Meiklok

Meiklok : 26 oktober 2018 : Dr. Verdonck : Belgian Breast Clinic

Recommended Posts

Hallo iedereen! 

 

ook ik kom me even voorstellen... 32 jaar en 3.5 maand geleden bevallen van ons 2e kindje!

ik heb nooit grote borsten gehad en vond altijd dat mijn lichaam daardoor niet helemaal in proportie was. maar ik had een kleine B-cup dus het was nog wel ok.

helaas door de zwangerschappen zijn mijn borsten precies wat "leeg" en schiet er precies nog maar een A-cup over. daarom heb ik ook beslist om een borstvergroting te laten doen. ik heb altijd al dat idee gehad, maar wou sowieso wachten tot na de zwangerschappen!

omdat ik er dus al een tijdje over nagedacht had, en al veel positieve reacties gelezen had over Dr. Verdonck, ben ik ook bij hem op consult geweest.

het was inderdaad een supervriendelijke man, en ik had er ook meteen een goed gevoel bij. 

 

omdat ik nog een aantal maandjes moet wachten (na de zwangerschap) zal mijn operatie pas plaatsvinden op 29 oktober! maar ik kijk er nu al zo enorm hard naar uit :-D 

ik heb een weekje verlof gepland op mijn werk en hoop de week erna terug aan de slag te kunnen, zodat ik het niet echt "openbaar" moet maken en ziekteverlof hiervoor moet nemen. vind dat een beetje moeilijk aangezien dit een persoonlijke beslissing is en ik betwijfel of ze er happy mee zouden zijn als ik 2 weken niet kom opdagen voor zoiets... zijn er nog onder jullie die het gewoon verzwegen en tijdens verlof lieten uitvoeren? en is het mogelijk om na een weekje al terug te gaan werken (ik heb een bureaujob dus moet gelukkig geen zware activiteiten uitvoeren).

 

in oktober ga ik nog een 2e passessie doen bij dr. verdonck, om zeker te zijn van de maat. waarschijnlijk wordt het 325-350cc. ik kijk er al naar uit!!! :-D

 

groetjes! xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Meiklok

 

Hoi hoi, omdat ik zie dat er een datum bekend is, heb ik gelijk de titel aangepast en topic verhuisd naar operatieverslagen, hier in dit topic kun je nu alle verdere updates en dadelijk je verslag neerzetten, zodat je dan alles netjes en overzichtelijk bij elkaar hebt staan.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi, mijn datum is verzet naar 26 oktober! Misschien dit ook in de titel aanpassen? 

Grtjs! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joepieee! Vandaag mijn infomail ontvangen. Nog exact 1 week en het is al zover!

Om 11u30 wordt ik in de kliniek verwacht en om 12u30 is het grote moment aangebroken.

 

Superrr spannend! Ik kijk er enorm naar uit en kan zelfs aan niets anders meer denken. Hahaha... :69:

Ben echt zo benieuwd naar mijn nieuwe boobs! En ik hoop dat de hele ingreep en de pijn achteraf wat ngaa meevallen!

 

En ik hoop vooral, dat mijn longontsteking voldoende genezen zal zijn en dat ik maandag groen licht ga krijgen van de dokter! :o

 

Duimen jullie voor mij?! :35:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Amai ik was nog aan het hopen om geen verkoudheid te krijgen.. Ik duim mee voor je!!

 

Ik heb vrijdag ook mijn mail ontvangen! Ze verwachten me om 8u30 en om 9u30 begint de operatie! Wie weet passeren we elkaar wel;) 

 

Ik ben aan het aftellen dat het niet meer normaal is! 

En aan het nadenken hoe ik alles moet klaarleggen, wat ik moet klaarleggen, wat ik moet meebrengen, wat ik zou aandoen,... Mijn borstband heb ik al dus daar hoef ik niet meer over te stressen! 

 

Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hihi dat ken ik dat stressen! Ik ben zelf ook een kieken zonder kop soms :D

Hoewel ik eigenlijk nog niet ver nagedacht heb over de praktische dingen thuis enz... daar vertrouw ik gewoon op m'n man, haha! Bij mij is het eerder over onze 2 kids waar ik dus geen minuut echte aandacht voor ga kunnen hebben! Spelen, verzorgen, troosten, ...

(zoontje van dikke 2 jaar, gaat serieus moeilijk zijn want dat is echt "mamaaaa" de hele tijd...) en ons dochtertje is amper 7,5 maanden dus die kan zelf nog niets. En ik mag ze dus allebei niet opheffen gedurende 2 weken. :31:

 

Dusjaaa dat gaat best een pittige periode worden. Ik hoop dat we het gaan overleven en dat het snel voorbij zal zijn. Maar mij kennende ga ik dat dus geen 2 weken volhouden. 2 dagen zou al fantastisch zijn. Dus ik hoop dat ik niet teveel pijn ga hebben en mezelf niet ga forceren!

 

Ohja een borstband heb ik dus ook al! Die had ik online gevonden en was een stukje goedkoper :) En amaaai jij hebt een zalig uur! Ik had nog gevraagd of het van mij niet vroeger kon maar helaas... De planning zat al volledig vol. Ik mag dus nog een hele voormiddag zitten stressen hahaha en omgaan van de honger! :lol: 

En ja wie weet zien we elkaar dan wel! Dan kan ik jouw nieuwe vulling al bewonderen en moet ik de mijne nog krijgen. LOL!

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ja dat van je kindjes zal inderdaad nog moeilijk zijn! Veel succes! 

Ik ben zelf nog een studente dus mijn enige last is of ik de stage goed zou kunnen! Ik geef les in een 4de leerjaar en ben nu mijn lessen zodanig aan het aanpassen dat ik zoveel mogelijk digitaal kan doen!

 

Ik had 18 oktober een tweede afspraak bij dr. Verdonck en heb het zo meteen gevraagd voordat de lijst al inorde was. 

 

Ik denk dat ik nog spieroefening ga doen vanaf vandaag om ze soepel te krijgen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh wel goed dat je je lessen wat kan aanpassen. Dan kan je het ook wat rustig aan doen :-)

En ja, ik had er dus niet aan gedacht om dat te vragen bij mijn 2e consult, om me zo vroeg mogelijk te zetten. Helaas speculaas :D Ochja, dat zullen we wel overleven!

 

Ben vandaag weer naar de dokter geweest, voorlopig ziet alles er nog redelijk goed uit. De longen klinken al beter, maar het is nog niet volledig genezen. Ik ben deze week sowieso nog thuis om te rusten dus hopelijk tegen vrijdag in orde zodat alles kan doorgaan!
 

Oh welke oefeningen zijn dat die je gaat doen? misschien dat dat voor mij ook wel handig is dan :69:

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Echt waaaaar!!! Zo spannend he :43:ik besef het precies nog niet dat ik morgen ineens boobs ga hebben! Whahaha...

Share this post


Link to post
Share on other sites