Nog even wachten

Nog even wachten : 2 maart 2020 ( 23 juni 2020: herstel operatie ) : Dr. van der Pot : Rode Kruis ziekenhuis

Recommended Posts

Hi, bij deze wil ik me graag even voorstellen. 38 jaar en moeder van een geweldige zoon van 6 en sinds een jaar een nieuwe partner. Al vanaf puberteit onzeker of lijf en vooral ook over borsten. Op zich een b-cup, maar totaal niet vol. In verhouding grote tepels en weinig vulling. 

Ik wil ook al een tijd weer wat kilo's kwijt en heb nu de beloning voor mezelf bepaald: als er 15 kilo af is, dan wil ik graag grotere, maar vooral vollere borsten. Waarschijnlijk een volle C/kleine D. 

 

Hier op het forum om meer informatie in te winnen en hopelijk tzt mijn traject ook te delen. In eerste instantie dacht ik aan lipofilling, omdat dat de combinatie met liposuctie van mijn probleemgebied (buik en maag) ook zou aanpakken. Maar na wat meer informatie ingewonnen te hebben vind ik het risico (en daarmee de kosten) dat je meer dan 1x onder het mes moet wel erg groot. 

 

Nu eerst volle bak afvallen. Heb al eerder gedaan en gaat me zeker lukken. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, ook nieuw op dit forum. Moeder van een dochter, 4 jaar. Sinds enkele maanden nieuwe relatie. 

Vanaf de puberteit ook onzeker over de erwtjes die geen mango's of meloenen zouden worden, een cup B met weinig volume. 

Heb best wat overgewicht en nu 10kg kwijt. Motivatie is de BV, maar ik moet nog wel wat gewicht kwijt. Lipofilling heb ik ook overwogen, maar voor mij te heftig. 

Ik ben al op consult geweest bij dr. Peters (via Diana Gabriels ) en heb volgende week een consult staan bij dr. Nio. Bij peters moest ik sws nog 10 kg afvallen en BV met liften.  Bij nader inzien liever geen lift alleen een vergroting. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Janelle, leuk dat je reageert. En aardig wat overeenkomsten. Motivatie voor afvallen beetje lastig hier, maar komt goed. 

Lipofilling lijkt het voor mij ook niet te gaan worden hoor na me er wat meer in te hebben verdiept. 

Hoe was het consult bij dr. Peters? En ben je inmiddels bij dr. Nio geweest? Benieuwd wat die adviseert over liften wel of niet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi mijn operatie stond al gepland voor deze week,bij dr. Peters,  maar deze heb ik afgezegd omdat hij toch wilde liften. Bij Nio kreeg ik juist advies om een grotere prothese te nemen (zonder lift), heb 700 cc gepast. Met mijn figuur staat die 700ccwel leuk, brede heupen (volle billen) hahaha. Ik moet nu nog ongeveer 7 kilo afvallen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Lizzie wat.een heftig verhaal en hoe fijn dat het nu weer hersteld is door dr. Nio.  

 

@Nog even wachten 7 kilo lijkt weinig maar ik blijf steken in het afvallen, maar gelukkig nog 1 maand de tijd om uit nog iets af te vallen  ..4 kilo ofzo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey dames, hier een mama van een 2 jarige dochter en heb een lieve vriend. 17 september is het zover dan krijg ik via Faceland bij Bauland kliniek 2 nieuwe vriendinnen :43: 380 cc demi dual plane. Ik zie er echt vreselijk vreselijk tegenop hebben julliewe dat ook?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Yvonne, super dat de operatie gepland is.

Ik moet nog even wachten en ben in de orienterende fase over wat en waar, dus herken je gevoel niet, maar lijkt me wel erg menselijk. Vanaf welke cupmaat kom je?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik had een volle a, toen met borstvoeding een kleine d en nu een platte b. Mijn vorm is veranderd doordat ze wat meer zijn gaan hangen. Ik heb overigens geen idee wat het gaat worden, ik schat een 75 d, omdat mijn pc zei dat het er ietsjes voller uit gaat zien als op de foto in de gloriedagen dat ik borstvoeding gaf. Ben nu al stiekem een beetje aan het kijken voor een nieuwe bikini voor volgend jaar. Heb je al gesprekken gehad? En weet je ongeveer wat je zou willen? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, ik kan niet wachten...erger me elke dag aan mijn borsten die niet (mooi)zichtbaar zijn in shirt of een leuke jurk waar de bovenkant (volume) mist haha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee nog geen gesprekken gehad. Ga na de vakantie eersr flink afvallen en wil.dan ergens in oktober gesprekken gaan plannen. Neig nu naar cosmed in haarlem (PC Oostveen-Bol). Wil voornamelijk vollere borsten. Met bh aan vind ik ze soms oke, maar meestal whah. Maar zonder totaal niet. 

Share this post


Link to post
Share on other sites