Samwil1

Tepelverplaatsing?? Weet iemand hier meer over?

Recommended Posts

Hallo lieve dames, ik zit met een vraag.. ik heb dit topic waarschijnlijk in de verkeerde categorie geplaatst. Ik heb 28 mei mijn 2e prothese wissel gehad. Ben momenteel erg blij met hoe het er tot nu toe uit ziet, aangezien mijn voorsituatie. (Had van mezelf tubulaire borsten waarbij mijn borsten wat naar buiten wijken met name mijn tepels. 1e borstvergroting kreeg ik te kampen met een dubble bubble aan beide borsten ben toen geopereerd in het Rijnstate ziekenhuis door dr van Alphen , 2e operatie was een prothese wissel en draaide mijn linker prothese. deze operatie was uitgevoerd door dr van Valkenburg ook in het Rijnstate ziekenhuis. Ik kreeg toen anatomische implantaten van het merk mcGhan 400g Mp. Nu heb ik dus een aantal dagen terug mijn 2e prothese wissel gehad en dat zijn de Polytech replicon MXS 665cc geworden. Ik heb voor dit merk gekozen vanwege de minimale kans op het draaien van een prothese. Deze operatie is gedaan door dr van Onselen in Vlaardingen. Nu valt er inprincipe nog weinig te zeggen over  het uiteindelijke resultaat. Maar tot zover ben ik blij met de vorm en de maat van mijn borsten. Het enige wat mij nog steeds stoort en dat had ik al voor mijn eerste borstvergroting is dat mijn tepels naar buiten wijzen. Nu is dus mijn vraag, kan dat opgelost worden met een tepelcorrectie? Kunnen ze tepels inplaats van naar boven plaatsen zoals bij een lift, ook de tepels meer naar het midden van de borst plaatsen? Liefs, Sam 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Samwil1

 

hoi hoi

 

Als eerste gefeliciteerd met je nw boobs.

 

Ik heb het eerlijk gezegd nog niet gehoord dat de tepels meer naar het midden verplaatst kunnen worden, als ze te ver opzij staan, en ik weet ook niet of dat te realiseren is d.m.v. verplaatsing in jouw geval.

 

Vaak als er een tepelverplaatsing gedaan word, gebeurt dat tijdens het plaatsen van de protheses, en dan word de tepel naar boven verplaatst, en omdat er bij tubulaire borsten vaak bolle tepels zijn, met soms grote tepelhoven kan het tepelhof verkleind worden.

 

Bij tubulaire borsten duurt het vaak langer voordat je het eindresultaat gaat zien van een bv, maar jij hebt de polyurethaan protheses, en deze protheses zijn ongeveer rond de 3 weken ingekapseld, bij de andere protheses duurt dit 6 weken.

De polyurethaan protheses zorgen er inderdaad voor dat ze minder snel draaien, aangezien ze dus snel ingegroeid zijn met het borstweefsel.

Heel vaak is de operatie op zich al iets moeilijker dan een  "gewone" bv, of wissel, maar als een arts er veel verstand van heeft, en het tubulaire echt herkend,  dan kan die tijdens de operatie door verdeling van het klierweefsel, en een bepaalde plaatsing van de prothese wel zorgen dat de verdeling van de borst beter word, en dat daardoor de tepel ook vaak iets meer midden op de borst komt te liggen.

 

Voor nu zou ik zeggen, eerst eens even goed genezen, en later zou je altijd eens informatie in kunnen winnen bij een arts die echt gespecialiseerd is op dit terrein, een arts die echt goed bekend is met tubulaire borsten.

 

Doe rustig aan en ik wens je een goed herstel.

 

x

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Desert-Rose bedankt voor je reactie/advies. En je hebt inderdaad gelijk! Ik moet eerst maar eens goed genezen wil ik weer over een operatie praten. T Komt misschien ook door t geen waar ik mee te maken heb gehad tot nu toe, dat ik zoiets heb van t mag voor mij nu wel een keer goed/naar wens zijn. Qua vorm en maat van borsten wat ik nu heb gekregen, en tot nu toe kan beoordelen ben ik wel errug blij hoor, dat is het niet. Het is echt dat ik me aan de stand van m’n tepels stoor. misschien moet ik ook maar even afwachten hoe het uiteindelijk wordt en me tot dan erbij neerleggen. Heb immers ook een klein dochtertje die ik momenteel niet kan tillen waardoor ik me ook nog eens erg schuldig voel. Ben gewoon zo geobsedeerd geworden dat ik soms niet meer verder na denk haha. Maar nogmaals bedankt dat je de tijd nam om te reageren!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Samwil1

 

Graag gedaan meis, 

 

Ik zou me niet al te schuldig voelen tegenover je dochtertje, je prothese was aan het draaien en dat is een complicatie waar gewoon echt iets aan gedaan moest worden, en daarbij is het ook moeilijk geweest om jaren met tubulaire borsten te lopen, dus dat je dat graag mooier wilde hebben, kan ik me heel goed voorstellen.

 

En ook al kun je je dochtertje nu niet optillen, knuffelen kan wel, en dat maakt dan ook al weer een hoop goed.

 

Precies, eerst helemaal genezen, en het is nu al fijn om te horen dat je met de vorm al heel erg blij bent.

 

Daarentegen snap ik ook dat je alles helemaal perfect wilt hebben,maar ik denk dat dat nu even van latere zorg is, en kun je je er uiteindelijk echt niet bij neerleggen kun je altijd nog info in gaan winnen of er een correctie mogelijk is.

 

xx

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat vervelend voor je.

Even een gedachtegang hier..

Bij een verplaatsing raak je misschien (deels) het gevoel kwijt. En je ziet misschien littekens op de plek waar de tepel eerst zat en rondom waar hij na verplaatsing zit. Zijn geen feiten hoor, ik dacht er gewoon aan dat dat misschien kan. 

Hoop dat je ervaringen te lezen krijgt en informeer anders bij een pc. 

Share this post


Link to post
Share on other sites