Gin@

[email protected] : 22 juni 2018 : Dr. Gökhan Beyhan : iMed Istanbul : Istanbul

Recommended Posts

Hoi hoi,

 

ik ben [email protected], 37 jaar, moeder van 4 kids van 17, 15, 9 en 6 jaar. Alle 4 de kids in totaal 47(!!) maanden borstvoeding gegeven. Vroeger een volle B, nu lege theezakjes. Nu nog 4 dagen en dan ben ik eigenaar van een stel nieuwe boobs... ik ben superblij want wilde al voor ik moeder werd grotere boobs. Ze hebben me wel goed gediend, maar ben nu helemaal klaarmet ze. 

 

Donderdag vliegen mijn man en ik naar Istanbul en hebben een consult met de PC, vrijdag wordt ik geholpen. Is wel apart denk je zo snel al, maar uiteraard hebben we telefonisch en via videogesprek al een aantal keer contact gehad. Ik spreek vloeiend Turks, dus geen taalprobleem daar

 

Ik begin hem wel een beetje te knijpen nu, heel erg spannend. Had al via PM met @best_boobie gesproken en ze heeft me wat info gegeven over de groote en aantal cc dat sou passen op basis van mn lengte en postuur. 

 

Ik ben 1.73 m, weeg ongeveer 73-75 kg, brede schouders, duidelijke taille, en best brede heupen. Ben dus niet slank maar ook zeker nog niet stevig te noemen. Ik wil naar een volle C. 

 

Ze wilde me wat foto’s laten zien, maar aangezien ik nog niks gedeeld heb, heb ik mog geen toegang tot foto’s. 

 

Is er iemand die hetzelfde postuur heeft die me wat voor en na foto’s kan laten zien??

 

ik ben jullie heel dankbaar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow spannend zeg, ook naar het buitenland. Mag ik vragen wat de beweegredenen zijn om het daar te laten doen?

Heb je 1 consult of meerdere waardoor je vaker op en neer moet? En ga je donderdag daar voor 1 dagje heen of maak je er een leuk weekendje van? Spannend zeg!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi,

 

ik heb wat vriendinnen die in deze kliniek zijn geholpen door dezelfde arts en mooie resultaten. Erg enthousiast allemaal. Aangezien ikzelf ook Turks ben, ja ik weet niet, vind het allemaal heel vertrouwd. Kwestie van goed gevoel, ervaring van vriendinnen, en inderdaad een weekje in Istanbul... hopelijk verloopt mn herstel goed en kan ik nog enigszins een beetje genieten van een weekje zonder de kids :-p

 

ik vlieg woensdag op donderdagnacht, worden opgehaald door de service vd kliniek en rijden direct door naar de kliniek voor consult. Daarna worden we naar het hotel gebracht en hebben de rest van de dag zelf te besteden. 

De volgende ochtend worden we opgehaald en check ik in bij de kliniek, wordt aan het begin van de ochtend geholpen en mag met mijnnman samen in een privekamer tot de volgende ochtend blijven. Na de controle worden we dan weer naar het hotel gebracht. Dag 4 en dag 7 nacontrole en dan weer door hun service naar vliegveld....

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi,

 

ik ben vanmiddag geopereerd door Dr. Gökhan Beyhan. Om op een volle C te komen was zijn advies 400-450cc high profile. Hij heeft uiteindelijk 425cc High profile geplaatst. 

Ik was om 15.00 aan de beurt en om 16.30 weer terug op mn kamer. Niet misselijk of naar vd narcose, maar wel veel pijn. Zooow dat is ff afzien zeg, had ik dus evht wel onderschat. Nu veel pijnstilling via mn infuus en net goed gegeten en wat rondgelopen op de afdeling en wat denk je.... liggen hier nog 6 andere nederlanders op dit moment. Morgen komt er weer iemand, die ookin zefde hotel als wij zitten :) 

 

er wordt hier goed voor me (en ook voor manlief) gezorgd. Ik ben blij dat we in de kliniek blijven vannacht. Ik kan me niet voorstellen dat in NL en Belgie je dezefde dag weer naar huis gestuurd wordt? Hoe dan? 

 

Het achter de spier plaatsen schijnt veel meer pijn te geven dan voor de spier, ik kanhet niatuurlijk niet vergelijken, maar ik geloof het direct.... 

 

ik hoop dat t morgen beter gaat en met een gerust hart terug naar het hotel worden gebracht. Hotel zit trpuwens ook vol met mensen die een ingreep hebben gehad ( alle soorten nationaliteiten) ook wat nederlandse meiden tegengekomen daar. 

 

Alles is supergoed geregeld moet ik zeggen

 

lieve groet,

[email protected]

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@[email protected]

 

hoi hoi gefeliciteerd met je nw boobs.

 

Ik heb je verslag in je topic gezet, hier kun je nu alle verdere updates neerzetten, zodat je alles netjes en overzichtelijk bij elkaar hebt staan.

 

Doe rustig aan en ik wens je een goed herstel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SN_90

Wow, in Turkije zeg!

Als je zelf Turks bent, begrijp ik het wel waarom je het daar wil laten doen. Alles goed verlopen? Leuk dat er ook wat Nederlandse meiden zijn. De pijn hoort er jammer genoeg bij... Daar kan ik zelf nog niks over zeggen maar ik hoop dat het snel beter gaat. Hopelijk toch een goede nachtrust.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest noov

Haha, wat een gezelligheid in Turkije @[email protected] ! Goed herstel gewenst! En geniet maar lekker van de uitgebreide verzorging aldaar :116:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoihoi, wat fijn dat alles goed is gegaan en ik kan me voorstellen dat je het fijn vindt dat je vannacht in de kliniek slaapt! Heb je het resultaat al gezien en ben je tevreden? Hopelijk heb je vannacht een goede nacht en op naar een voorspoedig herstel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjullie wel allemaal!

ik heb net weer een nieuw infuus met pijstilling en een antibiotica gekregen, schijnt hier staardaardprocedure te zijn. Net weer gelopen en manlief verwent me met lekker vers fruit die je hier op elke hoek vd straat kunt kopen :) 

 

ik zie wel tegen de nacht op, kan alleen maar op mn rug liggen en bewegen vanuit rugligging is nu nog erg pijnlijk, als in niet te doen! Mn rug doet ook al zeer van de hele tijd op rugliggen. Dat wordt dus nog wat de komende tijd... maar heb er alles voor over. 

 

Heb alleen mog met de corset bh aangezien, ziet er groot uit, en staat ook superstrak. Voelen nog als stel stenen. Maar wauw wat ben ik er al blij mee! Ik heb eindelijke echte vrouwelijke vormen! 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goh wat bijzonder om een verhaal uit het buitenland te horen. Blij dat je er blij mee bent en hoop dat het goed met je gaat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

@[email protected] Klopt! Mijn vriend is turks en daar is alles toch wel net een tikkie beter.. betere service, overal een klein stapje voor op nederland! Het is dat ik vliegangst heb en niet durf te vliegen.. daarom doe ik mijn bv in nederland en met 3 kleine kindjes is het gauw moeilijk om naar het buitenland te gaan.. anders had ik het ook in Turkije laten doen.. 

Ik wil er volgend jaar op vakantie wel me tanden en ogen laten doen (moet er toch ooit een keer heen dus dan maar meteen volgend jaar insallah) maar kan niet zolang wachten op mijn boobies :4:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja toch? Ik was er zelf al naar op zoek, maar vond alleen maar verslagen van meiden die in NL of Belgie geholpen waren. Misschien door gebrek aan verslagen uit het buitenland, meiden wel willen maar niet durven? 

 

Echt perfect geregeld hier hoor, alles! En ze zijn zo lief!

gisteren toen ik terugkwam op de privekamer, hadden ze mijn bed voorverwarmd en stond er bij het voeteneind een soort van mega föhn die onder de deken warme lucht blaaste tegen de rillingen van de narcose. Was zo fijn en precies wat ik toen nodig had! 

 

Ik ben de nacht redelijk goed doorgekomen, de lieve zusters van de nachtdienst zijn elke paar uur langsgeweest om mn infuus te wisselen en te vragen of ik iets nodig heb. 

 

Jet is hier nu 5.09 uur, en ik hoor wat vrouwen soffen over de gang. Ik denk dat ze even moesten lopen voor de bloedsomloop. Doe ik zo ook maar weer ff. Even kijken of de NL dames ook al wakker zijn even een praatje maken. 

 

Al met al, gaat prima allemaal en de pijn is al minder dan gister direct na de operatie gelukkig

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites