Guest Ch@nt@l

[email protected]@l : 17 mei 2018 : Dr. Nio : Park Kliniek

Recommended Posts

Guest Ch@nt@l

Hi allemaal,

 

Even voorstellen: ik ben 34 jaar & moeder van 2 dochters. Ik lees al een tijdje mee met de verhalen over borstvergrotingen en wil dit zelf ook heel graag! Echter ben ik ook een ‘twijfelkont’...

Maar de knoop is nu doorgehakt! Morgen ga ik voor m’n eerste consult naar Drs. Nio in het OLVG. Ik heb veel goede verhalen over hem gelezen, dus ben heel benieuwd. Iemand nog tips voor het consult?

Overigens heb ik nooit grote borsten gehad, maar na 2 zwangerschappen waarin m’n borsten ruim 4 cupmaten groter zijn geworden en helaas ook weer ruim 4 cupmaten terug zijn gegaan is er weinig over gebleven...

Vraagje: wat vertel ik mijn dochters van 8 en 5 jaar als ik deze operatie laat uitvoeren? Mijn dochter van 5 zal het verschil misschien niet merken maar die van 8 zeker wel... Iemand tips / ervaringen?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Chantal, spannend allemaal! Ik word morgen geopereerd. Laat mijn borsten vergroten maar ook mijn neus corrigeren. Ik heb een dochter van 7. Ik heb haar gewoon verteld wat ik ga doen. Ze vroeg toen waarom ik dat ging doen en dat heb ik ook gewoon uitgelegd. Daarin in mn achterhoofd gehouden dat ik haar niet onzeker wil maken of laten twijfelen over haar lichaam! Ik heb gezegd dat mijn lichaam veranderd is na de zwangerschap/borstvoeding en na meer dan 30kg te zijn afgevallen. Ik heb ook gezegd dat ik deze beslissing niet zomaar heb gemaakt. Dat ik er jaren over na heb gedacht en veel onderzoek heb gedaan omdat je zuinig moet zijn op je lichaam. Ik blijf dit herhalen om haar te behoeden om dezelfde onzekerheden straks te krijgen. Want ze is prachtig! Op dit moment vindt ze het heel spannend en ook leuk om aan iedereen te vertellen.... Ik denk dat het uiteindelijk belangrijk is om er open over te zijn. Dat je alles met elkaar kan bespreken en ook al zijn ze nog jong en kwetsbaar dat ze er ook voor jou zijn. Ik ben blij dat ik er open en eerlijk over kan praten thuis met mijn gezin. En dat is ook een opluchting. Succes! Laat je weten hoe het is gegaan? Hoop dat je hier wat aan hebt. X

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Ch@nt@l

Hi Tensie, 

Dank je wel voor je reactie! Daar ben ik heel blij mee. Wat ervaring delen is toch prettig :)

Ik heb gisteren het consult gehad bij drs. Nio. Vriendelijke en kundige man denk ik, maar wat jammer was was dat hij erg uitliep (ruim 45min.) waardoor het consult m.i. vrij vlot werd beëindigt.

Bij thuiskomst was m’n oudste dochter nog wakker en wilde zij graag weten waar ik was geweest. Ik heb haar nu verteld dat ik mijn borsten al een lange tijd niet mooi vind en dat deze dokter ging kijken of hij ze mooier kan maken. Ze reageerde heel lief en vroeg hoe een dokter dit dan kan doen. Dit heb ik haar nog niet precies verteld, maar ga ik nog wel doen. Ik denk ook, net als jij, dat ik het beste open en eerlijk hierover kan zijn.

Ik had gehoopt nog eind mei een plekje te kunnen krijgen, maar helaas zit het helemaal vol. Half juni is pas de eerste mogelijkheid, maar dat vind ik niet zo handig ivm zomervakantie. Nu even bekijken wat wel handig is qua datum. Wanneer is jouw datum en bij wie? X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb exact het zelfde probleem (4 cupmatenen bij de laatste zwangerschap, daarvoor drie en daarvoor twee) heb een paar weken terug mijn eerste consult gehad in het Vlietland Ziekenhuis. Willen ze bij jou ook liften ? Mijn kids zijn al wat ouder maar daar ben ik ook gewoon open en eerlijk tegen. Lang getwijfeld ook, loop denk ik al een jaar of zes met de gedachte er iets aan te laten doen. Ik moet wel gaan sparen dus ik moet nog een paar maanden wachten

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Ch@nt@l

Dank je voor je reactie! Bij mij is er gewoon heel weinig over... maar hoeft volgens de pc geen lift. 

Ik loop ook al een paar jaar rond met deze gedachte, maar ben ook bang voor de risico's. Ik heb nu uiteindelijk de knoop doorgehakt. Hoewel ik het eigenlijk nog steeds doodeng vind. 

Ga denk ik tegen mijn beide dochters wel eerlijk zijn, maar wil hen geen verkeerd beeld geven. Zij zijn mooi zoals ze zijn en moeten daar zeker niet aan gaan twijfelen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh dat is fijn en scheelt al een stuk !

Ik heb wel veel overtollig vel door de enorme rek die erop heeft gezeten, mijn pc gaf aan dat ze bij alleen een vergroting toch weer gaan hangen en ik over een paar jaar alsnog op de stoep sta voor een lift. Ik wil ze ook niet groot maar ik wil gewoon weer een mooie, natuurlijke vorm in plaats van een randje vel wat onderin mijn bh ligt.

Eerlijk zijn over dat soort dingen vind ik wel belangrijk, geen taboes in huis.

mijn dochter (oudste kind) is 15 en die heeft zelf gezegd of ik er niet wat aan kon laten doen. Heb haar ook duidelijk uitgelegd hoe het zo gekomen is, ook dat heel veel overgewicht en vervolgens afvallen hetzelfde effect kan veroorzaken.

Ik herken je twijfel ook heel goed hoor, maar ook hier toch de knoop doorgehakt. En nu moet ik nog geduld hebben....

Succea in ieder geval :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi

Ik heb je topictitel aangepast en je verhuisd naar de operatieverslagen. 
Voortaan kun je dan al je updates, incl operatieverslag na je operatie, in dit topic doen. Dan blijft het zowel voor jou als voor ons overzichtelijk :)

Succes met aftellen! :35: 

 

xxx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Chantal,

 

Ik zie dat jij de consult in het OLVG hebt gehad, maar de operatie in het park kliniek plaats vind.

Klopt het dat hij niet meer opereert in het OLVG? 

 

Mag ik vragen welke prothese je gekozen hebt?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Ch@nt@l

Hi,

 

Ja dat klopt. Dr. Nio doet wel de consulten in het OLVG maar niet de operatie. Die vindt plaats in de Parkkliniek in Rotterdam.

 

Ik heb gekozen voor Eurosilicone 400cc en dan 85% gevuld, zodat ze wel een 'natuurlijke' vorm hebben. De Eurosilicone werden mij door Dr. Nio aangeraden. Hij werkt hier al jaren mee en vindt dit goede prothesen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@[email protected]@l hi! Ik ben dinsdag geopereerd door Nio met precies dezelfde prothese en maat. Ik kom van 75aa/a en ben nu dag 2 po. Misschien is onze voorsituatie heel anders maar ik ben erg tevreden over de maat! Ze zitten bij mij nu nog hoog maar met de tijd zal de prothese nog soepeler worden en gaan zakken. Bij mij zijn ze dual plane geplaatst. Mocht je interesse hebben kan ik je eventueel toevoegen aan mijn album, dan kan je een kijkje nemen. Gr Sigrid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi! Wat toevallig! Ik word ook op 17 mei geopereerd door dr. Nio! Kreeg ff kriebels toen ik 17 mei 2018 zag staan, dacht reageer ff haha:rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Ch@nt@l

Hi, dank je voor je berichtje! Goed om te horen dat jij tevreden met de maat!! Bij mij worden ze ook dual plane geplaatst.

Ik zou graag een kijkje nemen in je album, dan heb ik misschien een beetje een idee hoe het gaat worden ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites