boobs1986

boobs1986 : 11 juli 2018 : Dr. Verdonck : Belgian Breast Clinic

Recommended Posts

Hallo,

 

Ik ben twee jaar geleden na lang wachten moeder geworden. En mijn borsten waren al niet zo superieur, vond ik :rolleyes:. Maar nu na de bevalling, ben ik nog minder tevreden van.

Ik zit ook met een borstkasafwijking (pectus excavatum), en ik vind het geheel niet zo goed passen nu. Mijn borsten verdrinken bij wijze van spreken in mijn borstkas :P

Momenteel heb ik een 75B, geen idee hoe groot ik ze concreet wil, ik zal het wat op me laten afkomen als het pasmoment zich aandient.

Deze morgen gebeld voor een eerste afspraak bij Dr Isabelle Nolens, voor mij het dichtst in afstand, en ik mag gaan op 11 oktober. Is dit bij jullie ook zo'n lange wachttijd geweest? Is het dan nog eens zo lang wachten voor de operatie en zo?

Iemand goede ervaringen bij deze arts? Ervaringen met andere dokters uit West- of Oostvlaanderen zijn ook welkom.

Ik heb vooraf al eens gemaild met de arts en ze sprak van een (zeer) kleine mogelijkheid tot terugbetaling gezien de borstkasafwijking, maar daarvoor moet ze me eerst even zien. Iemand hiermee ervaring?

 

Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Welkom.

Rechtsboven heb je de zoek balk waar je bijna alles kan vinden(wel onder alle bijdragen ) ;)

Ik weet dat @Jolien93 ook een trechterborst heeft.

Succes met alles.

xx Ank

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo,

 

Hier ben ik nogmaals. De knoop is doorgehakt en we gaan ervoor. 19 juni heb ik mijn afspraak bij Dr Verdonk van de Belgian Breast Clinic en het ziet er naar uit dat de operatie op 11 juli zal plaatsvinden. Ik kijk hier zo naar uit :43:

De afspraak  bij Dr Isabelle Nolens staat er nog, eerder voor het geval, je weet maar nooit. Maar ik ben redelijk positief als de commentaren lees over Dr Verdonck.

 

Ik heb hier al wat rond gekeken, maar ik heb nog enkele vraagjes, misschien kunnen jullie me helpen?

- Welke kledij droegen jullie op de dag van de OP, en de eerste dagen erna?

- Zijn er toevallig dames die me willen toevoegen in hun album, dan kan ik wat inspiratie opdoen :blush:;)

- Hoe verliep het slapen bij jullie de eerste nachten?

 

Alvast bedankt :48:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

 

wat fijn dat je voor jezelf de knoop hebt doorgehakt. Ik ga ook bij dr Verdonck wss. Heb 16juni mijn 2de consult. Ik volg even mee met eventuele tips :4:

 

x

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zal je toevoegen in mijn album! Ben vandaag precies 1 maand PO en ben ook geopereerd bij dr Verdonck. ( heb alleen nog geen foto update van vandaag )

 

Ik vond de pijn reuze meevallen maar dat is per persoon behoorlijk verschillend! 

Als je vragen hebt kan je me altijd een berichtje sturen.

 

xx

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrijdag een gesprek aangegaan met mijn werkgever, bloednerveus :107:

Maar het is super goed verlopen, ik krijg aangepast werk na mijn verlof tot ik de magische grens van 6 weken voorbij ben :rolleyes:.

Ik heb ook al mijn verslag van een echo doorgestuurd naar Dr Verdonk. Kleine stapjes dichterbij 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo,

 

Hier ben ik nog es ;)

Ik ben aan het aftellen :43:

Volgende week passen bij dr Verdonck.dit gaat zo vreemd zijn, eindelijk terug wat borsten. Ikzelf wou het wat beperkt houden maar mijn man zegt als je dan toch gaat, doe maar groot genoeg :17:, mannen he :63:

Gelukkig staat dr verdonck erom bekend om het naturel te houden, en denk ik dat hij nooit te groot zal gaan . Ik vind het van mezelf moeilijk in te schatten hoe groot ik moet kiezen. Het zal me volgende week wel duidelijk worden denk ik. Ik ben ondertussen al een vragenlijst aan het opstellen voor hem maar ik ben ook benieuwd naar jullie ervaringen...

Hoelang dien je zo'n borst band te dragen?

Vanaf wanneer kan je terug autorijden?

Vanaf wanneer kan je een gewone bh aan? Ik heb een huwelijksfeest vrienden na 3 weken, kwestie van de juiste kledij te kiezen :36:

Vanaf wanneer kan je kledij aantrekken boven je hoofd?

 

Niet onbelangrijk bij deze vragen, ik vermoed dat de protheses dual plane ge plaatst worden aangezien dit de meest voorkomende werkwijze is van dr Verdonck.

 

X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben net buiten bij Dr verdonk, uiterst aangename man trouwens! Ik ga ervoor op 11 juli wordt er 300cc motiva geplaatst. Op die manier zou ik van een grote a, kleine b, naar een grote c, mss kleine d gaan. Woehoe! Er kon meer in maar door mijn borstkasafwijking zouden ze erg naar binnen vallen. Ik kon ook kiezen voor op maat gemaakte prothese (prijs x3) en een corrigerende operatie maar dat zie ik echt niet zitten Met deze 300cc kom ik al een heel eind verder en mooier. 

Nu aftellen naar 11 juli! 

X

Share this post


Link to post
Share on other sites

@boobs1986

 

Hoi hoi, nu je een datum hebt, heb ik de titel aangepast en topic verhuisd naar operatie verslagen, hier in dit topic kun je dadelijk je verslag en alle verdere updates neerzetten, zodat je alles netjes bij elkaar hebt staan.

 

Veel plezier met aftellen.

 

x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super fijn dat je erover uit bent wat de maat gaat worden. Wist niet dat Motiva ook 300 cc had ik dacht van 295cc gelijk naar 315cc. Maakt niet veel verschil hoor. Zelf twijfel ik nog steeds tussen 315cc en 335 cc. Omdat ik ook al voor de Motiva plus ga weet ik niet of dit ook groter uitgaan vallen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb ik es nagevraagd, klopt wat je zegt. Ik heb voorlopig 295 klaarliggen. Maar ze leggen blijkbaar een maat kleiner en groter ook klaar bij de operatie. We zullen zien, dat het nu maar vlug 11 juli  is :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ik heb nu toch gevraagd of die 315 en 335 klaar wilt leggen 11 juli. Nou hé ik tel de dagen echt af. Ben ook benieuwd naar de tijd van de operatie. 

Share this post


Link to post
Share on other sites