halootjes

halootjes : 1 november 2018 : Dr. Gabriel Jansen : Bauland kliniek

Recommended Posts

Hallo Dames, wij hebben allemaal 1 ding gemeen en dat is dat wij van mooie borsten houden! Ik ben helaas nog niet tevreden. Ik heb 2 kinderen en afgelopen jaren daardoor veel geschommeld met mijn gewicht. De zwaartekracht heeft het er niet mooier op gemaakt, en ben er nu wel over uit dat ik er iets aan ga laten doen. Ik heb 18 januari een consult bij Faceland. ( iemand enige ervaring met ze?) ik hoop dus te horen te krijgen dat het kan worden opgevuld door enkel een borstvergroting, maar ben bang dat er een lift nodig zal zijn. Daarom heb ik mij eigenlijk aangemeld, ben super benieuwd naar jullie ervaringen! 

 

Groetje kim!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest B00bies

Hoi, 

Met name dr Nio staat er hier op het forum om bekend dat hij niet snel voor een borstlift kiest, maar meestal kiest voor een lift door middel van het plaatsen van een prothese. 

 

Al veel dames hier op het forum zijn door hem geopereerd. Ik heb zelf ook een bv bij hem gehad en ben heel tevreden. 

 

Hij zowel werkzaam in de Parkkliniek als in het OLVG West (het voormalige: SLAZ). Je kan meer informatie over en ervaringen met hem vinden via de zoekbalk rechtsboven. De naam Nio pakt hij niet dus je kan het beste zoeken op de naam van het ziekenhuis of de kliniek waarin hij werkzaam is. 

 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo lieve meiden,

 

ik heb mij rot gezocht naar dit onderwerp op deze site maar kan er niet veel over vinden en al helemaal geen foto’s. Ik wil mij waarschijnlijk laten opereren bij Faceland, namelijk voor een borstvergroting. Nu is het zo dat mijn borsten aardig wat hangen. (De potloodtest slaag ik in) Ik wil absoluut geen lift, en wil ze graag laten liften door een vergroting. Alle ervaringen en foto’s zijn ONTZETTEND welkom. Help a girl out please?! Xxx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dr.Nio komt hier veel voorbij die een borstvergroting uitvoert zonder lift.

xx Ank

Share this post


Link to post
Share on other sites

Denk er heel goed over na, ik heb spijt dat ik geen lift met kleinere protheses heb gedaan. Wilde ook perse geen lift. Maar nu zit ik met megaborsten waarmee ik amper bh's of kleding op kan vind. Ik ben maar 1.60 met cupmaat 70F. Alle nadruk ligt nu op mijn borsten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben bij Parkkliniek geweest en daar kon het zonder lift, ik kreeg als advies 400cc. Maar mij werd wel gevraagd of ik het niet erg vond grote borsten te krijgen. Anders kan je beter een lift doen, maar goed ik wil zelf ook geen lift. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Lolo dank je voor je reactie en alle andere dames! Lolo hoeveel cc heb jij laten plaatsen , en voor of achter de spier? Heb jij ook toevallig foto’s in je album ben erg benieuwd. Ik zelf ben ook klein, namelijk 1,63 en 60 kilo. Zelf hou ik wel van grote borsten tot een bepaalde hoogte uiteraard. Ik hen ontzettend blij met jullie reacties! Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dank je voor je reactie! Ik heb idd ook vaker gehoord van die kliniek, en dan specifiek dokter nio? Ik vind ze alleen behoorlijk prijzig vergeleken met andere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Cupcakje

Ik wil ook absoluut geen lift, en ga ook bij nio langs voor een afspraak! Mag ik bij jullie meekijken ? 

 

Is Nio de enige die borsten doet zonder lift ? Graag jullie advies

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi cupcakje,

 

ik ga naar Faceland dr fresow. Op consult was ik een twijfelgeval zeiden de twee assistentes. Maar goed de chirurg zal er meer verstand van hebben. Ik geef na gesprek met de chirurg even een update! Ben benieuwd hoe het bij jou gaat. Ik sta er nu wel helemaal 100% achter dat ik het ga doen. Heel lang over nagedacht. ( hopelijk zonder lift)

 

liefs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inderdaad ik zit met hetzelfde. Past helemaal niet bij mijn bouw. Vind moeilijk kledij omdat boven te spannend is en onderaan te breed. Toon er veel dikker mee. En ze zijn vrij snel weer gaan hangen. Heb er echt veel spijt van. Wie was destijds jouw pc? Ben me nu aan het oriënteren voor lift met kleinere prothese. Iemand die hier ervaring mee heeft of voorbeeldfoto’s?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja bijna 4000, maar er werd echt de tijd voor mij genomen en het voelde goed.

Faceland voelde echt als lopende band werk, en ze wilde sowieso niet zonder lift doen bij mij.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

Ik heb een lift laten doen door middel van een vergroting door dr. Timmenga bij de Park kliniek in Rotterdam. Ik wilde juist graag een lift zonder protheses, maar mij werd dit afgeraden. Ik heb uiteindelijke 400cc ronde Eurosilicone voor de spier geplaatst gekregen. 

Ik ben tevreden met het resultaat nu 7 weken po. Ik ben 1.67 en 65 kilo. Ik was bang dat 400cc te groot zou ogen, maar de meeste mensen zien niet dat ik een vergroting heb. Ik pas al mijn bovenkleding nog. 

Ik zal je toevoegen aan mijn album. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volgens mij heb ik 400 cc. Ik weeg nu (inclusief de protheses ;)) 55 kilo bij 1.60 cm dus. Ik ga proberen af te vallen in de hoop dat mijn boezem ook iets slinkt. Ik heb geen foto's meer in mijn album. Weet nog niet of ik deze er nog in wil zetten. Zal er eens over nadenken. Waar ik eerder niet over nagedacht heb is dat wanneer ik een bh met cups draag, mijn borsten nóg groter lijken. Voorheen kon ik sjoemelen met een push up als ik wilde. Maar voor het werk of bij bepaalde kleding was het soms toch wel handig als het wat minder was. Ik kan ze nu echt niet meer verhullen want bij een loszittend truitje lijk ik al snel 10 kilo zwaarder en dat vind ik echt niet mooi! Het mooiste staat nu strakke stretch kleding maar dat kan/wil ik gewoon niet altijd aan. Een cupmaat kleiner was echt veel beter geweest. Als ik dan een maatje meer wilde voor bijvoorbeeld een feestje of iets dan was een andere bh ook de oplossing geweest. Hoop dat je een beetje snapt wat ik bedoel. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herkenbaar voor jou dus. Ik vind het echt zo erg. Het liefste zou ik nu ook kleinere protheses met lift doen maar nog een keer snijden/narcose/geld houdt me toch wel tegen. Misschien moet ik het nu maar accepteren. En ontzettend m'n best doen om passende kleding te vinden. Mijn pc was  Demeyere. In beginsel is door hem gezegd dat er wat minder in zou gaan. Maar ik heb ook gezegd dat ik de enigszins lege huid mooi opgevuld wilde hebben. Zonder bolling. Al vind ik zelf dat ik nu wel een lichte bolling heb als je van de zijkant kijkt. Dus tja.

Share this post


Link to post
Share on other sites