Jump to content

Graag stel ik mij even voor aan jullie..


Sam83
 Share

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Graag stel ik mij even voor aan jullie... Ik ben moeder van 2 kids en al jaren denk & twijfel ik over een borstvergroting. Vorige week heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt voor een consult bij de Dr. Straten. De keuze voor hem, kwam door een vriendin. Zij heeft een aantal jaren geleden een borstvergroting laten doen bij hem. Vandaag was het al zover! Het was een erg informatief en helder consult. Ik heb aangegeven dat ik het liefst zo natuurlijk mogelijk zou willen. Daarom is door dr. Straten aanbevolen om voor een 300 cc anatomische implantaat te gaan. Nu 74A. Mijn ene borst is een volle a de andere een echte a. Er blijft dus ook na het plaatsen van de implantaten iets verschil in borsten. Dit schijnt vaker voor te komen. Heeft iemand hier wellicht ervaring mee?  En mocht ik voor een bv gaan er bestaan een kans dat ze draaien. Zijn er dames waarbij dit gebeurd is? Ben benieuwd of dit vaak voorkomt.

Nog 1 laatste vraag.. De borstband dient vanaf dag 1 gedragen te worden i.c.m. een sport-bh. Mocht ik ervoor gaan, dan het liefst nog voor de zomer (eerst mogelijke datum 22 mei) mooi snel :-) Ik ga eind juli op vakantie, dus daar zit volgens mij voldoende tijd tussen. Alleen vraag ik me af of zo'n borstband niet heel erg opvalt i.v.m. dunne kleding tijdens mooi weer. Snap dat een strakke top echt ff niet kan, maar een t-shirt bijvoorbeeld? 

 

Alvast bedankt voor jullie reacties!

 

 

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.