Ga naar inhoud

Femmy : 24 februari 2011 : Dr. Nio : SLAZ


Aanbevolen berichten

  • Reacties 982
  • Created
  • Laatste Reactie

Heyy Meid,

Net op het randje, wat een geluk! Die van mij weegt 12 kilo.... over het randje dus :(

Ook speciale zalf gekregen dus, wat top.

Tja die mannen, tell me about it hahahaha Die van mij is al dagen van slag hahaha

Fem

Link naar reactie
Delen op andere sites

mooi hoor meis, ik heb ook al bedacht dat ik mijn bikini's niet weg hoef te gooien zo, ze gaan gewoon eindelijk passen..

Hoe voel je je nu met je nieuwe boobs. Is het je meegevallen tot nu toe?

Ik wou dat ik ze al had, kon ik tenminste af gaan tellen, nu zit ik steeds in mijn agenda te kijken wanneer de beste tijd zou zijn, ik hoop de tweede week van april, dan heb ik een paar weken weinig gekkigheid. Daanra word weer lastiger en nu ik de keuze gemaakt heb voor bv wil ik niet nog een zomer tietloos door het leven, ik wil juist van de zomer klaar zijn met het hele gebeuren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hai Fem.,

Dat trekkende gevoel van de pleisters had ik ook en dat is inderdaad heel irritant <_<

Maar bij de controle haalt dr. Nio de pleisters eraf en zal het een stuk beter aanvoelen :35:

Ook mijn mannetje werd wakker toen ik voor het eerst, in mijn slaap, op mijn zij draaide en vertelde me dit toen ik wakker was... Ik kon me er ook niets van herinneren :39:

Fijn dat je schaafplekje nu weer dicht is, zal een hoop verlichtig geven.

Liefs :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ sannetje: Ja gewoon bewaren en na die tijd gewoon weer passen, wordt je echt spontaan blij. Voel me helemaal top en alles is mij reuze mee gevallen. Heb echt een droom herstel, geen pijn ed.

Snap wat je bedoeld hoor meid, dat had ik dus ook! Mijn voornemen met oud en nieuwe was dan ook: sowieso 2011 boobs hahaha

@ Kiki: Zat hier al veel topics door te lezen dat veel dat irritante trekkende gevoel hebben. Nou nog 2 nachtjes en dan controle, weg met de pleisters hahaha Wanneer werden bij jou de knoopjes verwijderd??

Mijn mannetje zei al van je lichaam laat zelf wel zien wat je wel of niet kan en dan hou je dat draaien niet tegen. Zit wel wat in denk ik, zolang je zoals jij eerder al zei maar niet continu zo ligt ed. Vanmorgen werd ik wakker met beide armen boven men hoofd, toen dacht ik ook weer van hmmmm hoort niet hahaha

Pffff geeft zeker verlichting, nu geen branderig en pijnlijk gevoel meer :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank je lieverd!! Hihihi vond ik ook toen ik in de spiegel keek, mannetje wilde foto ook gelijk voor op zijn blackberry hahaha :D Ben heel blij, zeker omdat ik nog maar zo kort po ben.

Met jou verder alles goed meid??

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Doperwt: Dank je!!! :11:

@ Miss.E: Ik miste je al hier ;) Lang leve het internet soms he pfff :wacko:

Alles gaat helemaal toppie hier, mag niet klagen. Rond dit tijdstip zit ik altijd helemaal uit te kijken naar de douche (staar en foto moment) :136: Was zo blij met die foto dat ik dacht: ja dat wordt men nieuwe profiel foto :153:

Hoe is het daar verder meid???

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hai Fem.,

Gister dacht ik dat je profielfoto eentje van internet was, tot ik in je album keek... :rolleyes:

Echt een supergave bikini! :136:

En die ziet er natuurlijk supergaaf uit met de nieuwe inhoud :101:

Bij mij zijn alleen de pleisters 1 week PO verwijderd en de hechtingen zijn oplosbaar...

Rechts heb ik zo'n doorzichtig vislijntje dat uit het litteken steekt en links zie en voel ik niets van de hechting...

Duurt wel even voor het eruit groeit denk ik... :124:

Maar ik heb er geen last van dus wacht ik het wel af :106:

7 mei heb ik m'n volgende controle :)

Liefs :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heyy Kiki,

Hihihi :11: Vond het toen ook zo’n mooie bikini, maar met maat plat geen gezicht. En de inhoud maakt het nu helemaal af :P

Hier zijn de hechtingen ook oplosbaar, maar las hier op het forum veel over knoopjes. Dat alleen de binnenkant oplost en knoopjes moeten worden weggeknipt. Toen ging ik denken van hmm heb ik daar knoopjes dan? Geen idee wat er onder die pleister vandaan komt morgen hahaha Tja zolang je er niets van voelt zal het wel goed wezen toch? Waarschijnlijk groeit dat er dan inderdaad uit.

Hoeveel weken po ben je 7 mei??

Lief Fem

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Feminine,

Dus je gaat toch 's nachts op je zij draaien. Daar ben ik ook bang voor :rolleyes:. Ik slaap altijd op mijn zij!

Alleen nu al een paar dagen, wordt ik 's nachts wakker en lig ik op mijn rug.... Volgens ben ik mij onbewust al helemaal aan het voorbereiden voor na de operatie haha....

Mag die wondpleister er al bijna af?

Liefs Xanaa

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi hoi,

Ja er he!!!

Wat zouden we zonder internet moeten...

Fijn dat alles goed met je gaat.

Met mij gaat alles ook goed :rolleyes:

Ben nog steeds helemaal :wub:

Ben zo blij dat ik die stap heb durfen zetten.

Zou niet meer zonder mijn borsten willen.

Vandaag op controle las ik.....Altijd ff fijn zoon controle!!

Zeker als de pleisterjtes er af gaan :rolleyes:

Klinkt stom maar je borsten zine er dan gelijk weer nog mooier uit :125:

Gr MissE

Link naar reactie
Delen op andere sites

11 dagen po – controle (dragen band)

Om 11.35u moest ik in het SLAZ zijn voor de eerste na controle. We waren er al om 11.10u, dus moest nog even wachten. Hele wachtkamer van Dr. Nio zat bomvol pffff

Eenmaal binnen meteen men boobs bekeken en als eerste de pleisters eraf. Dit viel reuze mee, niks van gevoeld. Daarna de littekens bekeken en die zagen er netjes uit. Geen knoopjes enzo, dus daar hoefde ik niks over te vragen. Daarna nogmaals een flinke controle en voelen aan de spier een boobs. Zag er netjes uit vond hij en erg mooi, maar moet wel een band dragen. Zodat de protheses goed inkapselen en niet te hoog komen te zitten. Al met al zal ik die band nog zo’n 6 weken moeten dragen. Toen kwam die met de band aan, trok die strak rond men borst en zette een lijn zodat ik na het douche zou weten hoe ik hem terug moest zetten. Het dragen doet geen pijn, alleen beetje drukkend gevoel met ademen. Als ik ga zwemmen een dagje/avondje op stap ga hoeft de band niet om, dan mag ik gewoon een sport bh dragen. Verder dus alleen de band, verder geen bh meer ofzo.

4 weken po mag ik het sporten weer gaan oppakken. Zoals wandelen, fietsen, beenspieren ed. en vooral erg rustig opbouwen en goed naar mijn lichaam luisteren.

Ook besproken dat ik ’s nachts op mij zij lig volgens mijn partner en soms op men zij wakker wordt. Vroeg of dit een probleem was en wanneer ik weer op mijn zij zou mogen liggen. Was totaal geen probleem en mag gewoon nu op men zij liggen, als ik maar naar mijn lichaam luister. Was erg blij met dat nieuws!

Ondanks zijn bomvolle wachtkamer nam hij alle tijd voor me. Hij was van alles aan het invoeren in de computer, toen ik vroeg wat het nou koste om een navelbreuk te herstellen. Hij wilde meteen mijn navel bekijken, stond er echt van te kijken. Nadat hij de navel had bekeken zei hij dat dat gewoon via de verzekering kon en me niets zou kosten. Dit heeft hij direct aangevraagd en zal een oproep krijgen voor Juli als de verzekering het groene licht geeft. Hier werd ik dus ook erg blij van!!

Hierna een afspraak gemaakt voor een controle over 6 weken, om te zien wat de band heeft gedaan. Moet er maandag 18 april weer zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Xanaa: Zie mijn verslagje over het zij slapen ;) Wondpleisters zijn vandaag ook verwijderd, ziet er meteen anders uit!!!

@ Miss.E: Ja zonder internet ben ik nergens, zeker niet nu ik dit forum heb uitgevonden hahahaaha Totaal verslaafd eraan. Top dat je nog steeds in love bent met je boobs! Ik ben net als jou ook zo blij dat ik de stap heb gezet. Zou ook niet zonder meer willen, voel me zoveel meer vrouw nu!

Controle was fijn vandaag dat zeer zeker en net wat je zegt zonder pleisters lijken je boobs nog mooier!!!! Klinkt dus zeker niet stom, dacht het meteen toen ik daar in de spiegel keek hahaha

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kleine update:

De band = zeker weten een martelband!

Nu gevoel alsof men boobs compleet afgekneld worden, in 1x gevoelige tepels daardoor.

Tepels mooi afgeplakt met een pleister, irritant rot gevoel hihihi :11:

@ Esther: Ben blij dat je er zoveel aan hebt meid! Daarom schrijf ik ook zo lekker van me af. Plus dat het lekker bezigheids therapie voor me is hahaha :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heyy Jayro!!

Tnxx voor het compliment!! :D

Ja toch die martelband, heb hem nu een paar uur aan en ben het al zat bah bah

Op mijn zij slapen was zeker goed nieuws, nu nog hopen dat dat lukt met afgeknelde boobies hahahaha

Ach ja ze zeggen: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden hihihi Heb tot nu toe niet mogen klagen en gelukkig is zo'n band ook maar tijdelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.