Chica82

Chica82 : 16 oktober 2018 : Dr. Timmenga : Park Kliniek

Recommended Posts

Hoi, ik ben een 36 jarige docente met één dochter en kom uit regio Arnhem. Op mijn 19e heb ik een bv gehad en ben toen van A naar C gegaan. Helaas kan ik niet meer achterhalen hoeveel cc er destijds is geplaatst. Momenteel heb ik cup 75E, dus er is in de loop der jaren natuurlijk weefsel bijgekomen. Ik weeg maar iets meer dan toen ik 19 was. Nu wil ik graag een prothesewissel en ben op consult geweest bij dokter Bas Franssen van medisch centrum Waalre. Ik heb protheses gepast en wil graag 600cc laten plaatsen, want ik hou van grote borsten! Mijn borsten zijn nog steeds best mooi, maar het is natuurlijk wat gaan zakken en ik mis volume aan de bovenkant. Mijn vriend houdt eigenlijk helemaal niet van grote borsten, dus ik doe het puur voor mezelf. Gelukkig snapt hij wel wat ik wil en hij staat wel achter me. Hij wil ook voor mij zorgen na de operatie (we wonen nog niet samen, dus dat zou wel fijn zijn!). Ik ga ook nog langs bij de Veldhuis kliniek en wil geopereerd worden in de kerstvakantie. Ik ben vooral heel benieuwd naar dames die een vergelijkbare wissel hebben ondergaan of nog moeten krijgen! Ik weet dus al wel hoe de normale bv gaat, dus dat vind ik niet spannend meer. Heb er nu al zin in! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Chica! 

 

Ik ga precies over een maand voor een wissel, van 335 cc naar 700 cc. Tzt zal ik zeker foto’s plaatsen van het eindresultaat, het aftellen is nu echt begonnen:43:

 

ik wordt toevallig ook geholpen in Waalre, maar dan door dhr Hawinkels.

 

succes met het maken van je keuze!

 

xxx

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuk om over deze maten te lezen. Ik heb nu 345 en vind het handjevol te klein. Denk ook rond de 600 te willen, maar moet nog gaan passen en kijken welke maat wel is wat ik wil. Voorheen dacht ik dat het erg groot was maar ljgt aan de protheses en voorsituatie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee meid!

 

Ik heb ook n wissel gehad! Afgelopen 30 mei van 320cc anatomisch naar 550cc rond. En zoooo tevreden mee! 

 

Ben ook in quole kliniek geweest maar dan bij dr Hawinkels! Super tevreden over de kliniek en personeel! Van begin tot eind keurig geholpen, niks dan lof! Daar ben je echt in goede handen.

 

Neem gerust een kijkje in mn album, staat openbaar.

 

Heel veel succes meid  en lekker aftellen naar boobday!

 

Xx noelle

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hihi denk dat je een juiste keus maakt meis:3: nee dat weet ik wel zeker:rolleyes:

 

Toen ik 17 jaar geleden voor mn eerst bv ging was anatomisch helemaal in opkomst. Maar moet zeggen dat ik de ronde variant toch echt mooier vind:) van mij hoeft t zeker nie perse natuurlijk te ogen^_^ maar das heel persoonlijk hoor!

 

Ben heeel benieuwd! Keep me posted en zodra je fotos hebt hou ik me natuurlijk aanbevolen:33:

 

Spannend!

 

Xx noelle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het gekke is dat andere mensen mijn borsten best groot vinden (heb nu 75E),maar zelf zie ik dat niet zo. Herken je dat? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Noelle, ik had toevallig al jouw foto's bekeken en moet zeggen dat ik ze erg mooi vind geworden! Ben je er inmiddels al aan gewend? Waar koop jij nu lingerie? Dat vind ik nu al een probleem. Moet wel zeggen dat ik nu vaak push up of voorgevormd zoek en dat hoeft straks lekker niet meer! Zo'n zin in! X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Met je c cup kan je meer dan mij d cup hebben omdat elke prothese anders is en hoe de pc werkt, je huid en de spier. 

 

Ik heb het niet veel mensen verteld. Een vriendin zegt "het past bij je lijf". Daar krijg ik nog meer vraagtekens door. Slanke dames hebben van nature ook volle boezem. En volle dames hebben kleine borsten. Alles kan. En nu maak ik het, dus wil het met goed gevoel doen. 

Ik ben best lang 1.85m dus nu ben ik nog een plank. Wil meer ronding in kleding. Mijn man vind het goed. Maar als ik de wissrl heb vind hij het waarschijnkijk ook goed. Daar heb ik dus niks aan. Mijn eigen gevoel volgen en vertrouwen. Het mag gewoon wat meer zijn. Tijdens passen maat kijken hoeveel. Voorheen dacht ik dat 400 al te veel zou zijn. En zie nu haha maar ik heb dus al zeer weinig cc v an mezelf. Dan heb ik voor wat ik wil al gauw 500+ nodig 

Share this post


Link to post
Share on other sites

En ja ik draag nu ook voorgevormde bh.s 

 

Kijk zo uit om een slappe bh te dragen. Heeft dat een naam zo.n model? Een mooie lange bh die toeschijnt en wel een beugel heeft. Kon wel janken on het pashokje toen ik met die alsnog kleine tietjes had. Soort twee puntjes i.pv. ronde borsten. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanx meis! Ben er ook heel blij mee. Ze zijn mooi rond en gelukkig dicht bij elkaar. Daar had ik best schrik van, wilde echt een klein middenstuk hebben. Maar dr hawinkels heeft precies gemaakt wat ik wilde!

 

Uhm nou ik heb nou alles van saphh gekocht. Merk dat die bh's echt goed passen. Heb cup 75e/ 70f. Heb ook 1 niet voorgevormde bh ( die rode in mn album ) maar vin dat nog niet zo fijn zitten. Heb toch liever de voorgevormde bh. 

 

Maar mn boobs voele al helemaal van mezelf hoor. Alleen merk dat er nu meer side boob zit dan voorheen. Maar ik hou daar persoonlijk echt van.

 

Ga je echt blij mee zijn als de boobs zijm opgefrist:57:

 

Xx noelle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb destijds C gekregen, maar 18 jaar later is het E. Maar het oogt niet zo, vind ik. Ja, mijn vriend denkt er ook zo over. Hij vraagt zich af of ik het soms voor de buitenwereld doe, omdat hij het prima vindt zoals het is. Nee dus! Voor mezelf. De arts zei dat hij er max 600 in kan stoppen bij mij. Het zal een verrassing zijn wat het uiteindelijk wordt, aangezien we niet weten hoeveel cc ik nu er in heb zitten. 

Share this post


Link to post
Share on other sites