Appeltje

Appeltje : 29 juni 2018 : Dr. DeMeyere : Artemedis

Recommended Posts

Dag iedereen

 

Ik heb 5 dagen geleden een bv ondergaan. Implantaten van mentor 300cc voor de spier. 
Dit is iets wat ik best al lang wou. Nu de operatie achter de rug is, heb ik het onverwacht erg moeilijk. 
Dagelijks loop ik te huilen aangezien ik het gevoel heb dat niet alles oké verlopen is. 
Heb ik beide armen af en toe (vooral 's nachts) een doof gevoel. Ook in de linkeronderborst en tepel heb ik geen gevoel. 
Toen ik me hierom druk ging maken kwam ik natuurijk heel wat andere klachten tegen waarmee ik in de toekomst mogelijk te maken zou krijgen (spierpijn, lymfeklierkanker,...).

 

Vandaar dat ik de overweging maak om de implantaten te laten verwijderen en dit zoveel als mogelijk te corrigeren met lipofilling.
Wat is jullie mening hierover? 
Heeft er aub iemand raad? Ik heb echt nood aan wat raad want het knaagt mentaal enorm aan me. 
Zijn er mensen die al jaren implantaten hebben zonder klachten?

 

Bedankt voor alle reacties. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spijtig dat je niet echt blij bent met je bv, het is ook nog maar 5 dagen geleden eh! Heb je al contact opgenomen met je pc? Mijn bv staat voor aug gepland, dus een echte hulp ben ik niet! De pijn zou wel een paar dagen duren, zou toch je pc even om raad vragen. Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb telefonisch contact opgenomen maar de secretaresse was nogal kort. 
Zij wees me op het feit dat ik mogelijks pas na 4 maand gevoel terug krijg in de borst. Al was hier niets over gezegd als mogelijke bijwerking van een bv tijdens de consultatie. Enkel de veelgenoemde kapselvorming werd besproken.

 

Het uitzicht is in principe mooi en de littekens zien er goed uit. 
Ik heb het mentaal gewoon enorm onderschat. Heb schrik dat ik er wat onderdoor ga. 

Bedankt voor je reactie. Ik wens je super veel succes met je bv. Hopelijk ben jij 100% tevreden over je resultaat. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, het gevoel kan idd ong 3 maand duren, mijn pc zei dat ik ze moest masseren (stimuleren) en dat het gevoel dan sneller terugkomt. 

Probeer toch te genieten van je nieuwe vriendinnen. Snap wel dat je er niet gerust in bent, heb je nu ook een drukverband om?

wel erg dat de secretaresse zou kortaf was, kan je geen afspraak maken met de pc?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Appeltje

Maak je geen zorgen meid. Die pijntjes en doove gevoel hoort er allemaal bij. Er is iets lichaams vreemds in je lichaam gezet en dat is gewoon best een dingetje voor je lijf. Snap je helemaal hoor. Had ik bij mn eerst bv ook!

 

En op je andere vraag, ik heb op mn 18e mn eerste bv gehad. Die silicone heb ik 17! Jaar gehad en die waren nog helemaal intact en heb er ook nooit last van gehad. Op af en toe wat steekjes maar verder nooit.

 

Probeer je niet te druk te maken, wat jij beschrijft wat je voeld hoort er echt allemaal bij. Geduld hoe moeilijk ook!

 

Heel veel succes en bij twijfel je pc bellen. Maar dat is nu nog echt niet nodig meid. Geniete van je nieuwe boobs! Komt echt allemaal goed, trust me!

 

Xxx noelle 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Momenteel heb ik enkel een aanspannende bh die ik 4 weken dag en nacht moet aanhouden. 
Volgende donderdag heb ik afspraak voor het verwijderen van de draadjes. 
Hopelijk kan ik dan mijn gevoel even rustig aan bespreken want van mijn huidig gevoel wil ik echt graag af. x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blij om te horen dat je dit gevoel ook hebt gehad. Er is gewoon wat schrik dat ik niet meer van dat gevoel afkom. 
Vooral het tintelt gevoel in de armen verontrusten me. 
Mag ik vragen van welk merk jouw implantaten zijn? 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jawel komt allemaal goed! Heeft echt tijd nodig. En langer dan n weekje of 2:152:

 

Ik heb nu mentor.. heel tevreden over. Worden al met de dag zachter en bewegen zelfs al beetje mee:35:

 

Xx noelle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lief @Appeltje, wat @Noelle2612 al heeft gezegd de dingen die je voelt én niet voelt hoort er allemaal bij. Er is heel wat gebeurd in je lijf en dat moet nu gaan wennen aan de implantaten en je huid moet ook gaan wennen aan t feit dat t zo opgerekt is. Dat zul je ook nog gaan voelen net als je tepels. Ik had na 10 dagen po vreselijke jeuk aan m’n huid en m’n tepels.....daar kon ik niet eens naar kijken zo gevoelig waren ze. Dat komt allemaal goed en dat kost tijd. Niet voor niets staat er tenminste 6 weken voor het herstel en dan nog. 

 

Dus echt, geef t tijd ook je koppie. Je bent nu wrs heel onzeker over wat je allemaal voelt en dan ga je aan alles twijfelen. Schrijf al je vragen die je hebt op en neem die mee wanneer je die afspraak met je pc hebt zodat hij daar antwoord op kan geven. En probeer ondertussen van je nieuwe boobs te genieten.

 

liefs,

von

 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi,

 

Mijn operatie staat gepland op 13 september dus ik kan nog weinig zeggen over de pijntjes.

 

Je onzekerheid over eventuele ziektes heb ik ook... Dan denk ik, dat zal precies mij gaan gebeuren straks. Het is 1 van de redenen waarom ik de operatie al een keer uitgesteld heb, maar dan sta ik weer in een pashokje om bikini's te passen en dan denk ik.... verdorrie! Dus ik ga op hoop van zegen toch nu echt de stap zetten en hopen dat mij de ergste dingen bespaard blijven, maarja dat weet ik van te voren helaas niet zeker dus ik zal er wel een risico mee nemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is zo begrijpelijk die onzekerheid want je kunt je nog zo goed inlezen voor je bv maar daarmee weet je nog steeds niet hoe het echt voelt als je het eenmaal achter de rug hebt. En daarom vind ik dit forum zo fijn. Hier haal je zoveel info uit en steun, advies en lieve woorden wanneer je je onzeker voelt :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi @Mamavan2kids leuk dat je een datum hebt, iets om naar uit te kijken. 

 

Wat betreft eventuele ziektes, tja weet je, niemand krijgt 100% garantie dat je gezond oud wordt of je nu wel of niet implantaten neemt. En mss kun je dat naïef of dom noemen maar ik ben 47 jaar en was al jaren ongelukkig met m’n borsten. Uiteindelijk heb ik voor mezelf gerelativeerd  dat het risico dat er heel mss is en heb ik een wel overwogen beslissing genomen toch een bv te laten doen. En ik ben er heel gelukkig mee :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klopt helemaal, er is altijd risico maar die kans is niet ontzettend groot ( en als je je netjes aan de leefregels houd heb je ook minder kans op complicaties ). Ik ben er zelf heel nuchter ingestapt met in het idee ; er is maar een klein perscentage waarbij het niet goed gaat en als dat zo is bij mij, dan is het zo en zie ik het wel. 

 

Ik werk in het ziekenhuis en zie dat eigelijk vrijwel alles kan worden opgelost alleen heeft het vaak tijd nodig!  Ik ben nu 9 Wk po en zie ook dat een borst meer zakt dan de ander, echter is dit normaal. Het blijven 2 ‘aparte’ operaties en die genezen nooit precies hetzelfde 

 

ik hoop dat je je in de loop van de tijd wel iets gelukkiger gaat voelen en dat je volop kan genieten van je boobies:58:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey meid,

 

Ik vind het vervelend om te lezen dat je je zo voelt :( Maar het heeft echt even tijd nodig. Het is niet niets he, zo’n operatie. Je lichaam is zo hard aan het werk om te genezen en daarbij slaap je waarschijnlijk ook slecht plus dat de narcose ook nog zo zijn bijwerkingen heeft. Het is gewoon een aanslag op je lichaam en ook ik had dat na mij bv heel erg onderschat, heb me precies gevoeld zoals jij dat nu doet. Heb de eerste week ook alleen gehuild van woede en verdriet, vond de pijn het niet waard. En wat had ik mezelf toch weer aan gedaan!? 

 

De eerste week is best moeilijk, maar als je die eenmaal achter de rug hebt, wordt het alleen maar beter. Geloof me echt! Het is het uiteindelijk allemaal waard. Probeer het los te laten en probeer ervan te genieten. :54:

 

x Moon

Share this post


Link to post
Share on other sites