Jump to content

Waarom moet die BH nou eigenlijk? ( heb bvk gehad)


Manta
 Share

Recommended Posts

Hallo!

 

Ik vroeg me af waarom die sportbh nou eigenlijk zo nodig 6 weken aan moet. Ik hoorde van iemand anders (die dezelfde operatie heeft gehad als ik, maar in een ander ziekenhuis) dat zij de BH maar 2 weken aan hoeft... Ik heb stiekem een nachtje zonder geslapen (want ik had een wondje wat ik wilde laten drogen) en dat ging best goed...

 

Wat is jullie verteld? :)

Link to comment
Share on other sites

Ik geloof dat het is om alles nog goed te ondersteunen. Er zitten wel flinke wonden van binnen ook al zie je alleen het littekentje... Misschien kan @best_boobie hier een eenduidig antwoord op geven? Waarom de sportbh nog 6 weken aan en geen andere bh?

 

Ik heb netjes 6 weken mijn hema bh aangehouden overdag. En zelfs nu doe ik hem nog geregeld aan als ik weet dat ik een zware dag qua kinderen heb. Geeft net ff wat meer steun en veiligheid voor mijn gevoel

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mij werd gezegd door de arts 4 weken dag en nacht dragen en daarna nog 2 weken alleen snachts. Ik geloof dat het te maken heeft met het vormen en indalen. Je wilt nl niet dat het te snel gebeurd maar dat het geleidelijk gaat. En dat ze stevig op zn plek worden gehouden ivm inkapselen.

 

 

Link to comment
Share on other sites

35 minuten geleden zei Claudiat:

Ik moest 2 weken dag en nacht en daarna nog eens 4 weken alleen overdag.

Mij is verteld dat het nodig is dat de protheses niet een eigen leven gaan lijden. 

Dit zal niet van toepassing zijn op @manta aangezien ze een borstverkleining heeft gehad ipv een vergroting. 

Overigens weet ik ook niet waarom je bij een bvk 6 weken de sportbh moet dragen 

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.