Naatje2

Naatje2 : 10 juli 2018 : Dr. Bakker : Boerhaave

Recommended Posts

Hallo meiden!

 

Fijn om andere verhalen/vragen/ervaringen te lezen!

 

Mijn naam is Renate, 26 jaar oud en heb afgelopen dinsdag 10 juli een borstvergroting ondergaan. Mijn voorsituatie was 75B. Lengte 1,65 en weeg 60 kg. Ik heb 330 cc dualplane gekregen. Geen idee op welke cupmaat ik uitkom, dat is nog even spannend....

 

Ik ben geopereerd door Dr. X.R. Bakker bij Boerhaave.

Na eerst een consult te hebben gehad bij Wellness Kliniek in België en bij Diana Gabriels wist ik zeker dat ik geholpen wilde worden bij Boerhaave. Wat een fijne kliniek! Zowel de consulten als de dag van de operatie erg vriendelijk en netjes geholpen. Ze hebben me erg op mijn gemak gesteld, zowel dr Bakker als ook de verpleegkundigen en de anesthesist. Ik raad deze kliniek iedereen aan! Ook de nazorg is tot zover goed. Werd heel netjes opgebeld 1 dag po om te vragen hoe het met me ging. Voelde erg persoonlijk allemaal! Terwijl ik me bij Diana Gabriels op consult écht een nummertje voelde... 

 

Nu 6 dagen po en de pijn valt mee. Maar heb een soort stuwing gevoel ofzo? Constante gevoeligheid van de huid van binnenuit. Kan het niet zo goed omschrijven.. Vreselijk irritant, maar zal er wel bijhoren ..

 

Oow voor de dames die niet lekker kunnen liggen/slapen; Ik gebruik nu sinds een dag een travel kussen: IDEAAL!! Zo spaar je je nek/rug een beetje terwijl je maar in 1 houding kan liggen en slapen.

 

Ik ga nog even uitzoeken hoe de rest van het forum werkt! 

 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Naatje2

 

Hoi hoi 

 

Ik heb eventjes de titel aangepast en topic verhuisd naar operatieverslagen, hier in dit topic kun je nu alle verdere updates en je verslag neerzetten, zodat je alles netjes bij elkaar hebt staan.

 

Ik wens je een goed herstel

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hoiii @Naatje2,

 

Welkom op het forum. 

 

Wat fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad bij dr. Bakker van Boerhaave. Lees inderdaad vaker dat mensen zich een nummertje voelen bij Diana Gabriels, jammer is dat :(. 

 

Je bent gewoon al bijna een week PO. Wat heerlijk moet dat zijn. Dat de pijn mee valt, is alleen maar fijn toch ? Zeker met dit weer, als je dan écht helemaal niets kan, word je helemaal niet gelukkig. 

 

Travelkussen, bedoel je zo'n neksteun-kussen-idee? Haaha., super duidelijk dit?!

 

Ik word in september geopereerd, dus mag nog even wachten. Nog 1 vakantie met wat onzekerheid in bikini, volgend jaar zal dat anders zijn :D ... 

 

Heel veel plezier op het forum!

 

Liefs.x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Denca!

 

Ja de tijd vliegt voorbij! Al heb ik nu inmiddels wel een haat-liefde verhouding met m'n bed ontwikkelt haha! Ik probeer nog zo min mogelijk te doen om die zwellingen en de ongemakken zo veel mogelijk weg te krijgen. Donderdag is het plan om voor een paar dagen naar Oostenrijk te gaan om mijn ouders te bezoeken, dus doe m'n uiterste best om snel te herstellen zodat ik daar niet helemaal plat hoef...

 

Spannend!! In september!! Wie is je arts? En weet je al hoeveel je gaat doen? Dat vond ik zelf zooo lastig..

 

Hihi nog 1 vakantie push-up bikini aan  en dan kan je naar je operatie uitkijken! Voor je het weet is het achter de rug!^_^

 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hoihoi! 

 

Dat geloof ik, je wilt heel graag van alles doen, maar je lichaam zal je terug roepen. En in bed liggen is op dit moment natuurlijk ook geen pretje.. Succes de komende dagen/weken.

 

Zie je dat zitten, zo'n auto rit. Neem aan dat je niet hoef te rijden toch? 

Ik zou nu lekker rust rust en rust houden, zodat je straks bij je ouders een beetje mee kan doen met de rest... 

 

5 september, dus duurt niet heeeel erg lang meer.. Bij Frans Straten. Ik krijg Mentor 425cc HP DP Coh II. 

Ik kreeg eerst 350cc gepast, zonder te weten hoeveel het was. Vond dat ook mooi, tja, je komt van niets af, dan is iedere 100cc groot natuurlijk. Uiteindelijk nog gepast tot aan 450cc. Maar uiteindelijk vonden we allemaal dat 425cc het mooiste stond! Dagen daarna wel heel erg aan het twijfelen, is het niet te groot etc etc. Maar heb er alle vertrouwen in. Ze mogen van mij best aanwezig zijn :blush:.. Niet opgeplakte ballonnen, maar wel gewoon vrouwelijk vormen... 

 

Hahahaha, oh precies!!!! nog 3 weken werken, dan 3 weken vrij, 1,5 week werken en dan staat de operatie al gepland :tatice_04:... In stukjes aan het aftellen dus !! 

 

Een goed herstel & veel plezier in Oostenrijk !

 

Liefs.x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja hittegolf komt eraan, dus dat kan nog wat worden haha! 

 

Gelukkig niet, m'n man gaat de hele rit rijden, hij vind dat leuk (Gelukkig maar:rolleyes:) En ben eerlijk gezegd wel een beetje bang dat de rit tegen valt, maar ach, even wat afleiding is ook wel lekker na een week in bed. Had gedacht dat ik het heeeerlijk zou vinden, even niks te mogen en rust te moeten pakken. Maar wat gaat dat tegenstaan! Ik kan gewoon niet stil zitten. Dan zie ik de volle wasmand staan, de vaatwasser vol, vies aanrecht... Manlief is erg behulpzaam hoor, maar soms wil je gewoon zelf iets aanpakken:) 

 

Is trouwens inderdaad zo'n neksteunkussen geval:118: Zo eentje die je kan opblazen. Je weet wel, zo'n kussen wat je in het vliegtuig ook mee kan nemen zodat je nek niet in de kreukels ligt haha. Die van mij heeft een soort bontje dus ligt nog lekker zacht ook! Als ik het eerder had geweten had ik hem gelijk gebruikt! 

 

Ik heb hele goede dingen gelezen over Frans van Straten :) En inderdaad, alles lijkt groot omdat je jezelf al zo gewend bent. Maar wat ik overal lees en zelf nu ook ervaar, de grootte went heel snel! Ik was zelf aan het twijfelen tussen 280 cc en 330 cc en wat ben ik blij dat ik toch 330 heb durven te nemen! 

Fijn dat je er helemaal vertrouwen in hebt, daar win je al heel veel mee! 

 

Hihi zo herkenbaar dat aftellen!!! Leuk, leuk, leuk!! :43:

 

Ik ga je verhaal volgen!

 

Dankjewel!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

@Naatje2

 

Heb je ook nog ja. Het wordt ontzettend warm de komende weken... Ach rustig aan wat lopen, chillen in de tuin, proberen te genieten van het niets doen ;)

 

Heel eerlijk moet ik wel toegeven dat ik dat nog wel lastig ga vinden hoor.. Het niet kunnen helpen in het huishouden, het is zeker niet mijn favoriete bezigheid, maar om hém nou alles te laten doen.. Voelt niet heel erg fijn, maarja... Daar zijn we op ingesteld, hij vindt het ook geen probleem gelukkig! Alles voor het goede doel. 

 

Hahaha, dan hebben we elkaar goed begrepen, ga ik zo´n ding aanschaffen. Lees ook veel over die voedingskussens, ik heb geen kinderen, dus geen idee.. & om nou zo'n voedingskussen alleen maar aan te schaffen om de eerste dagen/weken te kunnen slapen vind ik ook weer wat overdreven... 

 

Ik ken Dr. Straten via het forum eigenlijk.. Is voor mij echt aan de andere kant van het land, maar lees zo super veel goede verhalen, consult was ook echt top. Dat is niet eens naar andere klinieken ben geweest. Dat hoor je ook veel he, dat wanneer je twijfelt je het beste voor de grootste kan gaan.. Ben toch wat bang dat het té groot zal zijn, maar we gaan het zien. Went ook wel weer vanzelf! 

 

Liefs.x

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites