Jump to content

Borstvergroting na zwangerschap


Recommended Posts

Hoi, ik heb eindelijk de knoop doorgehakt om me te gaan informeren bij enkele PC voor een borstvergroting.

Als tiener was ik al onzeker over mijn kleine borsten en na mn zwangerschap van mn zoontje zijn mijn borsten nog kleiner als voorheen.

Mijn man zegt dat ik mooie,kleine fijne borsten heb maar zelf ben ik onzeker en zou me graag meer vrouw voelen door een iets vollere boezem. Hij steunt mij hier dan ook in.

Tijdens de borstvoeding waren ze imo perfect. Een mooie C. Nu heb ik nog een A-tje over en durf enkel push-up/voorgevormde bh’s met vulling te dragen.

Bh’s/bikini’s shoppen is iets waar ik altijd heel hard tegenop kijk en lichtjes depressief van wordt.

Ik ben een jonge vrouw van 27 en wil hier dus verandering in brengen.

Ik ben van plan een afspraak te maken bij Dr De Cordier in Az Maria-Middelares (Gent) en bij Dr Heintz in Az St-Lucas (Gent).

De eerste op aanraden van mn moeder die 10jaar geleden bij hem een BV heeft laten doen en heel tevreden is van het resultaat. Dr Heintz ‘kent’ mn man omdat hij daar in het ziekenhuis werkt en hij geniet een goede reputatie.

Ik hoop hier veel ervaringen te kunnen lezen/delen en me zo goed te kunnen voorbereiden op het hele proces van consultaties,keuzes maken en de eigenlijke ingreep.

 

Grtjes x

 

Link to post
Share on other sites

Hoi @Acupje

Goed dat je de stap nu waarschijnlijk gaat zetten!!
Rechtsboven is een zoekbalk waar je kunt zoeken of er al ervaringen hier zijn over de pc's waar jij op consult gaat.
Heel veel succes met het plannen en vergaren van info :)
En veel plezier hier op het forum!

xx BB

Link to post
Share on other sites

Hallo,

 

Ik volg even mee als ik mag.

Binnen 2 weken mag ik ook op consultatie bij dokter Heintz. De eigenlijke ingreep zal helaas maar voor eind van het jaar zijn aangezien ik geen verlof meer kan opnemen. Ik heb heel veel schrik voor de reacties en de pijn want ben redelijk kleinzerig maar heb al 2 kindjes gekregen dus dit overleven we ook wel weer! :)

 

Groetjes

Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.