Ga naar inhoud

Femmy : 24 februari 2011 : Dr. Nio : SLAZ


Aanbevolen berichten

  • Reacties 982
  • Created
  • Laatste Reactie

Die martelband.....Hou op schep uit!!!

Vreeselijk.

Ik heb hem ook gehad, met het advies: zoveel mogelijk dragen!!!

De eerste dag heb ik het netjes gedaan, de tweede dag was ik er al snel klaar mee...

Heb die dagen echt goed pijn gehad....terwijl ik voor die band nog niet dat gevoel had gehad!!!

Ik heb de martelband eigenlijk zelde gedragen.

Ik was voor de band al zeer te vreden over het resultaat...ze moesten alleen nog iets meer zakken!!Door de band gaat dat sneller..

Ik vond het dus al lang best.

En bij mij is het resultaat nog steeds :136:

Ik zou het gewoon nog even aan kijken/voelen....

En niet onnodig pijn leiden.

Gr misse

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Fem,

Fijn dat je zo'n goede controle hebt gehad en dat je pc echt de tijd voor je nam ondanks z'n drukke praktijk, vind ik steeds heel goed om te horen :35: zo zie je dat je geen nummer bent!

Oh jij moet nu ook een band dragen, phfffffff zeg me wat, kreeg er ook echt pijn van maar dan meer in de onderkant van m'n boobs, net omdat ze zo naar beneden werden gedrukt, soort van brandend gevoel, maar na enkele weken was dat beter en heb hem toch wel een week of 5 gedragen. Succes ermee, en wel fijn dat je nu onbezorgd op je zij mag slapen! :D

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

12 dagen po - 1ste nacht met martelband

Gisteravond best last gehad van de band, knellend en brandend gevoel. Boobs zelf voelde niet warm aan, dat was dan weer apart.

Ben rond 23.30u lekker men bedje in gekropen en op mijn rug in slaap gevallen. Halverwege de nacht wel wakker geweest, maar niet door de band ofzo.

Toen heerlijk mijn fleece dekentje naast het bed gepakt en deze tegen mijn rechterzij geïnstalleerd. Voorzichtig op mijn zij gaan liggen met men boobs rustend op men zachte fleece dekentje.

Echt in 1 woord: heeeeerlijk!!! hahahaha Ben daarna als een blok weer in slaap gevallen.

Vanmorgen om 8.30u wakker geworden, op mijn rug ;) hahaha

Nu dan kort mijn verslagje getikt van de eerste nacht met dat martelding. Op zich ging dat dus goed!

Ben nu een uurtje wakker en nu begint de band me wel weer te irriteren. Niet hert knellende gevoel, maar wel jeuk!! Pfffff

Godzijdank is het maar tijdelijk, als ik ergens slecht tegen kan is het jeuk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Miss.E: Pfff is echt een vreselijk ding! Bah bah!!

Moet ook zeggen dat ik al tevreden ben over het resultaat hoor, ik dacht van het kan alleen nog maar mooier worden. Had die band dus ook niet echt verwacht.... Kijk het zeker aan, als het echt onmenselijk gaat worden gaat die gewoon minder aan. Zeker als ik dan naar jou boobs kijk, niks mis mee die zijn gewoonweg prachtig.

@ Eefje: Stond er echt van te kijken dat hij zo de tijd voor me nam. Nam hij de laatste keren ook natuurlijk, alleen nu zat de kamer wel echt bomvol. Vond het erg netjes en fijn! Net wat je zegt je bent dan geen nummer, kan niet anders zeggen als top!.

Dat brandende gevoel ken ik ja, maar gek genoeg voelen men boobs niet heet aan ofzo. Had jij dat ook??? Droeg jij hem echt dag en nacht of had je hem soms ook een paar uurtjes af??

Zeker fijn dat ik op mijn zij mag slapen. Lukt alleen op mijn rechterzijde hoor, links doet zeer. En wat pijn doet mag niet hihihi (wil ik ook niet hahaha). Heb heerlijk geslapen vannacht!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Eefje:

Dat brandende gevoel ken ik ja, maar gek genoeg voelen men boobs niet heet aan ofzo. Had jij dat ook??? Droeg jij hem echt dag en nacht of had je hem soms ook een paar uurtjes af?

Neen, m'n boobs voelden ook niet heet aan of zo, maar ik had wel zo'n brandend gevoel aan de onder/binnenkant van m'n boobs, gewoon omdat ze zo met geweld naar beneden werden gedrukt, had dat niet voor ik die band moest dragen; heb hem echt dag en nacht gedragen gedurende een week of 5, en enkel af om te douchen. Dat gevoel was gelukkig niet de volle 5 weken zo. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Eefje: Dat gevoel heb ik ook, ongeveer vanaf men tepel. Nu valt het op zich mee, beter te doen als gisteravond. Met geweld sowieso hihihi vond ik dus ook al! Ga proberen de band zoveel mogelijk te dragen ;) Het zal vast wel wennen toch?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hai Fem.,

Wat fijn om al dat goede nieuws te lezen! :35:

Op de martelband na dan...

Ik heb net weer eventjes in je album gekeken en die band is terecht een martelaar...

Ik ben blij dat ik dat over heb mogen slaan... :rolleyes:

Maar verder zien je boobs er prachtig uit; ook met die oude blauwe bh! :136:

En na 4 weken al weer beentjes trainen; dat is ook iets om naar uit te kijken :101:

Ik kan nog steeds niet helemaal op mijn zij slapen; beetje schuin met een kussentje in mijn rug...

Maar dat is in ieder geval beter dan alleen maar rug :131:

7 mei ben ik 3 maanden (=12 weken PO)

Vandaag ben ik 1 maand (=4 weken PO) :14:

Ik tik zo nog eventjes een verslagje en ik zet de foto's zo in m'n album...

(Wordt moeilijk want ik heb héél veel foto's van allemaal topjes... :106::wub: )

Liefs :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Fem,

Ze zijn echt al prachtig zeg! :123: Mag je zeker trots op zijn! :136: Mooie projectie naar voren en je littekentjes zien er ook al heel netjes uit :109: enkele maanden verder en die zijn al bijna onzichtbaar!

Liefs, :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ sannetje: Tnx lieverd! Het schijnt dat ze de eerste 3 maanden nog steeds veranderen. Ben zelf dus erg benieuwt :D Blijf sowieso foto's maken!

@ Esther: Die martelband ja pfffff overdag gaat het wel, maar tegen de avond krijg ik last aan men litteken/wond. Door het drukken van de band. Ga dan direcht koelen en gelukkig geeft dat wel verlichting! Niet iedereen krijgt dat met dual plane volgens mij. Tnx voor je compliment lieverd! Ik vind ze ook mooier en mooier worden :D

@ Kiki: Mag zeker niet klagen, op de martelband na dan hihihi Het is waar wat ze zeggen, het is echt een martelband. Gister op zoek naar wat oude bh's van voor men zwangerschap en dacht weer: even passen hahaha. Dacht zelf ook weer wauwie hihihi Tnx meid!

Dat sporten is zeker iets om naar uit te kijken. Denk dat ik start met helling lopen, fietsen en lichte beenoefeningen. Net als jou rustig opbouwen en goed naar men lichaam luisteren! Ik kan ook helemaal niet lang op mijn zij liggen hoor. Heb dan ook een extra fleece deken waar ik half op en tegenaan lig. Net wat je zegt het is beter als 24/7 op je rug hihihi

Wat gaat de tijd hard he, jij alweer een maand en een dag po nu! Ik fotografeer me ook scheel hoor hahaha plaats ook niet alles in mijn album. :P

@ Eefje: Heel erg bedankt voor je leuke reacties in men online album!! Vind ik echt super. Ben zelf ook al zeer tevreden en vooral trots hihihi De projectie valt me niks tegen en vooral de littekens vind ik ook al erg mooi en fijn. Zeker omdat ik nog geen eens 2 weken po ben! Denk dat ze inderdaad over een paar maanden zo goed als ontzichtbaar zijn :136:

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi Feminine

Fijn dat het goed met je .

En lekker he je zei slapen

En die martelband heb ik ook om ha ha ,het is wennen heb hem sinds donderdag ,nu ben ik er aan gewend :unsure: ,ik moet hem 2 weken dragen .

Verder was ons weekend super gegaan ,heb bijna heel de dag gelopen in de efteling ,nergens last van gehad ,ik ben alweer 3 weken en 3 dagen po

groetjes chantal

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heyy Chantal,

Dank je meid, mag zeker niet klagen. Het op de zij slapen is echt heerlijk voor de afwisseling. Scheelt echt enorm voor de belasting van de rug, ook al kan ik het niet super lang. Ja die band pff niks aan hoor!! Overdag gaat het wel, maar na het eten krijg ik er last van.

Gaat de tijd hard he!! Wat super dat je weekend zo goed is gegaan en je nergens last van hebt gehad! Kan je lekker genieten. Hebben we het wat dat betreft goed getroffen zo zonder helse pijn ;)

:116: Fem

Link naar reactie
Delen op andere sites

2 weken po

De eerste 2 weken zijn alweer om, tijd gaat best snel.

Sinds de controle van afgelopen maandag dan de martelband. Het is op zich wel te doen nu, die band went wel snel. Alleen naar mate de dag vordert begin in last te krijgen van men linker litteken/wond + het stuwing gevoel. Denk door het drukken van de prothese, aangezien die band best veel druk uitoefent. Het is niet dat het verschrikkelijk pijn doet, het is gewoon niet fijn. Lekker warm douche en daarna koelen met een kompres geeft wel verlichting. Sinds de band ook erg gevoelige tepels, maar goed die plak ik lekker af ;) Irriteer ik me er niet zo aan hahaha

Sinds vandaag ook begonnen met smeren van mijn rechter litteken. Links kan nog niet, i.v.m. de korstjes die daar nog zitten. Moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de kleine/smalle lijntjes van de littekens. Kan alleen nog maar mooier worden!

Maten vandaag weer opgemeten en nog steeds hetzelfde. Wil dat iedere week gaan bijhouden.

Borst onder: 76cm

Borst boven: 94-95 cm

BH-maat: 75D

Vandaag was ik de hele dag alleen, op zich ging het goed! Alleen moest ik mijn dochter van bijna 3, 3x van de bureaustoel trekken. Dit baarde me wel zorgen, morgen toch de stoel naar boven en maar een gewone stoel bij de pc zetten.

Al met al mag ik niet klagen voor 2 weken po, heb een voorspoedig herstel. Kleine dingen/irritaties hou je toch wel en gelukkig zijn die maar tijdelijk.

Nieuwe foto’s van 2 weken po in men online album. Begin ze steeds mooier te vinden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sinds vandaag ook begonnen met smeren van mijn rechter litteken. Links kan nog niet, i.v.m. de korstjes die daar nog zitten. Moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de kleine/smalle lijntjes van de littekens. Kan alleen nog maar mooier worden!

Nieuwe foto's van 2 weken po in men online album. Begin ze steeds mooier te vinden.

Ik vind ze ook prachtig! :123: En die bh met zwarte kant vind ik echt heel mooi staan! :116: Je mag er heel trots op zijn meis!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee meis ff een vraagje he, ik snap de site niet meer, is ineens veranderd he!? Of komt dat omdat ik op mijn telefoon erachter zit, maar dat deed ik normaal ook, ik vind de galerij niet meer en mijn profiel is wazig... Hoe vind ik nu wat terug?? Groetjes ange x

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Eefje!

Tnx lieverd!!!! :11: Ben zeker trots, wordt met de dag meer. Ze veranderen zo! Maar vind ze steeds mooier worden. Hihihi die bh heb ik gekocht 2 dagen na men consult in januari :P

Oh nou dan heb je je maat goed geschat zeg! :136:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hai Fem.,

Mooie foto's heb je weer! :136:

En wat een ontzettend mooie bh met dat paars & kant! :148:

Grappig dat je je maat al bij voorbaat wist :14:

Goed ook om te lezen dat het zo lekker gaat met je herstel! :35:

Ga zo door :101:

En kijk uit met je dochtertje... Zolang je geen steken hebt is het ok denk ik :106:

Liefs :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.