Ga naar inhoud

Femmy : 24 februari 2011 : Dr. Nio : SLAZ


Aanbevolen berichten

  • Reacties 982
  • Created
  • Laatste Reactie

Hey Larisa,

Wat leuk dat je je ook laat opereren door Nio. Ik moet (mag) 31 mei :)! Kijk er al zo lang naar uit! Ben alleen nog niet helemaal uit over de maat, zit te twijfelen tussen 325 en 350. Consult was heel fijn bij Nio, neemt alle tijd en neemt alles met je door. Ik ben benieuwd wanneer je op consult gaat!

Groetjes Sylvia

Hoi Sylvia,

Sorry voor mijn late reactie, ik had Fem een pm gestuurd en toen zijn we heen en weer blijven mailen en heb ik hier niet meer gelezen. Ik ben inmiddels al op consult geweest,ik wordt 27 mei in het SLAZ geopereerd, ik had gekozen voor de 400cc druppelvormige silliconen maar ik twijfel nu dus ook pfff. Ik heb nu trouwens een lege B misschien wel een A, ik kom uit op een volle C of kleine D maar ik twijfel nu. 400cc of toch 325cc moet nemen???

Maandag heb ik een afspraak met Nio om nog een keer te passen en nog een paar vragen te stellen, ik dacht dat ik goed voorbereid was

maar ik heb nu nog een paar vraagjes!

Groetjes laris

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

3 maanden po

Tijd is erg snel gegaan, nu alweer 3 maanden po!!! :D

Op zich gaat alles wel goed, voel me super lekker in de kleding die ik draag. Bikini’s en bh’s staan weer geweldig, dus wat dat betreft mag ik zeker niet klagen. Voel me echt weer vrouw als ik al die leuke dingen draag. :136:

Zonder al die leuke dingen aan voel ik me natuurlijk minder, rechts komt met geen mogelijkheid naar beneden. Het lijkt alsof die vast zit bij de spier ofzo, ook staat die wat naar buiten. Genoeg om me weer druk te maken en heb gewoon niet echt rust in mijn koppie. Vind het gewoon niet mooi en mensen die ik het heb laten zien (zonder te noemen wat me dwars zit) zeggen ook: Oh rechts staat een beetje vreemd he, dat is best zonde. Wel blij dat ik het niet als enige zie natuurlijk, maar blijft niet leuk.

Vandaag dus ook naar Dr. Nio gebeld, omdat ik wachten tot de eindcontrole op 27 juni te lang vind duren. Wel blijft die afspraak nog staan. Mag nu aanstaande maandag 30 mei op het spreekuur komen en dan kijkt hij er even naar. De assistente begreep me wel en vond het ook niet fijn voor me als ik nog ruim een maand met deze onrust moest rondlopen. Echt super!

Zal vandaag weer even foto’s maken, zodra ze erop staan geef ik wel een gil ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Fem,

Gefeliciteerd met je 3 maanden po!!! :64: Gaat echt razend snel hé! Fijn te lezen dat je je weer op en top vrouw voelt! Balen dat het nog steeds niet goed is met je rechtse, vind het jammer voor je, en net wat je zegt, is niet leuk als anderen zonder te weten het ook zien, moet dan toch wel meer opvallen dan ik dacht. :67: Maar wel fijn dat je toch al maandag mag langs komen, hoop dat dr. Nio je goed nieuws kan geven, misschien nogmaals geruststellen of anders een andere oplossing (ev. operatie?), volg je verder op hoor! :D

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heyy Eefje,

Dank je :D Gaat zeker snel joh, is voor men gevoel best voorbij gevlogen allemaal.

Pff zeker balen, want had na men laatste controle toch weer hoop maar nu er sindsdien zo weinig is veranderd niet meer. Gister op de chat besproken en hun zeiden ook gewoon bellen en vragen of je eerder kan. Zo rondlopen is ook niks. Zelf zie je het natuurlijk meer als een ander denk ik, maar als je dan van andere hetzelfde hoort steekt dat wel een beetje. Dan denk je echt: hmm zie nou wel, zit niet tussen men oren. Heb foto’s op mijn telefoon staan die ik heb gemaakt en is echt heel duidelijk zichtbaar, maar maak toch liever voor mijn album met mijn fototoestel foto’s. Is de kwaliteit wat beter.

Ben erg benieuwt wat Nio zegt, als hij me maar meer duidelijkheid kan geven. Of inderdaad misschien een uitzicht naar een heroperatie als dat het probleem zal verhelpen. Mocht dat zo zijn laat ik het toch pas september doen, want in bikini ed. valt het niet op. Is nu dus echt voor de rust in mijn koppie en dat ik kan stoppen met me depri voelen en mezelf gek maken!

Hou jullie zeker op de hoogte!! :D

Knuff

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tnx meid!! Ben zelf ook benieuwt, maar vooral naar de (eventuele) oplossing inderdaad.

Pfff ja is ook vervelend hoor, het houdt me toch flink bezig steeds als ik voor de spiegel sta.

Gelukkig hadden hun daar ook veel begrip voor en kon ik erg snel terecht. Vind ik echt top van ze! :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee Fem...

Gefeliciteerd met je 3 maanden, ikke 9 al weer vandaag :D

Heb je nieuwe fotos nog niet gezien, maar op je fotos die je al had, zie ik het niet zo heel erg van die rechtse..

is het iets wat je zelf beter ziet ?

Wel vervelend inderdaad en snap dat je er mee zit :(

Gelukkig kun je maandag komen en hoef je niet meer zo lang te wachten..

ik zal duimen voor je !! :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Jayro: Toch maar naar jou geluisterd en even gebeld :D Ben ik ook van de onrust af maandag. Gaat zeker hard die tijd hoor, is echt voorbij gevlogen. Ben erg benieuwt wat hij maandag zegt.

@ mii: Hey meisie!! Klopt moest de foto’s nog maken, ze staan nu online. Jij al 9 maanden pfff gaat dat hard he!!! Op de foto zie je het wel ongeveer zoals het is, alleen voor de spiegel valt het wat meer op. Denk dat daarom het de mensen die er dan “live” naar kijken meteen opvalt. Niet dat die tiet een heel drama is hoor zeker niet. Hij lijkt alleen vast te zitten, daardoor niet te willen zakken en staat wat naar buiten. Maandag inderdaad maar even afwachten wat Nio zegt. Heb ik ook wat meer rust, want tot 27 juni had ik niet uitgehouden :11: Tnxx voor het duimen hoor :D Hou je zeker op de hoogte!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kleding is binnen, meteen pica's gemaakt!!!

Staan in de galerij en in mijnalbum.nl :D

Ben er blij mee :D Ken alles aan zonder bh, zo cool! :136:

Hey Fem, vond ze niet in je album maar gelukkig hier wel in de galerij, heel mooie aanwinsten allemaal, staan je stuk voor stuk super, en wat een voorgevel heb je hierin hihi :136:

Liefs, :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ mii: Nou precies, dan was ik langzaam aan gek geworden, wat een hele prestatie geweest zou zijn omdat ik gek geboren ben :P Kom maandag verslag doen, moet er om 11.40u zijn dus lekker op tijd.

@ Eefje: Als je mijn link aanklikt staan er meer albums, had een nieuwe aangemaakt hihihi Leek me handig? Komen dus niet in men “Boobs – na bv” album. :11:

Tnxx voor het compliment, vind ik echt onwijs lief!! Voorgevel lijkt voor de spiegel wat minder, nog wel groot natuurlijk dat wel… maar op de foto lijken ze wel HUGE! Hahaha Stiekem wel erg blij mee, want was voor mij wel afwachten van hoe gaat zoiets staan?? Normaal waren men boobs dan verdwenen, maar nu niet meer. Dat voelt erg goed en wordt ik dan weer super blij van!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Eefje: Als je mijn link aanklikt staan er meer albums, had een nieuwe aangemaakt hihihi Leek me handig? Komen dus niet in men "Boobs – na bv" album. :11:

Tnxx voor het compliment, vind ik echt onwijs lief!! Voorgevel lijkt voor de spiegel wat minder, nog wel groot natuurlijk dat wel… maar op de foto lijken ze wel HUGE! Hahaha Stiekem wel erg blij mee, want was voor mij wel afwachten van hoe gaat zoiets staan?? Normaal waren men boobs dan verdwenen, maar nu niet meer. Dat voelt erg goed en wordt ik dan weer super blij van!

Oh haha dat verklaart veel, hihi, maar dan heb ik je ww nodig, denk dat je een nieuwe hebt, kon er niet meer in met je oude, kon alleen je boobalbum nog zien omdat het bij m'n favoriete albums staat, maar niet je andere albums :blush:

Ja ze lijken echt HUGE op je foto's hihi, echt heel mooi, en wat een lijntje zeg, je hebt niet eens heupen, zo slank! :136: Geniet er maar van Fem! :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Jayro en mii: Tnxx meiden!!! :11: Stom dat het je zelf niet gigantisch opvalt he en als je foto’s kijkt en dan ziet van oww die zijn best huge!? Hadden jullie dat ook, soort van wennen/omschakelen in je hoofd ofzo? Dat is best apart namelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Eefje: Ja dan komt het daardoor hihihi jij staat ook in men favo’s, scheelt ww’s typen :D Heb je de ww even gestuurd ;)

Hihihi die opmerking las ik ook bij een foto, men heupen vallen ook weg door die boobs. Tnxx lieverd!

Stiekem heb ik altijd bredere heupen willen hebben! Mijn zusie en moeder hebben van die mooie “klassieke” heupen, vind ik erg mooi met big boobs! Maar goed mag niet klagen, ben best tevreden nu! :136: En dat ik zoiets kan zeggen over mijn lijf zegt al heel veel :D Dit is echt genieten, dus dat stukje komt goed :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Eefje: Ja dan komt het daardoor hihihi jij staat ook in men favo's, scheelt ww's typen :D Heb je de ww even gestuurd ;)

Hihihi die opmerking las ik ook bij een foto, men heupen vallen ook weg door die boobs. Tnxx lieverd!

Stiekem heb ik altijd bredere heupen willen hebben! Mijn zusie en moeder hebben van die mooie "klassieke" heupen, vind ik erg mooi met big boobs! Maar goed mag niet klagen, ben best tevreden nu! :136: En dat ik zoiets kan zeggen over mijn lijf zegt al heel veel :D Dit is echt genieten, dus dat stukje komt goed :D

Thanks Fem! Ja precies en moet je minder onthouden hihi :106:

Ja wou dat ik wat minder heupen had hihi, heb van die saddlebags, steken altijd uit bij strakke dingen, ben beter met een A-lijn qua jurkjes en rokjes. Phfffff hahaha, we hebben ook altijd wat te klagen hé hahaha :lol:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.