Jump to content

Kuil naast prothese


Recommended Posts

Ik ben vorig jaar april geopereerd en twee ronde implantaten gekregen dualplain. Binnen vijf uur moest ik opnieuw geopereerd worden want in mijn rechter borst was een bloeding ontstaan. Na een half jaar was al een kuiltje zichtbaar naast mijn rechter borst aan de kant van mijn borstbeen. De arts gaf aan dat dat het door massseren wel minder zou worden en dat het kapselvorming zou zijn door de bloeding. Nu een jaar verder is de kuil nog veel groter geworden en als ik alleen al een kop thee optil zie je hem heel erg. Ben zo teleurgesteld. Heeft iemand hier ervaring mee? Of een oplossing? 

 

Groetjes DDo

Link to comment
Share on other sites

Net bij de arts geweest. Ze kunnen het vullen met vet, maar als ik mijn spier aanspan zal je de kuil nog steeds zien, operatie kan ook, dan wordt de implantaat verschoven, meer naar het midden toe, maar er zijn wel extra risico’s mbt infectie en als ik zo’n infectie zou krijgen zal de implantaat voor 6 maanden verwijderd moeten worden en daarna terug geplaatst. Maar hoe groot is de kans dat je zo’n infectie krijgt? Op de ze zoveel, maar ja dat was met de bloeding ook en toch kreeg ik die ook. Ben radeloos en eigenlijk ook wel verdrietig. Heeft iemand tips of ervaring?

Link to comment
Share on other sites

Guest B00bies

Hoi, 

Wat vervelend. De kans op een infectie is inderdaad niet zo groot, maar is inderdaad net als een nabloeding wel een risico van een operatie. Als ik de foto zo zie, dan snap ik dat het je stoort. Aan de ene kant is lipofilling een makkelijke oplossing (voor hen ook goedkoper denk ik), maar aan de andere kant is het verschuiven van de prothese misschien een iets duurzamere oplossing en pak je het probleem dan ook bij de oorzaak aan. Het is nu in ieder geval nog garantiewerk (neem ik aan).

 

Misschien kan je ervaringen vinden met het opvullen van deuken via lipofilling? Anders zou je best_boobie  misschien ernaar kunnen vragen of zij dat weet. 

 

xx

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.