Ga naar inhoud

Femmy : 24 februari 2011 : Dr. Nio : SLAZ


Aanbevolen berichten

ja, zeker een hoop centen! helemáál omdat ik echt bij nul moet beginnen met sparen. ben er pas sinds een paar weken over uit dat ik dit echt wil laten doen, dus heb er nooit iets voor opzij gezet... gaat dus wel een jaartje duren, wil ik daarnaast nog een beetje leuke dingen kunnen doen! :154: maar goed, geeft verder niets: ik loop intussen al een jaar of 18 rond met cup Nada, dus dat jaartje meer maakt nu ook niet veel meer uit! :118: en het geeft - denk ik - gewoon een veel beter gevoel wanneer je alles in één keer kunt aflossen!

voor jou is nu onderhand zeker wel de tijd aangebroken, dat je weer lekker los kunt gaan met shoppen? die eerste weken na de operatie lijken me wel heel erg moeilijk, hoor: het is toch beter dat je je inhoudt omdat de boel nog zo verandert, maar het lijkt me oh zo verleidelijk om eens lekker met geld te gaan smijten!! :125:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 982
  • Created
  • Laatste Reactie

@ Paultje: Is ook niet zo 1,2,3 bij elkaar hoor dat heb je goed. Ik bedacht het ook en moest ook eerst flink sparen hoor, wat ook best even heeft geduurd. Zeker omdat je ook niet alles wilt laten en gewoon nog wilt leven ;) Lenen voor boobs schiet inderdaad niet op, dan beter sparen en ze in 1x betalen. Ze zijn dan echt meteen van jou, zonder rompslomp en rente van het aflossen van bijv. een lening.

Officieel mag ik pas donderdag los hihihihi maar heb alweer 2 nieuwe aanwinsten in huis :P:11: Verleidelijk is het zeker hoor, maar ik merkte bijv. 1 maand po dat een D een E was geworden. Wachten is dus wel nodig, maaaar ow zo moeilijk :134:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heyy Kiki!!

Hahaha ja de bh’s van Moon zijn zo mooi, moest wel even mijn profielplaatje weer veranderen :P

Tnx voor het compliment meid, ben weer helemaal in mijn nopjes. Heerlijk zo die bh’s aan :D

Die met luipaard-print ben ik gewoon verliefd op, die is zooo gaaf hahaha :wub::136:

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ sannetje: volgens mij breng ik hier mensen op verkeerde ideeën! :154:

@ Feminine: hahah! ik zou die 6 weken - denk ik - ook bij lange na niet redden, hoor! :126: ben erg benieuwd met wat voor moois je allemaal op de proppen komt na die 'magische' donderdag! na die anderhalve maand kun je er dus vanuit gaan, dat de cupmaat die je dan hebt ook daadwerkelijk is wat je houdt? of kan het alsnog groeien?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee dat redt je ook niet, het gaat TE erg kriebelen!!! hahahaha

Hmmm nou, ze kunnen het eerste jaar nog groeien als je naar een paar meiden hier op de site kijkt.

Maar goed om daar op te wachten is ook weer wat, het kan ook zijn dat het gewoon zo blijft + je zal toch bh's aan moeten :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

6 weken po

De eerste 6 weken zijn om, ze zijn best snel gegaan! Dat dus betekend weg band. De eerste week dat ik de band droeg dacht ik dat redt ik nooit om het zolang te dragen en nu ga ik hem wel missen. Ga ook niet direct helemaal zonder band, ga het langzaam af bouwen. Afwisselen met leuke beugel bh’s, eindelijk :D kan ik me weer leuk aankleden. Rechts is echt nog niet naar mijn zin, dus denk dat het wel goed is regelmatig de band nog te dragen. Zelf denk ik nog een week de band zoveel mogelijk te dragen. Wel merk ik dat er meer druk is als anders onder de rechter borst, dus misschien dat die nu meer gaat zakken??

Mijn maten zijn nog steeds hetzelfde. Boven: 94cm en onder: 74cm.

Verder gaat het heel goed! Nu weer lekker wandelen met de hond, ik blij en men hondje blij :D Buikspieren wilde ik ook weer op gaan pakken, maar dat vind mijn mannetje niet zo slim… Volgens mij kan het best….

Vanavond na het douche maak ik weer even foto’s ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Fem,

Van harte! Alweer 6 weken voorbij. Inderdaad de tijd gaat heel snel!

Lijkt mij ook wel wennen dat je in één keer zonder band mag. Goed plan om dit ook rustig te gaan afbouwen. Ik ga vanavond je foto's bekijken ben benieuwd :6: Doe je ook een van je littekentje?

En je mag eindelijk helemaal los, woehoe.... alles gaan bestellen wat je op je verlanglijstje hebt hihi.....

Liefs Xanaa

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heyy Xanaa,

Tnxx meid, ze zijn om!! Mag als een bezetene gaan shoppen nu, lijstje gaan afwerken hihihi Ga niet teveel kopen, want nog even op mijn vakantie geld whahaha

Ja voelt voor mij het beste om het zo te gaan afbouwen, is toch veilig zo’n band. Ohh ja zal ook foto’s maken van mijn littekens, dat is wel een goeie!! Zou ik anders zo zijn vergeten hahaha

Knuff :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

hey meid!

gefeliciteerd!! lekker afbouwen met die band en dan dragen wat je maar wilt! HEERLIJK!! :101: ...en waarom zou je niets aan je buikspieren kunnen doen? gewoon rustig beginnen! je lichaam geeft het zelf wel aan, wanneer het genoeg is!

x Pauline

Link naar reactie
Delen op andere sites

Meissie, heb geduld, ook al is dat moeilijk...

Is rechts ook de borst die al minder volume had voor de bv?

Want vlg mij moet hij gewoon nog wat meer zakken.

Kan toch tot een paar maanden duren?? Vind ze iig nu ook prachtig! Maar op je eigen lichaam ben je denk ik altijd perfectionistisch, ben ik ook, dus snap je gevoel wel.

Maar no worries, komt best goed, en nogmaals, ze zijn nu al prachtig meid!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Eefje & Moon: Tnx voor jullie reacties in mijn album :136:

Graag gedaan!!!! :D

Proficiat met je 6 weken po!!! :64: Vliegt echt voorbij hé, ongelofelijk! :43: Eindelijk lekker shoppen! :43:

Ook je nieuwe picjes gezien, snap best wat je bedoelt met dat verschil dat er nog in je boobs zit, hoewel ik het toch vind meevallen en vind ze ook beiden wél mooi, passen toch wel samen naar mijn gevoel hihi, maar het gaat erom wat jij vind natuurlijk MAAR 6 weken is nog maar het basisherstel, dus komt allemaal wel goed uiteindelijk, misschien een beetje loslaten allemaal en straks sta je vast te kijken hoeveel ze nog verder veranderd zullen zijn!

Geniet ook weer van het sporten!

Liefs, :53:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Fem,

Ik ben nu een week po en ik heb eigenlijk ook twee verschillende borsten, rechts zit nog geen gevoel en die ziet er ook een beetje raar uit. :blink:

Ik ben gewoon blij dat ik dinsdag op consult gaat, voor mijn gevoel moet ik een sportbh gaan dragen, i.p.v. de band.

Nu heb ik ook gehoord van een vriendin die in een kliniek werkt dat je eigenlijk pas na een half jaar echt kan zeggen hoe ze zijn, dus je heb nog even de tijd.

In ieder geval heerlijk dat je op zes weken zit, ik kijk daar naar uit.

Vraagje; voelen ze nu wel helemaal van jou?

bij mij is dat helemaal nog niet, gevoel dat ze helemaal los erin hangen.

Liefs Eliza

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Sannetje: Voor mijn bv was links de kleinste, voor mijn zwangerschap was rechts de kleinste. Het is ook niet het volume wat me stoort, maar echt het verschil in hang. Geloof ik ook wel dat ik geduld moet hebben, maar net wat je zegt als je zo perfectionistisch op je lijf bent is dat soms verrekte moeilijk.

@ Eefje: Tnx meid, de tijd vliegt zeker voorbij. Is sneller gegaan als ik in eerste instantie had gedacht. Klopt dat 6 weken het basisherstel is, sta ik ook bij stil. Weet dat het betekend dat ik aan beugel bh aan mag, maar dat de vorm nog niet vast staat. Ik vind ook beide boobs mooi hoor, alleen dus links mooier en daardoor vind ik links niet bij rechts passen. Soms zakt alleen de moed even in mijn schoenen omdat ik dan denk: zal rechts echt nog gaan zakken of blijft die lekker zo?? Moet het ook los laten hoor, maar pfff is moeilijk joh… Tnx voor je lieve antwoord meid!

@ ikke59: Ja geloof dat ik hier ook bij iemand las dat de hang in 1 borst in 1x kwam in week 8. Is gewoon lastig soms het geduld op te brengen :11:

@ Eliza: Het is waar wat je zegt dat het wel een half jaar kan duren, dat probeer ik ook echt in mijn achterhoofd te houden. Soms gaat dat dus niet en begin ik deprimerend te typen hier op het forum. Deze 6 weken is alleen nog maar de basis, vooral van het inkapselingproces. Moet het dus ook proberen los te laten. Ben benieuwt wat Nio zegt bij jou op controle, ik mag 18 april weer en kijk er ook echt naar uit.

Links voelt echt als een normale borst, lekker zacht en beweegt goed mee. Voelt echt helemaal als van mezelf. Recht staat ook nog iets strakker en voelt wat meer nep vind ik.

Sorry voor mijn deprimerende berichtjes hier, soms zakt de moed me gewoon even in de schoenen. Weet wel dat 6 weken nog niks is, maar je gaat je toch druk maken als je geen verandering opmerkt.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lieverd typ hier maar je deprimerende berichten hoor, je moet het toch kwijt.

Wij vrolijken je weer op hoor.

Het is volkomen normaal dat de mens ongeduldig is en meteen een mooi resultaat wilt zien. Dat willen wij allemaal toch?

Probeer het even van je af te zetten geniet van het mooie weer, en dat het bijna weekend is met nog meer zon :).

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heyy Jayro!

Je bent een lieverd!! Dank je voor je lieve bericht.

Ja het forum is de enige plaats waar ik mijn zorgen kwijt kan en even van me af kan schrijven. Zitten toch allemaal in hetzelfde schuitje. De berichtjes helpen me er dan zeker weer bovenop en zetten me weer met beide benen op de grond. Geduld zeg ik dan weer hard tegen mezelf.

Denk inderdaad dat het mens eigen is ongeduldig te zijn en te snel te willen. Terwijl ik weet dat het “pas” 6 weken geleden is.

Ga zeker genieten van het mooie weer, lekker met mijn beagle en kleine op pad. Het gaat nu weer wat beter na de lieve en opbeurende berichten hier :D

Jij ook lekker genieten van het mooie weer en het weekend.

Liefs :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.