Recommended Posts

Hallo,  

 

Even voorstellen:

 

Edited by Poi
Weet voldoende

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoi @Poi

We hebben even overal je copy paste weggehaald aangezien dat erg storend is. Als je een eigen topic opent, en je stelt je even netjes voor, dan krijg je meestal wel een reactie van de een of andere meid hier op het forum. Hoe minder info je deelt, hoe minder je terug krijgt :)

Verder is er een zoekbalk rechtsboven, daar kun je je zoekopdracht (vergoeding) ingeven en dan zul je zien dat er al topics over bestaan. Het is handiger dat je dat leest, dan dat je overal waar het niet hoort, je vraag stelt (in andermans topics)

Ik heb ook even de mogelijkheid uit gezet om foto's te bekijken, dit nav wat we beschrijven in de pb 'welkom' die je gelezen hebt. 

Graag zouden wij zien dat je je iets meer voorstelt, uiteraard anoniem, dat is geen probleem. 
Verder is de zoekbalk natuurlijk ook handig, zoals ik al zei.

 

BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

Altijd de borsten staand beoordelen lijkt mij het meest logische.

 

Ik zou gewoon je afspraak deze week afwachten en de betreffende arts laten oordelen wat je wel/niet hebt. Deze week heeft nog maar een paar dagen, dus lang wachten zal het toch niet meer zijn ? :)

 

laat maar weten als je bent geweest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je huisarts kijkt alleen of je “wellicht in aanmerking kan komen”.

Zoja krijg je een doorverwijzing naar de plastische chirurg. Daar krijg je een afspraak en de pc zal beoordelen of je een borstplooi hebt, mocht je dit niet hebben krijg je een afspraak bij de echoscopist. Daar zal je borstweefsel (liggend) gemeten worden. Zit je dan onder de 1cm en dus geen borstplooi verzend de PC de aanvraag naar jouw zorgverzekeraar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maar er zijn ook mensen met borstplooi en weinig weefsel? Ik las ook geloof bij het zilveren kruis, dat wanneer het mannelijk oogt het ook vergoed kan worden?

Share this post


Link to post
Share on other sites