Jump to content

Spannende nieuwe kans


Recommended Posts

Goedenavond dames, Mijn naam is Danielle ik ben 26 jaar oud. Ik ben een vrij zelfverzekerde vrouw, met een sterk karakter. Ik ben volslank, smalle taille maar flinke billen en mijn armen zijn ook vrij aanwezig. Ik sport veel en graag, dit kan je ook wel aan mijn lichaam zien. 

 

Ik ben sinds een paar maanden (3) flink afgevallen, helaas is dit ook van mijn borsten af gegaan. Het is een behoorlijk verschil ten opzichte van hoe ze waren. Altijd wel (erg) klein, maar ze waren ondanks dat nog wel stevig.  Inmiddels zijn ze een beetje verslapt en er zit bijna geen vorm meer in. Hier baal ik best wel van en ik durf wel te zeggen dat dat mij toch wel onzeker maakt. Laten we zeggen, ik vind het niet nodig dat ze er zo bij “hangen”. 

 

Ik ben al een ruime tijd aan het bedenken of ik de vergroting wil ja/nee. De keuze is voornamelijk gebaseerd op de vraag, word het wel natuurlijk? Ik wil absoluut niet dat ze hard aanvoelen en liever zie ik ook geen lijnen. Ze hoeven ook echt niet groot. 200cc zal ik al ruim tevreden mee zijn. Het is gewoon zo’n heel spannend gevoel en ik wilde dat graag even delen. Delen met vrouwen die dit ook ervaren. 

 

Is het ook mogelijk om before and after foto’s te delen met elkaar op dit forum? Ik hoor allles graag 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hoi, je kan via het tabje fotoalbum mee kijken met fotoalbums die openbaar staan.

Aan de mijn e heb je niet veel want ik ging voor een BVK, de andere richting dus.

Lees je hier lekker in; dat zal je vast helpen met je traject.

En alvast veel succes gewenst.:71:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

goedemorgen,

 

ik heb sinds december mooie nieuwe borsten. iedereen in mijn omgeving vind ze heel mooi en heel natuurlijk uitzien. Mijn album staat openbaar. als je de voorfoto's wilt zien mag dat maar die staan niet openbaar. Ik was namelijk ook alles kwijt na 13 kilo afvallen. Ik heb gekozen voor de monoblock hydrogel achter de spier (dual plane) Hydrogel is geen silliconen dus bij de gelbleeding breekt je lichaam de stof gewoon af. Ook is er geen kans op het asiasyndroom zeggen ze. Het is een ronde prothese die als een druppel valt. Mijn borsten vallen als ik lig ook gewoon naar de zijkant net als natuurlijke borsten. Ik ben enorm gelukkig met mijn dametjes 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.