Jump to content

koopje


Recommended Posts

hihi zat zo naar de borsten te staren,dat ik ze best mooi vind zelfs,en dat ik ook meteen een deukje in dr bh opmerkte,aan de zijkant,of dr bh te groot is,jeetje,daar let je toch op als je op de foto moet hahahahahah

boobs voor 4,50 gekocht,hoe ist mogelijk! :4:

Link to comment
Share on other sites

nee precies,ligt r daarna ook weer aan wat je aan trekt he,ja in bh heb je al snel meloenen met wat extra CCtjes,en zo te zien heeft ze een push-up aan,dus al met al valt t nog wel mee ook,hihi.Sterker nog als je goed kijkt,is de foto bewerkt bij dr decolete,schaduw toegevoegd enzo..decolete loopt volgens mij hoger dan ie werkelijk is,lol.:1bouncingboobs:

Link to comment
Share on other sites

Had het artikel ook al gelezen maar ik denk dat 'wij' , 'de vuile sl*tten met plastieke neptieten' dat zowiezo sneller doen dan andere vrouwen .

IDD Moontje , die reactie's altijd als er eens borsten (laat staan siliconenborsten) getoond worden !

Wat een vooroordelen van mensen die niet weten waarover ze't hebben .

Dan denk ik , kruip jij maar lekker bij je boerinnetje in bed maar vergeet niet het licht uit te doen en de pyama aan te laten ...

Wij hadden een bevriend koppel waarvan de man blijkbaar ook vond dat siliconentetten 'voos' zijn . Tot de mijne erin staken verdorie ! Hij kon zijn ogen er niet vanaf houden :01: en twee jaar later loopt zijn vrouw ook met 'plastieke neptieten' rond .

'How low can you go' denk ik dan bij mezelf ... mag ik nu eens heel hard lachen ?!

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.