Ga naar inhoud

Femmy : 24 februari 2011 : Dr. Nio : SLAZ


Aanbevolen berichten

  • Reacties 982
  • Created
  • Laatste Reactie

Meisje ik wil je toch geruststellen over je rechter boobie!!

Wat je ziet als je aanspant is je eigenlijk weefsel. Dat gaat een beetje over je implantaat hangen zeg maar omdat deze aangespannend word ^_^ Zelf heb ik dit in iniminie mate omdat ik niet veel weefsel had maar is dus echt geen complicatie hoor meid!! Wel ben ik heel benieuwd waarom het net als bij jou maar bij 1 borst is....

Verder zijn ze prachtig meid! Mooi bikini ook :136:

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Kiki: Hahaha tnxxxx, je bent een schat! Zo blijf ik profiel foto’s wisselen, vandaag komt weer een bikini als het goed is :11: Nou meid jij hebt toch ook een mooi lijf gek!

Ja met meten kwam er 75F uit, maar kan ook zijn dat ze nu groter zijn omdat ik die “periode” van de maand heb hihihi. Donderdag weer meten, kan het gewoon bijna niet geloven hahaha

Ik heb nog maar 3 bh’s, maar toen ik aan het passen was in de Hunkemöller paste de E bh’s ook maar net. Geen idee hoe ze nu zouden zitten, volgende week maar eens weer wat passen daar :P Ben nu natuurlijk extra nieuwsgierig. Hihihi dat je tepels om het hoekje komen kijken duidt er wel op dat de bh’s je dan zeker te klein zijn. :D

Jij ook fijn weekend meid!!

Knuff

@ Jayro: Dank je!!! :D

@ Marisjuh: Lief van je dat je me wil gerust stellen, maar op dit moment heb ik er nog steeds een rot gevoel bij. Tot de pc meer duidelijkheid geeft. Ik denk zelf dat dit niet goed komt, dat zegt mijn gevoel. Niet alleen doordat de borst er vreemd uitziet met aanspannen, maar vooral de combinatie van de vorm en het dus niet willen zakken van die borst.

Ben erg benieuwt wat er maandag gezegd wordt, maar het zit me echt niet lekker. Op zich zijn ze mooi, maar zou zo niet de rest van mijn leven willen blijven lopen. Vind het totaal plaatje echt geen gezicht. Maar goed nog even afwachten, meer kan ik niet doen….

Tnxx voor het compliment hoor meid, ben zelf ook verliefd op de bikini!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Allemaal,

Bedankt voor jullie lieve woorden, denk niet dat ik ze niet waardeer want dat doe ik zeker.

Soms is het gewoon lastig geduld te hebben, zeker betreft je eigen lijf. Wat bij mij altijd al een "pijnpuntje" is geweest. Heb het er gewoon niet zo makkelijk mee en kan het niet zo goed van me afzetten.

Sinds gister wel steken in de rechter borst, zoals eerder ook al een keer. Nu houdt het alleen aan sinds gister, dus dat zal wel een goed teken zijn lijkt me zo.

Laten we gewoon maar hopen dat "geduld" genoeg zal zijn en dat Dr. Nio dat maandag ook zegt.

Hou jullie op de hoogte en nogmaals bedankt voor jullie steunende en opbeurende woorden!

Liefs Fem :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hou je in de gaten hoor meid want ben heel benieuwd waarom ie veranderd van vorm!

Zat zelf namelijk ook met die vraag :blush:

Maar je moet toch lekker gaan genieten hoor want ze zijn verder echt prachtig :136:

Oe hihi mischien toch een 75 F denk het stiekem wel want jou boobies zijn toch veel groter dan die van mij!!

Fijn weekend meid

Link naar reactie
Delen op andere sites

7,5 week po

Hij heeft gekeken en vond men boobs er goed uit zien. Littekens genezen erg mooi. Toen verteld dat rechts me zo dwars zat, dat ik vond dat hij erg achter bleef met links, dat ik het nogal storend vond en er onrustig van ben geworden. Toen is die nogmaals gaan voelen en kijken. Rechts voelde stugger en meer gespannen. Voor de zekerheid pakte hij zijn laptop erbij om de vóór foto’s te bekijken die op de operatie dag zijn gemaakt. Daarop was te zien dat links al groter was als rechts en net wat meer hang vertoonde (mijn eigen vóór foto’s kloppen dus niet qua beeld). Ook vertelde hij dat links veel makkelijker de prothese kon hebben en daardoor sneller is gaan zakken, rechts daarentegen heeft er meer moeite mee en die heeft meer tijd nodig om zich aan de prothese aan te passen. Hij vertelde dat ze nooit symmetrisch zouden worden. Ik vertelde hem dat ik me daar zeer bewust van ben en dat dat het probleem ook niet is. Liet toen mijn foto’s zien en legde uit wat ik bedoelde. Dat het echt gaat op de vorm, hang en de plooi samen. Hij begreep waar ik mee zat en wat ik bedoelde. Hij denkt dat het er over 2 maanden al heel anders uit zal zien, maar dat rechts nooit dezelfde plooi zal hebben als links omdat links meer plooi heeft doordat die meer weefsel had. Door het schaduw effect wat nog wat moet komen zal de plooi wel optisch meer aanwezig zijn. Voor de zekerheid wil hij me over 2 maanden (27 juni) nog eens terug zien. Dan alles nog eens bekijken en bespreken. Dan ben ik iets meer als 4 maanden po.

Ook heb ik gevraagd hoe het nou kan dat die borst dan misvormt met het aanspannen van de borstspieren en dat is een typisch kenmerk van dual plane. Ook dat zal minder worden met de tijd, maar kan altijd iets zichtbaar blijven. Weer een geruststelling, dat het er dus gewoon bij hoort.

Ik ben dus meer gerust gesteld, dit maakt het “geduld” hebben ook weer makkelijker en daar had ik echt zo’n moeite mee. Jullie lieve woorden hebben me geholpen en heb er veel steun aan gehad, maar het woord van de pc heeft me pas echt gerust gesteld. Nog 2 maanden wachten en dan kijken we verder, tot die tijd ga ik wel zien hoe het zich ontwikkeld en me er even niet meer druk om maken.

Liefs Fem :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou meissie....nog even geduld hebben dus!!

zal allemaal wel goed komen: ze zien er in ieder geval fantastisch uit!

Ik had ook dat ik me steeds aan die linkerborst stoorde, dit is na het gesprek met de PC veeeeeel minder.

Sta ook niet meer de hele dag voor elke spiegel die ik in huis tegenkom :154:

De borst is nog erg veranderd na die 7.5 weken: De harde bobbel aan de bovenkant(binnenkant) is helemaal wel.

Ik heb nu niet meer het gevoel dat de prothese te hoog zit en dat ie eruit knalt als ik op mijn rug lig :159: ....en ja: kleiner dan rechts zal ie altijd blijven; en rechts zal ook altijd ietsje meer hangen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heyy ikke,

Preciesssss nog 2 maandjes geduld en afwachten. Net wat je zegt, na de woorden van de pc heb je meer rust. Die zeggen toch een hoop vind ik. Nu denk ik echt: nou prima we zullen zien en hebben weer geduld :D

Net wat je zegt: ze veranderen nog zo dus daar ga ik nu ook van uit. De tijd zal het leren ja toch. Ben het ook met je eens dat ze nooit symmetrisch worden, vind ik ook niet erg want dat waren ze nooit. Als rechts maar “iets” meer gaat hangen dan heb ik zoiets: ja dit is prima. Net wat je zegt!

Liefs Fem

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heyy Esther,

Dat zeker!! Geef het gewoon 2 maanden en zie wel waar het schip strand. Is het dan nog niet in orde, dan samen met de pc kijken wat eraan te doen is. Maaaaaaar ga er voor nu gewoon lekker vanuit dat alles dan goed gezakt is, heb weer meer rust en vooral weer hoop ;)

:116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Fem,

Wat fijn te lezen dat dr. Nio terug een beetje rust heeft kunnen brengen in je hoofdje! Hij heeft natuurlijk meer autoriteit en kan ook heel persoonlijk kijken en voelen of alles oké zit, dus logisch dat je daar meer op vertrouwd dan op alles wat wij zeggen hihi.....kortom dus nu echt maar eens beginnen genieten van die mooie voorgevel! :136:

Liefs, :53:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wauw meid wat fijn dat je al helemaal gerust bent :136:

Ja ik weet zeker dat alles helemaal goed gaat komen! Mijn linkerboobie is nog steeds ietjes harder maar het is al zo veel minder in de loop der tijd! Denk dat je dit echt heel lang de tijd moet geven :blush: Grr geduld!!

Hihi nou ook een vraag voor mij opgelost het is een dual-plane kwaaltje zat al te denken oef heb ik ze dan achter de spier? Maar nu is het opgelost ^_^

Ga er maar van genieten meid! heb je alle recht toe :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey meis,

Al met al dus goed nieuws!!

Dus ik had wel gelijk met die spier spanning dat het komt door de dual-plane. Pff ben nu ook weer gerust gesteld, soms is ff logisch nadenken toch wel goed he ha ha.

Maar ben blij te horen dat verder alles in orde is en ik help je hopen dat je andere borst nu ook langzaam aan iets gaat indalen. Twee maanden, tja in die tijd kan er natuurlijk nog veel veranderen, maar wel super dat je dan nog weer op controle mag komen.

Heel veel succes de aankomende 2 maanden, ik blijf je sowieso volgen.

Liefsssss mij

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hai Fem.,

Wat fijn dat dr. Nio jou weer gerust heeft kunnen stellen met zijn wijze uitleg en dat je over 2 maanden weer langs kunt komen :35:

Ik verheug me zo op mijn controle bij hem; even een bevestiging dat hij goed werk heeft geleverd :14:

Je nieuwe bikini van de Hunkemöller is ook gaaf en staat je ook supergoed! :127:

Dat wordt lekker genieten van het zonnetje deze week/zomer :101:

Liefs :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

We hadden het er gister al over gehad, eerst maar die 2 maanden afwachten en als het dan nog niet goed is, maar een oplossing met dr Nio proberen te vinden.

En hopen dat die "plooi" weg trekt, wist ook niet dat dat typisch dual plane was.

Verder zijn ze wel heel mooi! Maar begrijpen wij elkaars frustratie maar al te goed.

En zoooo mooi die bikini's! :53:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Feminine,

Gelukkig ben je gerustgesteld! Ik hoop voor je dat je het nu ook kan loslaten en kan gaan genieten van je MOOIE borsten!

Gewoon niet alle dagen zo kritisch kijken :141:

:116: Xanaa

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Fem,

Ik kan mij helemaal voorstellen dat Nio jou gerust kan stellen, fijne man.

En super dat je nog even terug mag komen.

Geniet lekker van dit mooie weer met je prachtige borsten.

Ik heb natuurlijk nog de band om.....hahaha dat is iets minder met dit mooie weer kan ik je wel vertellen.

Staat best raar nl.

Meis Njoy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Allemaal,

Bedankt voor jullie reacties :D Net wat Eefje zei: een pc heeft meer autoriteit en daar neem je dan sneller wat van aan en dan komt de rust weer een beetje terug in je hoofd. Het is gewoon lang geduld hebben allemaal. Je bent nog niet zo 1,2,3 op je eindpunt. Ben blij dat ik over 2 maanden terug kan komen en als het dan nog niet goed is we verder praten. Dat geeft ook rust, dat je gewoon serieus genomen wordt.

@Marisjuh: hihihi jou vraag ook opgelost he ook die van Renate, die was ook zo benieuwt en haar logica klopte. Logica is inderdaad zo gek nog niet :P

@ Kiki: Ben benieuwt wat Nio zegt bij je controle, al kan ik het wel raden: Ohhh meid ze zijn heeeeeel mooi :P Tnx voor het compliment!!!! Jij ook lekker genieten van dit weertje he!!

@ Lizz: Precies wat je zegt, eerst die 2 maanden afwachten en dan verder kijken. Mocht het dan nog niet “tof” zijn zal er vast een oplossing komen. Vind jou boobs ook prachtig meid, maar we snappen elkaars frustraties al te goed inderdaad. Hoop dat jij in mei ook meer rust krijgt meid!!! Jij al mooie bikini’s op je verlanglijstje??

@ Xanaa: Voor nu kan ik het goed loslaten, denk er niet de gehele dag meer aan en geef het de tijd die Nio heeft voorgesteld. Heb nog steeds alle vertrouwen in hem, heb hem natuurlijk niet voor niks gekozen. Probeer zeker te genieten en dat lukt aardig met dit mooie weer :D

@ sannetje: Hoop ik ook, voor nu ga ik er lekker vanuit dat het gewoon allemaal bij zal trekken :D

@ Eliza: Het is zeker een fijne man, neemt zoveel tijd voor je. Laat alles zien en legt alles uit. Je voelt je tenminste geen nr. Vond het ook heel fijn dat hij voorstelde over 2 maanden gewoon weer langs te komen en dan te bekijken. Laat toch zien dat de pc je probleem begrijpt en serieus neemt.

Jij ook een beetje proberen te genieten he, al is dat zeker lastig met die band. Je leuk kleden is dan echt lastig!! Wanneer plaats je nieuwe foto’s, ben erg benieuwt!!!

Liefs Fem :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

2 maanden po

Nu 2 maanden po en weer foto's gemaakt. het staat me nog steeds niet aan.... :83:

We geven het tot juni maar heb er weinig hoop op, wachten het wel af...

Verder gaat alles op zich wel ok, alleen al 3-4 dagen steekt men rechter boob ontzettend... niet fijn.

Hoop er maar van dat die daardoor gaat zakken, maar voelt niet lekker... bah.

Meer als afwachten en geduld hebben kan ik toch niet doen, dus hoop dat het snel juni is.

Liefs Fem

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar hopen dat die steken een teken zijn van indalen, en dat jij snel tevreden mag zijn :53:

Ik heb vandaag een foto gemaakt waarop nu links opeens groter lijkt dan rechts, ik snap er niks meer van, ik geef het op :blink:

Nog een antwoord op je vraag : heb nog steeds niks met bikini´s, binnenkort maar eens passen wanneer het er wél leuk uit kan zien.

:116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heyy Lizz,

Hoop het ook meid!!! En hoop nog meer dat ik snel tevreden ben, want dat ben ik echt nog niet. Let’s hope so dat het steken een teken van dalen is, dan ontvang ik met alle liefde die rot steken hihihi

He, waar staan jou foto’s nu??

Komt vanzelf dat bikini shoppen let maar op :D Maar snap je goed.

Knuff Fem :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.