Ga naar inhoud

Oriënteren wissel


Aanbevolen berichten

Hoi (toekomstige) mede Boobers, :)

 

vorig jaar heb ik een bv aan mezelf cadeau gedaan. Via praktijk gabriels, door dokter Carl van Waes. Ik heb 425 CC high profile dual plane geplaatst gekregen. Graag wilde ik meer, maar dit kon volgens de arts niet n.a.v. het meten.

 

Voor het afrekenen vertelde hij dat ze echt groot gingen worden. Blijkt dat we daar dus een andere mening over hebben haha of door die uitspraak had ik misschien meer verwacht, geen idee. Ik ben ontzettend blij met mijn vriendinnen hoor, dat zeker ! Maar toch wil ik graag wat meer Projectie. Ik heb ook totaal geen complicaties gehad of erge napijn, zelfs vrijwel geen pijn. Meer wat ongemak.

 

Mijn partner en ik proberen nu eerst zwanger te raken. Daarna zou ik graag opnieuw onder het mes willen en daarom ga ik me nu alvast lekker oriënteren :).

 

Ik wil geen porno tieten, wil niet dat je van die soort doorgesneden basketballen krijgt die er op zijn geplakt zeg maar ( zo ziet mijn partner dat..) Moet wel nog "natuurlijk" ogen. 

 

wie heeft voor mij de gouden tips?

 

* welke chirurg is heel goed?

* welk merk protheses is het beste?

 

Mocht jij zelf aan bovenstaande voldoen, hebben een album en zou ik mogen kijken?

 

 Alvast bedankt voor de reacties dames ! 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.