gaat het nu bij jou? Ook spannend als het helemaal in het verband zit! Heb je dat inmiddels al af? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SN_90

Ja dat verband heeft het geen 2 weken volgehouden met dit weer hoor. Ik heb dan wel direct een sportbh aangedaan. Nu is de rechter ietsjes gezakt maar nog steeds een stuk hoger dan de linkse. Die is al ronder en zelfs zachter geworden. Ik ga dadelijk de kliniek bellen. Omdat die bh zo strak zit vraag ik me af of dat het niet tegenhoudt om te zakken op die manier. Maar meestal  komt dat wel in orde heb ik gelezen. Dus in de meeste gevallen moeten we geduld hebben. Maar dat is moeilijk he.

Share this post


Link to post
Share on other sites