Guest SN_90

SN_90 : 24 juli 2018 : Dr. Parys : Wellness Kliniek

Recommended Posts

Guest SN_90

Hallo iedereen.

Afgelopen maandag heb ik een consultatie gehad bij dr. Parys van de Wellnesskliniek.

Al een aantal jaren draag ik maat 75D/70E volgens advies in een speciaalzaak en in de hunkemöller. Maar het ziet er helemaal niet zo groot uit. Als ik iemand vertel welke maat ik heb, geloven ze het nooit. Ikzelf ook niet eigenlijk. Volgens de chirurg heb ik een 75B/C zonder volume bovenaan. Daar wil ik het dus eigenlijk voor doen.  Ik heb geen decolleté gewoon borstkas. Wat er dus niet mooi uitziet in een uitgesneden topje/kleedje. Vroeger waren ze wel iets steviger, voor mijn zwangerschap maar daarna dus verslapt. Zoals bij velen.

Ik heb dus maar de knoop doorgehakt en de datum vastgelegd op 24 juli.

De chirurg adviseerde me 330cc rond medium profile achter de spier. Als ik groter zou gaan, zou het er onnatuurlijk uitzien. Nu twijfel ik toch nog soms over het aantal cc's. Is het niet te groot/klein? Zal ik maar gewoon het advies volgen? Wat denken jullie?

 

Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

@SN_90

 

hoi hoi, aangezien ik zie dat er een operatiedatum is, heb ik gelijk de titel aangepast en het topic verhuisd, hier in dit topic kun je nu je verslag en alle verdere updates neerzetten, zo heb je dan alles overzichtelijk bij elkaar staan.

 

Nu lekker aftellen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Topic-opener. Ikzelf ben geadviseerd om met zakjes water en rijst te gaan 'werken'. Meet je aantal cc af in rijst of water. Water voor hydrogel/zoutwaterimplantaten en rijst voor siliconen-implantaten. Siliconen implantaten vallen namelijk wat groter uit dan de hydrogel-implantaten. Ik heb gekozen voor de hydrogel implantaten en ben dus druk in de weer geweest met zakjes water af te meten en in mijn BH te plaatsen. Daardoor kwam ik al snel erachter welk aantal cc ik prettig vond. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SN_90

Dankje voor de tip! Het worden siliconen dus aan de slag met rijst dan maar. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi!

 

Wat goed dat je meteen de knoop door hebt gehakt! Heb ik ook meteen gedaan na eerste afspraak.. :D Wat betreft het twijfelen over de maat.. Ik zou je niet te druk maken, ze weten zo ontzettend veel en dan is het soms nog lastig voorspellen. Ik kwam van niks 75AA en kreeg 390cc anatomische prothese van menthor high profile dual plane geplaatst. Voorspelling was een B/C en loop nu toch echt met een D rond. Om maar even aan te geven wat het aantal cc kan doen met een lichaam waar niks aan zit! :5: ben er overigens super blij mee!! Kortom probeer te vertrouwen op je arts en doe waar jij je goed bij voelt. Kga je toevoegen aan mn album zodat je kan zien wat er met 390 cc bereikt kan worden.. 

 

Succes met je keuze en het word vast geweldig! 

 

Liefs xoxo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SN_90

@Zwolleboobsx Mooi resultaat heb je gekregen zeg! Ik heb nu nog een tweede consult gepland staan. Dan kan ik nog eens passen en alle vragen stellen die ik nog heb. Zodat ik zeker ben dat ik de juiste keuze maak. Ik had namelijk een high en medium profile gepast. De high vond ik voor mezelf mooi maar dan dacht ik dat het teveel zou opvallen. Daarom wil ik nog een keer passen en de keuze voor mezelf maken. 

 

Groetjes xx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SN_90

Hoi!

Vandaag had ik om 9u40 een tweede consultatie gepland staan bij dr. Parys. Rond 10u kwam de vriendelijke receptioniste zeggen dat dr. Parys net had gebeld dat hij ziek was. Maar omdat we van zover kwamen kon dr. Damen me er wel even tussen nemen anders was ik voor niks gekomen. Natuurlijk was ik niet alleen. Er waren nog 3 patiënten van dr. Parys plus natuurlijk nog de patiënten van dr. Damen zelf die dan zaten te wachten. Uiteindelijk om half 12 kwam hij ons halen.

Mijn bedoeling was nog eens high en medium profile te vergelijken en te beslissen. Hij wilde wel vragen beantwoorden maar me niet laten passen. Anders zou ik maar meer gaan twijfelen want hij zou misschien iets anders zeggen. Mijn man zo: om te passen komen we wel naar hier. Dan moest ik beter nog eens terugkomen om bij dr. Parys zelf te passen. Maarja, dat kost elke keer een halve dag tijd. Dus dat doe je niet zomaar eventjes na het werk he.

 

Hij zei wel dat adhv mijn dossier hij dr. Parys zijn advies kon volgen: 330cc high profile. Omdat de medium platter en breder is zou dat te breed worden met mijn nogal smal figuur. En met die maat kom ik zeker aan een D cup vertelde hij. En heb ik ook de ronding bovenin ipv mijn 'glijbanen'

 

Wel wat teleurgesteld omdat ik het niet nog eens kon zien. Maar het voelt wel goed dat hij het eens was met dr. Parys. Dan nog wat over de slaapverdoving gehad en dus bij het besluit gebleven: 330cc high profile wordt het.

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SN_90

Vandaag bericht gekregen dat de operatie definitief is ingepland. Spannend! Het voelt zoals: nu kan ik niet meer terug. Niet dat ik dat wil... maar toch een beetje vreemd.

Ik heb wel een beetje schrik dat mijn borsten, als het achter de rug is, niet meer aanvoelen alsof ze van mij zijn. En ook hoop ik dat ze niet 'fake' aanvoelen. Iemand ervaring hiermee?

 

Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SN_90

Leuk dat het je goed is bevallen! Ik hoop dat het bij mij ook goed loopt! Want mijn 2de consult verliep nogal chaotisch (zie hierboven) dus nu ben ik een beetje bang dat de operatie zelf ook zo chaotisch verloopt. Maar dat zal dan wel niet he. Nu alleen nog het uur afwachten en aftellen.;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SN_90

Vandaag het tijdstip doorgekregen. Moet me melden om 7u45. Ongeveer binnen de 3uur volgt dan de operatie. Spannend! Zenuwen en twijfels nemen alleen maar toe. En dat zal er niet op verbeteren tot het moment zelf er is denk ik.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi! Ik mag volgende week, ga voor 330 cc maar twijfel enorm. Kom nu van ‘net niks’ en ben ergens bang dat ik ze te groot ga vinden. Zou ik zo brutaal mogen zijn om jouw foto’s te zien, na jouw enthousiaste verhaal ☺️

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veel succes vandaag. Zalig straks wordt je wakker en het eerste wat je gaat voelen is al dat volume. Geniet ervan.

En daarna is het uitkijken wanneer je alles mag uitpakken :D en moocht douchen. Hier kijk ik uit naar 1 augustus.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SN_90

Dankje! Ik heb mijn outfit al aan. Nu aan het wachten tot ze me komen halen. Ik hoop dat die 14 dagen snel voorbij zijn. Want het wordt superwarm en dan nog een verband aan. Dat zal lekker ruiken he;). Maarja het is voor een goed doel. 1 augustus is al snel he. Nog een weekje!

Share this post


Link to post
Share on other sites