Maddie97

Heel veel twijfels en onzekerheden

Recommended Posts

Dag allemaal,

mijn naam is Maddie, 21 jaar, ben 168 en weeg 50 kilo. Nu ben ik afgelopen week naar mijn consult geweest geheel nieuw erin gestapt. Na het modeshow rondje en uitgezocht wat ik mooi vond staan zegt mijn arts “nou je hebt 500cc uitgekozen” en daar schrok ik toch wel van eigenlijk. Ik ben natuurlijk niet zo groot, dun en een cupmaat van 70A. Ik krijg dan duo Plaine en heb gekozen voor niet de ronde maar eentje daar onder (wat natuurlijker). Ik zit nu de heltijd foto’s te kijken en bij bijna niemand zie ik 500cc en als ik sommige zie met 400cc denk ik af en toe al “nou nou”. Hebben jullie hierove tips voor mij? Of wat jullie gedaan hebben? En wat ik misschien he beste kan doen. 

 

Veel liefs, 

Maddie 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Maddie97 he meid, 

 

Zoals ik het lees heb je gepast zonder te weten wat het aantal cc is.

 

Hele goedw methode als je t mij vraagt. T aantal cc kan zo misleidend zijn! Doen wat je mooi vind staan bij jezelf!

 

Mijn moeder vond mijn wissel na 17 jaar van 320cc anatomisch naar 550cc rond ook maar ' overdreven'  kwa groote.

 

Was toch veel te veel cc voor mij. Dat werden porno tieten. Zo wilde ik toch niet op het schoolplein staan om mn zoontje op te halen:3:

 

Maar cc' zeggen maar zoveel. Het klinkt heel veel maar dat valt alles mee. Je kan mijn album zien als je wil, staat openbaar. Maar gewoon doen wat jij mooi vind meid! En tijdens het passen oogt t allemaal wat groter dan wanneer ze erin zitten.

 

Mn moeder vind t nu overigens prachtig! Ze was ook gwn bang voor t resultaat omdat je je er zo moeilijk een voorstelling van kan maken.

 

Maaar believe me! 500cc is gwn n mooie maat. Aanwezige borsten ,maar echte geen barbie voorgevel! 

 

Heel veel succes meid! Als ik je nog ergens mee kan helpen. Let me know:33:

 

Xx noelle

Share this post


Link to post
Share on other sites